Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@henrieta16 ďakujem za odpoveď,aj ja by som to najradšej tak skúsila že 5x denne a málo sle nikdy nemám čas jesť tak často,to je hrozné ale malý ide od pondelka do škôlky tak snáď bude väčší kľud.. ráno si dám celá odhodlaná activiu s musli a večer chipsy- trubka 😉 akurát si sťahujem jillian level 1 takže každý level sa cvičí 10 dní?? ďakujem 😉
ozaj.mohli by ste mi niekto vysvetliť v čom spočíva toto cvičenie? ja si cvičím - mám takú svoju choreografiu..
@ankaevka super, máš motiváciu. Kto iný si lepšie všimne po takom čase, že si schudla, ak nie ten tvoj? 😉
ja by som sa tiež rada pridala k vám do tabuľky ale takto verejne svoju terajšiu váhu neprezradím ani pod ťažkým nátlakom mučenia 😀 😀
@ankaevka tak podľa seba... jedla som menej 🙂 vynechala chlieb..a cvičila ---namiesto chleba som jedla také sucharky-vlarany..ale už ani tie nejem...teraz si ráno dám melon...doobeda stále chrumem iba ten melon... na obed si väčšinou urobím vypražanú cuketu zo záhradky so šalátom paradajkovo cibuľovým...a toho sa najem dosýta..koľko mi chutí...a do večera zas len melon.. ale to som robila ked som sa pokúšala schudnúť čo najviac za týžden..ale nedá sa to takto robiť stále 😖 😖
fotky som dala ako motiváciu pre seba...a aj pre vás... 😀 a nikdy ma nenapadlo pozrieť si tie fotky vedľa seba..tak som to skusila dnes tu..
@ankalv1 neviem, prečo by si sa mala hanbiť. My sme tu už bez hanby každá vysolila svoju váhu a tešíme sa na záverečné hodnotenie! V tejto skupine sa netreba hanbiť! 😀
@ankaevka tak mu zakáž to núkanie! 😉
@jasmika dobre si schudla, daj tip ako na to! 😉
@ankalv1 áno, každý level 10 dní. Nie je to dlho, mesiac zbehne ako voda a ty budeš rada, že si začala. Pozri ja ešte len teraz začala a už zrazu zajtra začiatok 2. levelu. Fakt to uteká 😉
@henrieta16 takže sú len tri levely? potom čo?
@henrieta16 tak to budem musieť..asi mu tiež nasadím dietu aby som nebola v tom sama...keď som počas tehotenstva priberala tak ma v tom nenechal a priberal so mnou..takže teraz bude musieť tiež so mnou ale chudnúť..
@jasmika takže melon ti pomohol zhodiť..teraz v lete som si tiež dávala na večeru melón..zjedla som celú polovicu len tak na posedenie..len mi niekto hovoril, že melon na večeru nie je dobrý lebo obsahuje cukry..ale keď som si ho dala na večeru, tak ráno som mala o niekoľko dkg menej na váhe..len to nočné behanie na wc-ko ma rozčuľovalo.. 😀
Dnes šiesty deň cvičenia s Jill..na to, že sa mi nechcelo (celý deň upratovanie v dome), sa mi cvičilo oveľa lepšie ako počas predchádzajúcich dní..dokonca aj kliky mi išli do rytmu (samozrejme že z kolien)..takže hurá do ďalšieho cvičenia 😉
@ankalv1 potom si to môžeš zopakovať, alebo prejsť na niečo iné, ona má plno iných efektívnych cvičení 🙂
@ankaevka teraz ti to už pôjde len a len lepšie 😉
@henrieta16 no ako som už písala..ked muž odyšiel na týždnovky... začala som cvičiť... menej jesť.. ale hlavné moje pravidlo je ... ! verím že schudnem.. a už si sama seba predstavujem aká som kkrásna štíhla 😀 😀 😀 je to asi blbosť..ale pomáha mi to... no a ked sa už dostanem do toho kolobehu... tak aj ked mám na niečo sladké chuť...tak si poviem že mi to nestojí za tých pár sekúnd potešenia... že si zas všetko pokazím... tak dietujem dalej 😀 napr..ked nám doniesli koláče zo svadby..tak som sa ich namiesto prežierania- prevoňala... normálne som vdychovala ako krásne vonajú...a to mi stačilo 😀
@ankaevka ano melon.. je super...lebo ho môžešš zjesť koľko chceš a bez obáv 😀
@henrieta16 ...diki 🙂..dobre padne takáto podpora.. 😀
@henrieta16 mne zase teraz odchadza mama na 3tyzdne do kupelov a povedala ze ked uvidi na mne zmeny ze som schudla tak aj ona zacne cvicit Jillian 🙂 a mne mm uz povedal ze vidno na mne zmeny tak sa vytesujem a hor sa do cvicenia 😉 a to som cvicila Jillian len tyzden...
@jasmika ved toto, aj ja si verím, že natrvalo schudnem! Som o tom presvedčená ako nikdy! 😀
Kocky ja chcem dnes zacat mam 9 kg na viac a zelatinu na bruchu dufam ze mi to pojde tak ako vam 😝
baby docvicila som jillian a normalne mi je do placu od tej bolesti ☹ ☹ ☹ ☹ neviete co je dobre na bolesti kolien???
@sisanka ja som mala bolesti kolien v puberte-vraj rastom- a dostavala som veral gel od lekara -nie som si ista ze pomahal- ale teraz mi pomahal na bolest -prstov dlani-co mam pretazene od nosenia tazkeho syna
tento týždeň ideme vykopávať zemiaky...to sa bude chudnúť 😀
@kingstonka tak idem aj ja mastit...mam doma lioton gel alebo take nieco..idem pohladat... 🙂

@jasmika To si akú dietu držala..fúha, zmena neskutočná..v dobrom závidím..napíš recept 😀