Chudnime spolu
Chcem zhodiť pár kilogramov a celkovo zmeniť spôsob stravovania, žiadne drastické diéty a extrémne rýchle zhadzovanie. Malá bude mať čoskoro 2 roky a mne kilá navyše ešte vždy ostali. Bude to moje prvé zhadzovanie v živote, vždy som sa len odhodlávala, tak poprosím kto sa pridá, aby som v tom nebola sama 🙂
90 dňovú odporúčam. Za 6 týždňov som zhodila 8 kg a doteraz sa i nevrátili. Držala som ju od začiatku januára.
@bbroskynka ja som tiež s nou spokojná, ináč ak nemám limit tak sa neviem limitovať sama..a neviem si zostavovať jedálniček
Čauko, tak vobec som nemala čas sa sem dostať, mala som pár dni pracovných. Tak stiahla som si tie cvičenia jill a stravu som este neporiesila ze co budem drzat. a ako ide ta 90dnova? hm?
mne celkom dobre, trošku miešam dni ale nevadí :D....dnes mám vitamínový deň, ale na obed som si dala dva kúsky večerného chleba...ale do večera už len zeleninka :D
odisiel mi notebook :( dufam, ze sa ti dari. ja mam teraz toho nejak vela vsetkeho 🙂
ako vam ide chudnutie?
Dievčatá prepacte ze sa vtierkam do tejto diskusie.... ALE som na zaciatku tehotenstva doteraz som drzala 90 dnovu dietu dala som dole 8 kg, LENZA pred tyzdnom som sa dozvedela ze som tehotna takze asi mozem vylucit diety.... nemate nahodj nejake overene chutnucke recepty ktore nie su zbhtocne kaloricke ale su chutne?
@veronika1037 asi by si v tehotenstve nemala držať žiadne diety, to však neznamená, že sa musíš prejedať. Jednoducho stav na zdravu stravu ako takú, každý človek vie, čo je nezdravé a čo naopak zdrave a podla toho si zostav jedálniček. Iba podla seba, z toho čo máš rada, možeš sa inšpirovať a zostaviť si vlastný jedálniček, ktorý ti bude vyhovovať a tým ho aj dodržiš. Keď máš jedálniček alebo aspon predstavu, vieš čo máš v obchode nakúpiť a lahsie sa ti to všetko kontroluje. Ja ti píšem iba z vlastných skuseností, sama si hladám na internete zdravšie recepty, ale musia mi aj chutiť! Keby som bola tehotná, asi by som nijako nemenila moje stravovacie návyky, ktoré som si nastavila, iba by som pridala na kaloriach, pretože teraz chcem schudnuť 🙂
@yakina ja som len chcela vediet ci nemate nejake chutne receptiky ;)
@yakina a tak isto vravim ze nebudem drzat dietu ked som tehotna som si toho vedoma co sa moze stat ;)
@veronika1037 jooooooj no veľa veľa 🙂 skus si pozrieť aj stránku fitnessguru.sk odtiaľ si čerpám velmi vela receptov. Každému básnim o tuniakových fašírkach s hráškovým pyré a o tekvicovej polievke 🙂 Teraz mám doma batáty, tak idem urobiť krémovú polievku 🙂 Tolko rôznych šalátov s maskom, rybou, syrom alebo vajíčkami sa dá vymyslieť... 😉

musím povedať, že ja mám problém zostaviť si jedálniček, ktorý by bol diétny....pre to tá 90dňová diéta.