Chudneme s Jillian Michaels
@lucky14 tak a mame to za sebou deň je na konci ja už v posteli tak už si môžem povedať že som to zvládla a ani to nebolelo ;) zajtra ráno prvá cesta bude hned na váhu ;) ja by som nemohla mať na raňajky jogurt ja musím mať výdatné tak si vždy doprajem aspoň ráno pečivo samozrejme nie biele
keď už sa meriate tak ja som si zapísala miery pred tromi týždňami a dnes mám prsia -7cm ☹ , pás -6cm 🙂 a boky -3cm 🙄 ..to, čo chcem najviac aby išlo dole tak nejde a tam kde chcem aby zostalo tak ide
no baby, práve som si odcvičila 1x 3. level, síce neskoro, ale predsa 😝 oproti 2. levelu je to už jemnejšie, až na tie skoky na konci, inak to ubehlo ako nič, pričom ten 2. level pre mňa nikdy nemal konca. Takže dievčence, tešte sa na trojku, páči sa mi najviac. 😀
@ankaevka super si dala dole cm, môžeš sa tešiť a netráp sa, pôjde aj odtiaľ, odkiaľ chceš, len vydrž 😉
@lucky14 a @barca127 deň bez vody za vami, super ste to zvládli, ako my vo štvrtok 😉 zvedavá som ako vy na ráno 😝 držte sa a zhadzujte s úsmevom na perách 🙂
po tyznni 1,5 kg dole a 2 cm, 😉 ja som sice cvicila aj predtym ale som vela jedla trosku som to upravila pridala Julian, zatial iba 1 level a pohlo sa 🙂
Dobre ranko kocky. Tak vaha ukazala -1,4kg presne ako po minulom pondelku. Uz to len udrzat. Tento tyzden vsadzam na zeleninove polievky namiesto vecere tak dufam ze to nepriberiem. Este sa pojdem pomerat nech si sledujem aj cm. Prajem vsetkym krasny den. 😀
@henrieta16 Super ze si zvladla cvicenie aj tak neskoro vecer. A to ze je lepsi ako druhy sa tesim aj ked mne sa dvojka velmi paci. Mna pri tych jumping jacks neskutocne bolia kolena tak v dvojke ich je menej a to mi vyhovuje. 😉 Prajem krasny den. 😀
@lucky14 my sme všetky vo štvrtok mali - 1,4 kg. 😀 už len si to udržať. A to cvičenie večer, nie je niekedy na výber a trojka level sa mi cvičí najlepšie. 😉
Ahojte babule tak ja po vcerajsku -1 kg 🙂 tak parada som sa vytesovala jak blazon len neviem ci to aj dnes nenaberiem dnes mame totiz zo svokrovcami kartovy vecer :( inac vcera mi manzel rozpraval ako ma jeho kamarat chvalil ze som pekne schudla ze ma skoro ani nespoznal juuj jak ma to pohladilo na dusi 🙂)
baby ste super, vsetky co ste vydrzali s vodou 😵 😵 😵 obdivujem vas kedze som to vzdala hned na obed...ale nejako si to nevycitam...vycitam si skor ako som zlenivela, necvicila som asi 2tyzdne a nie a nie sa donutit, nic ma nebavilo, ani si davat pozor na to co zjem, vyjedala som po veceroch, vzdy som si rano povedala ze uz idem vydrzat a ako hodina pokrocila tak som sa zas rozjedla...uplne ma ako prestalo vsetko bavit, nie len chudnutie...celkovo...neviem, asi nejaka depka...aj mm si vsimol ze som nejaka nesvoja... 🙄 stale som sa vyhovarala na ten pobyt v nemocnici ale to uz je davno prec......
tak som sa dnes rano donutila na 30min na orbitrek, cvicilo sa mi super co som bola prekvapena lebo som sla na ten orbitrek s klipkajucimi ocami....ale teraz som plna energie 🙂 a budem sa premahat kazdy den ked sa mi nebude chciet cvicit lebo potom ma nic nebavi.... 😉
@sisanka neviem, ja som už radila dievčatám, u teba rozhodne treba prepnúť zmenu myslenia. Pozri, ja vôbec nemyslím na to, že chudnem, správam sa normálne, jem normálne, len napr. každé 4 hodiny, vôbec na jedlo nemyslím a ide to. Prečítaj si knihu od Edity Sipeky a naštartuje ťa, ver mi! Mňa vždy naštartuje a darí sa 🙂 kniha sa volá Vysoká škola chudnutia, dá sa stiahnuť aj na ulozto.sk. Je to zaujímavá kniha a ona tam píše o sebe. Nič ti nediktuje, toto jedz, tamto jedz, ale ver mi, že po prečítaní budeš chcieť chudnúť. Takže chudnutiu zdar! Držím palce 😉
no baby, dobrééé ste! Pekne ste to zvládli, len tak dalej, ja uvažujem o dalšom dni na vode, ale zase si ho dám neplánovane. Nerada myslím na to, že tak a napr. od zajtra na vode, psychika potom pracuje už od večera a to nie je dobré. Radšej sa rozhodnem ráno. 😀
ahojte, ja hlasim, ze po vcerajsej vode mam kilo dolu, len ako to udrzat 😅 ale bola to makacka 😝 dnes si dam len bielkoviny, mozno si upravim 90dnovu dietu a skusim.. idem vas docitat!
tak som vas docitala 😝 riadne ubytky na centimetroch mate, to co, ze za tri tyzdne -6cm a ja nic, ma rozculujete 😀 ja asi prestanem ratat kalorie a budem jest normalne,len cvicit! mne sa tiez treti level dobre cvici, rychlo to ujde, akurat ten "superman" mi ide na nervy a tiez to skakanie na konci, vcera ma riadne koleno bolelo.cez vikend nemam cas na cvicenie, ale v tyzdni cvicim poctivo. idem este teraz rychlo povysavat, maleho uspat a idem na to 😉
@henrieta16 ano ja viem, ze vsetko je v hlave a ked clovek mysli pozitivne tak ide vsetko lahsie 😉 mam vselijake knihy precitane...a ja som v poslednej dobe myslou niekde ani neviem kde, a presne si to vystihla ze sa musim prepnut v hlave! 🙂 minule som kukala tu knihu...ale bola tam len v cestine??....a jes pravidelne kazdy den o tom istom case alebo ako sa rano zobudis a mas cas,,ci ako?
@zuzanat no mi hovor, ten superman dal zabrať včera a to poskakovanie, ked máš ruky spolu bolo ako za trest ale dala som to, včera som mala 1x 3. level. Tiež idem uspať malého a pustím sa do toho, lebo včera som neskoro cvičila a dnes chcem mať večer relax 😀
@sisanka je len v češtine, ale čítala som ju i tak. Mňa pobavila a naštartovala. 🙂 Ráno, ked vstanem a prichystám raňajky, tiež si robím do 2l fľaše vodu s citrónom (pije sa mi lepšie a mám aj vitamíny) 😉 a až ked sa najem, tak odvtedy rátam. Kludne si daj aj 3 hodinky, mne to vychádza tak 3x do dňa a vlastne viac ani nepotrebujem, momentálne sú u mňa na prvom mieste vajíčka ráno na všelijaké spôsoby, akosi mi zachutili a neviem sa ich dojesť + zelenina a sójový rožok. Chlieb vôbec nejem, momentálne ani nekupujem, lebo manžel nie je doma, takže si kupujem iba pečivo a dávam to aj deťom, im je jedno. 😀 A pokiaľ ide o tu vodu, preto fľaša, aby som to mala pod kontrolou. Niekedy už mám dva litre vypité a niekedy dopíjam večer, ale to podľa dňa. Skús, ja som sa minulý týždeň nahnevala, že tak málo a pomenila som a tento týždeň viac ako kilo dole. 😀
@henrieta16 ja pijem dost, tiez si do flase davam vodu a pijem cely den, kazdu chvilku ked mi padne zrak na nu 😉
tak si idem stiahnut tu editu, poznam tu knihu, neviem ci som ju aj necitala ale to uz bolo davno 😉
ja som si knihu uz stiahla, len som ju este necitala, ako som pisala, zle sa mi cita knihy na NB...ja sa snazim jest 4x za den, ato je maximum ktore dokazem, aj ked obcas je to len 3x, na ranajky si dam vacsinou chlieb alebo rohlik (grahamove a tmave nemam rada, tak vacsinou biele pecivo) so sunkou, pripadne syrom a k tomu kupec zeleniny - kapia, rajciny, uhorka, ladovy salat. desiata - jogurt, prip. jablko, bebe dobre rano... na obed si dam normalne to co je navarene, dnes napr. pecene kura, ale nedam si ryzu ale zeleninu, ale inak si davam aj prilohu, len dnes chcem len bielkoviny a potom na veceru si dam bud polievku,alebo synku/syr so zeleninou... denne vypijem aj 3-4l cistej vody, pila som 2l ale to je asi malo, tak som to zvysila. aj ked idem von, tak si beriem flasu s vodou do kocara...takze to je moj prijem....zatial vysledky ziadne, ale tak fakt dufam, ze sa to rozbehne, ved po mesiaci, bolo by nacase 🙄 a este si davam detox tabletky a L cartnitin pred cvicenim...
maleho som uspala, tak pojdem o chvilu aj cvicit...uz nech mam treti level za sebou,. aj ked neviem ci sa mam na 6week tesit, kedze je to asi o dost narocnejsie 😝
Takze dalsi den odcviceny. Citim sa skvele! Na obed si varim mrkvovu polievocku tak sa tesim. Inak neviem preco ale mne sa zle cita v cestine. Horsie ako v anglictine. Asi je to sila zvyku. Napiste nejake mudre rady od Sipeky tu. Nech nemusime citat vsetko. Budeme vdacne! 😀
dnesne cvicenie mam za sebou, super 🙂
@henrieta16 ahoj neviem najst ten 6 pack prosim ta nemozes mi poslat link, dakujem
ja mam tiez odcvicene 😎
ja som od pol 7 nejedla ☹..akurát sa mi dopeká zeleninový koláč a chcela som robiť aj lievance,len nejako nestíham 😒

@zuzu188 veru skoda. ale co uz. zajtra rano sa pomeram. ved este mam dost cm na zhadzovanie. 😉