icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
10. okt 2012

@sisanka hehee, práve som asi 15 minút parala staré nohavice od pyžama...nie a nie 😠
Malý už pije mliečko a bude spať, ešte počkám 10 minút a hurááá na cvičenie. 😀

henrieta16
10. okt 2012

@lucky14 Ahoj moja a ty už zajtra ideš na 3. level, že? No to už bude iba brnkačka, 2. som nemala rada. 😝 rozmýšľam zajtra o dni na vode, 😖 uvidíme, ako sa vyspím 😀

henrieta16
10. okt 2012

@barca127 moja, zajtra možno deň na vode, uvidím, ako sa rozhodnem, zatiaľ plánujem, ale ked sa zle vyspím ako dnes, tak nič z toho 😝

lucky14
10. okt 2012

@henrieta16 jeeej tak si to uzi. Ten pocit po tom ako clovek docvici je uzasny. 😀

lucky14
10. okt 2012

@henrieta16 Ale kdeze. Ja mam este zajtra posledny den druheho levelu a v piatok treti. Inak mna ten druhy neskutocne bavi. Viac ako prvy. Hlavne ten posledny cvik tie drepy kde sa dvihaju cinky zo stran hore....super!!! ale Ty sa uz len dva krat vyspinkas a muzicka mas doma. To bude radosti. Caka vas isto uzasny vikend. 😀...a ohladom tej vody. Presne clovek sa na to musi citit. Ved ide predsa o ocistu a robit to nasilu sa akosi vyhyba principu preco to clovek robi. Dufam ze sa super vyspis zajtra das vodu a v piatok budes min o kilo lahsia.🙂

barca127
10. okt 2012

@henrieta16 mno aj ja planujem tak dufam ze rano budem toho isteho nazoru 🙂 hlavne po dnesku u svokrovcoch som trepala do seba piate cez debiate tak zajtra by som to mala dat

zuzanat
10. okt 2012

@tkmama ja cvicim zatial, aby som mala brucho aspon take ako tym, tehlicky nemusim, ale ploche brucho, to je moj sen 😀

@henrieta16 @sisanka ja nelubim ziadne hriby, ani za svet. Ani nebudem mojmu muzovi vraviet, ze ste vela nazbierali, lebo ho trafi. mi v sobotu nic moc...ale zase nemam problem mu ich zavarit a pod...

sisanka
10. okt 2012

baby ja teraz veceriam 😖 ale no co, strasne som bola hladna...tak som si rychlo urobila salat so syrom a pucim do seba...dnes kvoli tej prechadzke v lese som mala posunuty rezim jedenia....snad to nebude vadit 😠

lucky14
10. okt 2012

@sisanka ved si mala salat. asi najzdravsiu variantu vecere. takze super ze si sa najedla aspon nebudes vymyslat pri telke. 😉 to je moj problem. ked sa vyhladujem tak potom do seba pcham piate cez deviate pri telke. 🙂

zuzanat
10. okt 2012

ja som mala dnes uhlohydraty, aj ked vo vacsom mnozstve ako by som mala, ale dnes som bola akasi hladna 😝

lucky14
10. okt 2012

@zuzanat supers a drzis na tej 90DD. Aj si sa uz vazila alebo pockas do pondelku? Ked si hladna tak si skus dat cisty vyvar len tak z kocky. Zasyti Ta to aspon na nejaky cas. 🙂 Ako sa Ti cvici 6W6P?

zuzanat
10. okt 2012

@lucky14 dietujem len od pondelka,ale vynecham ovocny den, na to nemam naladu 😀 vazila som sa, ale vaha dost skace...6W6P je makacka, spotim sa viac ako pri 30DS, da mi to viac zabrat, v polovicu uz mam pocit, ze koncim! dufam, ze to vydrzim tych 6tyzdnov 😝

grimaska4
10. okt 2012

@sisanka
@henrieta16
baby taku gumu na cvicenie kupite v intersporte za nejakych paar eur,su roznej farby,kazda farba znamena nejaku zataz,zelene su asi najlahsie tusim zodpovedaju kilovym zavaziam

lucky14
10. okt 2012

@zuzanat Vydrzis. 🙂 Aj si sa odfotila a pomerala? Nech si mozes monitorovat vysledky po kazdom odcvicenom tyzdni. 🙂

zuzanat
10. okt 2012

@lucky14 vsetko poznacene, pofotene, ale tak miery su stale rovnake, tak neviem ci bude co monitorovat, no snad hej 🙂

lucky14
10. okt 2012

@zuzanat isto uvidis vysledky. 🙂

henrieta16
10. okt 2012

@grimaska4 jej, super, dakujeme za radu, v sobotu pôjdem do mesta, tak si kúpim. 😉

henrieta16
10. okt 2012

@zuzanat mne sa 6W6P veľmi páčilo, ale bolo to zamerané len na brucho a ja chcem celú postavu, preto som prešla na Body revolution, som spokojná, veľmi, cvičenia sa obmieňajú a baví ma to ešte viac. 😀 no tebe to bruško treba, čo? Držím palce nech sa ti ukážu výsledky už čoskoro 😉

henrieta16
10. okt 2012

takže dnes o pol 9tej som si pekne zacvičila a už sa teším na zajtra, čaká ma cardio... 🙂 z 30 day shred som mala všetky cardio najradšej. 🙂 zajtra možno deň na vode, uvidíme, 😀

sisanka
11. okt 2012

@henrieta16 tak dnes nas caka cardio, som to preklikala a vyzera to celkom fajn 🙂 tak som zvedava, musim cvicit doobeda kym nikto nie je doma aby necitilii ze sa otriasa cely dom 😀 a rozmyslam ze zacnem cvicit aj 6W6P ked pisete ze je to hlavne zamerane na brucho....a ako sa to cvici,kazdy tyzden jedno cvicenie?a kolkokrat?5 dni v tyzdni?lebo chcem k body revolution pridat este nejake cvicenia....teraz sme boli 2krat na hubach, cize prechadzka bola ale tiez nebudeme stale po prechadzkach chodit...

henrieta16
11. okt 2012

@sisanka 🙂 6W6P - 1. level cvičíš 3 týžne a 2. level dalšie 3 týždne..víkendy sú off 😉 Body revolution je tiež zamerané na brucho, vlastne ono je to zamerané komplet na celé telo, od hlavy po päty. V dalšich týždňoch, ked budeme cvičiť tie workouty uvidíš 😀 dnes som by som mala mať deň na vode, ale ešte som sa nerozhodla, uvidím, zatiaľ som nejedla 😝

barcelona94901
11. okt 2012

@grimaska4 mám modru gumu ,kupila som ju v hypernove ,myslím,že nestála viac ako 5eur,nepamatám si presne ,kupovala som si aj loptu vtedy 😝

barcelona94901
11. okt 2012

@tkmama že pupok pred cvičením 😀 ,ja budem happy ,ked taky budem raz mať 😀 😀 😀 😀

barca127
11. okt 2012

@henrieta16 aghoj tak aj ja som zatial na vode rano iba kava bez nej ani na krok 🙂

henrieta16
11. okt 2012

@barca127 ja som sa rozhodla, že dnes nie, vôbec nemám náladu, idem sa naraňajkovať, lebo už teraz som hladná, večer som moc nejedla. 😒
Ty sa drž, zvládneš to! 😝

barcelona94901
11. okt 2012

dnes ráno citron,voda, srvátka,kafčo,corny tyčinka po ceste a na obed som si práve dala šošovicový "prívarok" na zelenine,o hodku cvičím
mojim som spravila čevabčiči so zem.kašou ,šalát,na večeru im spravim palacinky s tvarohom ,snad odolám,palacinky zbožnujem..
a neviem či sa tu dá pozrieť,kedy presne som začala s týmto cvičením 😕 ? pretože aj ked som mala výpadky,ked ma bolel zub,mala som doma maroda a behačky ,stres,kadečo...vtedy som to cvičenie nahradila fit loptou,dnes mi trklo,že ved ja sa vážim ,vážim,kilo dole ,kilo dole.cm na bruchu sa mi vleču ako slimák 😖 no spolu mám dole 7kg ,tak som si chcela pozrieť čas 😀

lucky14
11. okt 2012

Ahojte. Tak dnes som odcvicila posledny den druheho levelu a zajtra hor sa do trojky. Tesim sa. Potrebujem uz zmenu. 🙂
@sisanka Ty si sa do toho cvicenia riadne obula. Revolution Ti je malo dievcatko??? 😀

zuzanat
11. okt 2012

ahojte, ja dnes skusim cvicit vecer, dufam, ze budem mat volu! Kedze som na diete a mavam ovocne ranajky, tak sa mi zle cvici, nevladzem, uvidim co vecer...

barca127
11. okt 2012

@henrieta16 ved nevadi ja to dnes potiahnem sama ty si to das ked budes mat naozaj na to chut....mne to zatial ide celkom dobre aj ked na obed ked som krmila malu tak som myslela ze neodolama zjem jej to 🙂 dnes uz odcvicene tak paraaaaaada este sa chcem pustit do zehlenia mam tam riadnu kopu tak to je najmenej na dve hodky

sisanka
11. okt 2012

@henrieta16 tak rozmyslam ze by som cvicila este nieco, bud prechadzky, orbitrek, nejake ine cvicenia od Jillian...ma to nejako chytilo 😀 dnes sme zase boli na hriboch, mm ked vidi ze rastu tak chce chodit kazdy den...este som necvicila...ty uz ano?
@lucky14 no ved mna to tak chytilo aj prvykrat ked som zacala s 30DS...som cvicila 2krat do dna, tak dufam ze teraz mi to vydrzi 😀 😉