icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
1. okt 2012

@zuzu188 ved pekne to zišlo, ale čo bol, ťažký víkend? 😀

henrieta16
1. okt 2012

@ankaevka no to je super úbytok, krásne ti to ide dole 😀

henrieta16
1. okt 2012

@lucky14 aj ja som si dala svoju váhu vytúženú hned na začiatok, ešte 5 kg a budem pod 70tkou a to ma veľmi teší, takže baby, makáme dalej, nech sú z nás sexy kočky 😀

zuzu188
1. okt 2012

@henrieta16 však ja sa nesťažujem 😀...hej,mama stále vypekala a v sobotu sme mali na obed údené a včera rezne s hranolkami 😀

henrieta16
1. okt 2012

@zuzu188 tak ja sa snažím také nepapať, ale dnes som mala syr na obed, ešte dobre, že nemáme doma tatarsku omáčku iba kečup 😝

zuzu188
1. okt 2012

@henrieta16 ja som si narýchlo urobila pečené zemiaky s čili 🙂

henrieta16
1. okt 2012

@zuzu188 čilli je mňamka ... milujem ho. Ty dnes začínaš 2. týždeň 6 week... že? Ako ti to ide? Ako sa cítiš? 🙂

zuzu188
1. okt 2012

@henrieta16 aj ja ho milujem 🙂..jo,čím dlhšie to cvičím,tým viac som zadýchaná 😀..fájne 🙂..už mi trochu aj brucho spľaslo 🙂

henrieta16
1. okt 2012

@zuzu188 i ja som dnes pozerala, že mi trochu spľaslo 😀 zatiaľ je to z 94 cm na 90 😀 stále je to veľa, ale vždy lepšie ako nič 😉

zuzu188
1. okt 2012

@henrieta16 mne z 97,6 na 94,4 😀..najviac mi zišli boky zo 103,5 na 96,9 a potom prsia zo 105 na 99

henrieta16
1. okt 2012

@zuzu188 z pŕs mi ubudli 2 cm a z bokov 3 cm. A na stehnách po jednom 😀 každý týždeň sa meriam a zapisujem si to. Takže som šťastná-prešťastná 😀 a ty z bokov si dobre dala, zavidím 😝

zuzu188
1. okt 2012

@henrieta16 ja mám najmenej z rúk a stehien (po 2 cm)..tiež sa každý týždeň meriam 🙂..je to viac motivujúce vidieť,ako tie cm ubúdajú 🙂

ivanazv
1. okt 2012

ahojte..... @jaannuusskkaa tak ja nahlasim váhu až zajtra, lebo baterka na váhe už asi došla....určite sa radšej vybila ako by ma mala odvážit 😀 😀 😀 , pretože po víkendovom hodovaní to bude určitr niečo navrh 😖 ach jo!

lucky14
1. okt 2012

@zuzu188 ahoj. no asi sa aj ja zacnem meriat. ked uz kila dolu nejdu tak ako by som si predstavovala nech to vidim aspon v cm. ide Ti to krasne. 😀 Inak ja sa tiez citim nejako viac zadychana pri cviceni a to cvicim este len druhy level ale mozno to bude tym ze cvicim intenzivnejsie - kedze vladzem viac. Nech uz dam tu stravu doporiadku a kila predsa musia ist dolu. 🙂

henrieta16
1. okt 2012

@lucky14 druhý level je ťažký, teda pre mňa bol, ale @zuzu188 vravela, že najťažší. No dnes štartujem 3. level, už sa vytešujem ako decko, že čo to bude 😝 a to meranie, ja si každý týždeň v pondelok ráno vezmem meter a zmeriam všetko čo sa dá 😀 a zapisujem si to, je to lepšie ako sledovať váhu, ver mi. 😉

zuzu188
1. okt 2012

@lucky14 cm ma vždy viac potešia,lebo veľakrát mi išla váha hore,ale cm šli dole 🙂

zuzu188
1. okt 2012

@henrieta16 ja som dnes necvičila..od cca pol 6 sme boli na prechádzke,tak až zajtra začnem druhý týždeň

lucky14
1. okt 2012

@henrieta16 tak zajtra rano sa aj ja pomeram nech vidim aspon nejake vysledky. dnes voda zatial sa drzim a dufam ze uz to nevzdam. ved uz je vecer. myslim ze rano uvidim mensie cisielko a budem mat znovu super pocit ze som to zvladla. ako sa Ti cvicil treti level? uz mas isto za sebou prvy den. ... inak Ta obdivujem cvicit takto vecer 😀 ja musim cvicit max o 12 lebo potom uz nemam energiu. 😒

lucky14
1. okt 2012

@zuzu188 aj ja som sa teda rozhodla merat. zajtra rano a potom kazdy pondelok nech uz konecne vidim vysledky. Tebe idu cm krasne dolu....super!!! 😀

barca127
1. okt 2012

Ahojte babule tak zatial sa mi dari byt len na vode 🙂 nebolo to az take hrozne ako som cakala ,cely den som sa nezastavila tak som moc na hlad ani nemyslela k tomu cele popoludnie sme boli vonku uz len zvladnut ten vecer pri telke a to bude najhorsie 🙂) ale tak snad to uz nevzdam pred cielom nie....inac som konecne dnes po dvojdnovej pauze cvicila aj ked sa mi hrozne do toho nechcelo a v polke som uz odkladala cinky ze kaslat na to ale nakoniec som docvicila takze uz len dva dni a mame to za sebou 🙂

lucky14
1. okt 2012

@barca127 Ahoj. Aj ja zatial na vode. Uz to vydrzime. Musime. 😉 Ten pocit co budeme mat zajtra rano ze sme to zvladli bude na nezaplatenie. Aj ja som dnes cvicila ale ja som este len v druhom leveli. Co ides civcit po skonceni 30DS?

barca127
1. okt 2012

@lucky14 mno jasne ze dame 🙂 uz sa ale tesim rano na ranajky 🙂 zajtra ma caka skore vstavanie ideme plavat s malou potom k nasim tak cvicenie zajtra odpada....poitom by som sa chcela pustit do six week ci ako sa to vola lebo mojjim najvacsim problemom je brusko to mi treba davat riadne dole uz som teraz dala 5 cm z neho tak dufam ze potom to bude este lepsie

lucky14
1. okt 2012

@barca127 Super ze si uz dala dolu 5cm. Uzasne! Ja som si tiez kupila na ranajky jogurt aby som sa mohla nan tesit a dufam ze sa mi podari cvicit. Ja som mala vikend bez cvicenia tak by som chcela vydrzat. Aspon do piatku poctivo. Ale ved ked Ty nie si zajtra vlastne ani doma tak nebudes mat cas a to sa ospravedlnuje. 🙂 No moj problem je cele telo ale dalsie cvicenie budem riesit ked docvicim 30DS. 🙂

henrieta16
1. okt 2012

@lucky14 ej čosi, ešte som nestihla, teraz som dala chalanov spinkať, o chvíľu sa chystám zacvičiť, ale ešte mi ma drahý volať na skype, takže čakám za ním. Ja nemám problém odcvičiť hocikedy, ale musím mať čas, pri tých mojich dvoch krpcoch sa to nedá. No určite dnes ešte budem cvičiť 😉

henrieta16
1. okt 2012

@lucky14 a super, že si to dnes zvládla, ráno som zvedavá, drž sa, ale už sa ti ani neoplatí zhrešiť 😀

lucky14
1. okt 2012

@henrieta16 super ze mas energiu cvicit hocikedy. tak nech Ti to krasne ubehne. 🙂

zujka2
1. okt 2012

tak od dnes odznova 🙂 hádam vydržím aspoň ten mesiac 🙂

zuzu188
1. okt 2012

@lucky14 musíš 🙂..škoda,že si sa nezmerala aj na začiatku

lucky14
1. okt 2012

@zujka2 Jej. Ahoj. Vydrzis uvidis. Nezabudni sa odmerat. Ja som to neurobila a trosku to lutujem. Ked nejdu kila dolu aspon keby isli dolu cm by ma tesilo. 🙂

zujka2
1. okt 2012

@lucky14 no mám nejaké miery z minulého týždňa, tak hádam to pôjde dole. minule som vydržala 5 dní, tak hádam teraz to pôjde 😒 najviac ma trápi suseda pod nami 😀