Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

no aj tie bandaze by mohli pomoct
baby,svalovicu po odcvičení 2. levelu nemám 🙂
ahojte, mozem sa pridat aj ja? 🙂 dnes rano som si dala 1x level 1 🙂 parada...
Ahoj babule tie ktore ste uz na 2 levely prvy vam uz isiel na 100%?lebo mne stale to nejde na jednotku v nedelu by som mala ist na druhy level tak rozmyslam ci este ppracovat na tej jednotke?
@barca127 no ja dnes idem cvičiť 1x level 2 a prvý som skončila tak, že posledné 4 dni som cvičila s černoškou 😀 celkom to ide... 😉
@zuzu188 no tak to ma veľmi teší. Večer podám hlásenie, ak budem stíhať, ale sťahujeme sa, takže neviem. 😉 ale určite si 20 minút na cvičenie nájdem! 😝
@henrieta16 neni ako tebe 🙂
ahojte, tak ma za sebou 1x 1 level, myslela som, ze to bude horsie, ale zvladla som to. Dufam ,ze mi to nadsenie vydrzi co najviac! uz teraz sa neviem dockat, kedy budem vidiet vysledky 😀
baby este jedna otazocka....cvicite s cinkami?alebo bez?a aku maju vahu???lebo ja som cvicila najskor bez, a potom s 2kilovymi a vtedy to prislo 😖
@sisanka ja od zaciatku s 1 kilovymi cinkami a baby tu tusim pisali, ze litrove alebo pollitrove flase svodou pouzivaju- tie 2 kg su pravdepodobne zataz na kolena
Ach jaj vcera sme dali prec koberec tak som musela cvicit na plavajucej :D susedom za ten tyzden narastu riadne parohy z mojho skakania :D:D:D
@kingstonka ja idem cvicit uz bez...spevnim kolena bandazou a budem natierat, nedam sa 😉 😉 😉
mam za sebou 9.den 1. level a uplne usasne je, ze pri tomto cviceni vidno zmeny pomerne rychlo (aspon v kondicke)- dnes som uz cvicila vsetko(okrem klikov) s cernoskou a to pri mojej vahe a kondicii ( dva roky som vobec necvicila) je uspech. takze aj keby som nechudla ( co urcite budem! 😉 ) -mam dobry pocit, ze to robim pre svoje zdravie.
@sisanka ja som mala cinky ale niekomu som pozicala a nevratili sa mi...tak mi ostali litrove flase....
@jaannuusskkaa my mame v obyvacke len taky maly kusok kobeca-tak na nom podskakujem 🙂 - dost , ze moje deti robia susedom "radost" buchotom
@kingstonka mne po tyzdni mm povedal ze vidno ze sa mi zmenila postava a chvalil tak ma to nastartovalo 😵 😵 😵
@jaannuusskkaa ja som zacinala len s ovladacami - ze len aby sa nepovedalo a potom som tie cinky....ale idem skuit bez teraz a uvidime 🙂 inak my nemame koberce ale podskakujem na koberci 😀
@sisanka hehe my sme ho dali iba vycistit ale hrozne na podlahe sa to ozyva a na podlozke sa mi hnusne cvachta a bojim sa ze mi ujdu nohy a podlozka pojde aj so mnou 😒
@kingstonka hehe a nebojis sa na koberceku ze sa ti šmykne a ty poletis??? 😀
ja som cvicila s flasami s vodou 0,75l 🙂 v detskej na koberci, lebo inde mame tiez plavajucu...
@jaannuusskkaa ci nie na koberci 😀 ale na deke....zo zaciatku som sa bala ze sa bude smykat ale inak v pohodke, na nej len skacem 😉
druhý deň 2. levelu odcvičený 🙂...už iba 8 a idem do 3-tieho 😀
@jaannuusskkaa vaha bola 80 po tyzdni 79 asi 20 kil chcem schudnut
ahojte kočky, práve som objavila túto super tému - ak môžem pripojím sa 🙂 Cvičiť som začala minulý týždeň a práve mám za sebou 7 cvičenie levelu 1 🙂 Som na seba hrdá (musím sa pochváliť 😉 ), lebo v poslednej dobe som dosť zlenivela... Cvičím s 1,5kg činkami. Zo začiatku to bola hrôza, ale dnes som už toľko nefunela 😀
Ahojte, skvelá téma 🙂 Presne ako pre mňa. Manžel mi dnes odišiel na 9 mesiacov na misiu, tak sa idú zhadzovať kilogrami navyše. Od našej svadby sa na mňa nalepilo, mojou vinou samozrejme, 30kg. Takže mám čo robiť trištvrte roka. Ste skvelé, že sa tak podporujete. Budem Vám veľmi vďačná za každé povzbudivé slovo 😉 😉 Takže pripájam sa hneď teraz, už žiadne odkladanie.

@sisanka ahoj aj ja mam problemy s kolenami teraz ako cvicim jill tak sa mi to dost ozyva....myslim ze by pomohli bandaze pocas cvicenia nech je to spevnene