icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
26. sep 2012

@sisanka ale ved pokračuj tam, kde si skončila, ja som tiež začala po prestávke s 2. levelom a síce išlo to ťažšie, ale dnes už 7. deň a cítim sa super. 😀 vyskúšaj...nemusíš začínať stále znova a znova.

henrieta16
26. sep 2012

@estrella5 na dolné partie je myslím zamerané 6 week 6 pack 2. level, 1. level je zameraný najmä na brucho. Alebo možno rapid. Skús si to pozrieť. 😉

zuzu188
26. sep 2012

@henrieta16 ja som rada,že som školu už týždeň nevidela 😀

zuzu188
26. sep 2012

@estrella5 na to by malo byť No more trouble zones

kamylka
26. sep 2012

@estrella5 este som sice len zacla ale podla mna na zadok a stehna 30 days posobi najviac, usudzujem zo svalovky po cviceni, na inych partiach som nemala vobec a na zadku a stehnach strasnu 😉

estrella5
26. sep 2012

@henrieta16
@zuzu188 ďakujem baby 🙂 som rozmýšľala, že keď už som toto začala by som to dokončila a potom sa pustila do niečoho z toho čo ste mi napísali, ešte to popozerám 🙂 len dúfam, že po 30 days nebudem mať ešte väčšie stehná lebo by ma šlahlo 😀

@kamylka ja som práveže mala svalovku len na lýtkach a trochu to cítim na rukách.. inde ju nemám... ale dúfam, že je tak ako píšeš 😝

henrieta16
26. sep 2012

@zuzu188 ja 4 mesiace...teraz to začína znova ... ☹

kamylka
26. sep 2012

@estrella5 aha no tak som moc nepomohla 😒 , tak to je individualne 🙂 . po par dalsich cviceniach budeme vidiet hadam 😲

zuzu188
26. sep 2012

@henrieta16 koľko ti ešte ostáva?

zuzanat
27. sep 2012

dobre ranko, tak dnes mate vodovy den? tiez som nad nim premyslala, ale dam si ho az v pondelok.
dukanovu dietu drzi moja sestrenica, schudla uz viac ako 15kg! takze super vysledok!
moja sestra prestala cvicit 30days shared prave preto, lebo ma silne nohy a boji sa, ze na nich neschudne, ale bude mat svaly. tazko povedat 😔

lucky14
27. sep 2012

@zuzanat Dobre ranko. Takze v pondelok mame vodovy den spolu 🙂 . No moje problemove partie su tiez nohy boky a zadok ale chcem cvicit dalej a uvidim. Tym ze sa chybem a potim sa citim ovela lepsie. Presne ako hovoris len cas to ukaze. 🙂

zuzanat
27. sep 2012

@lucky14, ok spolu nam to lepsie pojde. len ja si musim dat aj kavu, inak som nemozna 😅 Ja som si vcera po 3tyzdnoch obliekla jedny nohavice a veru na zadku a v pase mi uz neboli take tesne, tak hadam sa nieco rysuje, uvidime, ale potesilo ma to, hned som sa lepsie citila 😎

lucky14
27. sep 2012

@zuzanat Jej to ma tesi moja ze si tiez pocitila vysledky. Super. 🙂 A vidno to aj na tych fotkach ako som uz pisala. Aj ja pijem kavu kazdy den. Ale pocas vodoveho dna som ju mala bez mlieka. Presne ked v tom budem spolu bude fajn. 😀

ankaevka
27. sep 2012

@zuzu188 moja výška je 164cm takže som malá a široká 😀
@baby124 no ja som dnes zatiaľ o vode..bola som ráno na odber krvi nalačno takže sa mi to hodilo..a čo vy?

ankaevka
27. sep 2012

@zuzanat a to akože sa káva nesmie pri vodovke? akurát som si ju zaliala a bez nej to nezvládnem

henrieta16
27. sep 2012

@zuzu188 ešte mi ostáva tento a budúci rok na 1. stupni a ešte je tu 2. stupeň, takže... 😀

ankaevka
27. sep 2012

@estrella5 ja cvičím 2. level a mám strašnú svalovku na vnútorných stranách stehien, takže pôsobí určite aj na nohy....a čo sa týka zadku, tak mm mi po piatich dňoch cvičenia jednotky povedal, že ho mám pevnejší 😀 takže aj tam to pôsobí

henrieta16
27. sep 2012

@ankaevka ja ked si dám vodový deň, tak so ho asi dám tiež v pondelok. Ked tak nad tým rozmýšľam, zajtra prídem zo školy večer, hladná ako pes po celom dni, nebudem vládať ani šoférovať, takže asi to nechám na pondelok. Ešte že kávu si môžem dať, šak by som umrela 😀 😀 😀

zuzu188
27. sep 2012

@ankaevka hehe 😀 😀...ja som hore od pol 8 a zatiaľ som vypila len 1 pohár čaju

zuzu188
27. sep 2012

@ankaevka káva sa môže 🙂

ankaevka
27. sep 2012

@henrieta16 vysoká, externé?

henrieta16
27. sep 2012

dobré ránko, dnes som sa len tak zo zvedavosti postavila na váhu a už teraz mám o pol kg menej, nový spôsob chudnutia začal ukazovať prvé výsledky...jupííí...no ale ešte sa neteším zbytočne, víkend u svokrovcov, to nie je nič moc 😅 no prežijem. Vravím si, je to iba jedlo, 😀

kingstonka
27. sep 2012

Ahojte- strasne dlho som vas necitala- nic nestiham. po prestavke sa pomaly dostavam opat do cvicenia. stale cvicim 3ku. ale asi uz skusim nieco ine od zajtra- asi to ripped in 30 . a od pondelka som na "macingovej"-zatial pohoda, no ale vikendsa blizi 😝 . drzte sa -ide vam to pekne

henrieta16
27. sep 2012

@ankaevka áno, dá to zabrať, ešte i takú ťažkú som si vybrala... 😒 ale už dokončím. 😉

ankaevka
27. sep 2012

@zuzu188 aj ja som si už spravila liter čaju..to máš dobré, ja budíček o 6 a už mi škvrka v bruchu ešte dobre, že teraz to zaženie kafčo

henrieta16
27. sep 2012

@zuzanat @lucky14 dievčatá, dám si s vami vodový deň v pondelok. Ked ma ponúknete 😀 😀 😀 chcem vyskúšať, myslím, že taká očista môjmu telu iba prospeje 😉

ankaevka
27. sep 2012

@henrieta16 neboj zbehne to jak voda a ani sa nenazdáš a budú štátnice..ja som sa prihlásila na výšku aby som si dokázala či mám nato (strednú som prešla s trojkami) a prišla som na to, že mám po rokoch viac rozumu ako za mladi 😀

henrieta16
27. sep 2012

@ankaevka fúha, od 6tej, to máš dnes vodový deň? Mala si si dať vtedy, ked neskôr vstaneš. Napr. ja som vstala o pol 10tej, teraz sa idem najesť. 😀 no ale už sa drž, ked si sa na to dala. Daj vedieť večer ako si na tom 😉

baby124
27. sep 2012

@lucky14 ahoj tak som sa dala nato som len na matovom caje a zachode 😀 ale hladna som jak vlk ale vydrzim to

@zuzu188 kludne sa pridaj 😀

baby124
27. sep 2012

@ankaevka tiez zatial o vode len do kedy to vydrzim 😅