Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@digysa skús teraz ,pridala som ťa 😎
chcela by som sa aj ja pridať do vašej skupiny, myslím, že podmienky spĺňam 😀 veď posúďte 51 : 156 : 70 čo znamená vek : výška : váha a potrebovala by som schudnúť aspoň 15 kg. Výhovoriek prečo sa to nedá by som našla plno 😢
@lorela neprejdes do skupiny k ostatnym chudnucim? mozes Ta poprosit aby si zhodnotila moj dnesny jedalnicek? dakujem
r: 2 knackenbroty so sunkou 2 platky, 1/2 uhorky, d: 1/3 pomelo, ob: tarhonito so zeleninou a varenym kuracim masom, kusok sunky, olo: kalerab, v: brokolica zapecena s mozarellou light, voda 2,3 litra
kočky vy ste zlaté môj hnací motor ste 😀 dúfam že sa nám podarí dosiahnuť každej svoj cieľ 😀 😀 😀 držím všetkým prsty 😉 😉 😉
babulky, mne sa dnes tazko chudne, peciem tortu a slintam po nej 😖 ale dala som si struhanu mrkvu 😉
@libusa57 tabuľka bude súkromke si tam aj ty ,váženie bude v sobotu teda 1.2 😀 😀 😀 myslím že ju robila zuzka ,ale nie som si istá,teda vydržať do soboty 😎
@silvia0310 Tabulku som spravila a poslala @davita, ona ju zavesi asi na gmail, neviem ako inak by sa dalo urobit, aby sa do nej svetky dostali. Idem este rychlo doplnit mena novych a poslat update 🙂
@zabinka neboj žabinka nič sa nestratí🙂 jedna druhú potiahneme aj keby neviem čo 😀 😀 😀
@silvia0310 Nie ze nic, kila sa stratia 😀!
@zuzka4444 tak to si trafila presne 😀 😀 😀 ,ale najprv musia gramy a až tak kilááááá, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dobré ránko ako ste začali piatok a víkend 😀 😀 😀 ,kopa roboty a ja sedím za počítačom a pijem kávu 😅
@takyna hlásim sa 😀 pred dvomi týždňami som mala 41.
Od pondelka som sa dala na Norbi update stravu. Kupujem si ich krabičky na celý deň. Muž takto schudol od októbra 15 kg. Ja mám zatiaľ dolu 2 kg, denne ide dolu 200-500g. Potrebujem zhodiť 10kg ideálne 15, som na hranici obezity ☹
Môj najväčší problém bol neustály hlad a večer keď som prišla z práce som vyluxovala chladničku. Nikdy som nedodržala diéty, vždy som bola nervózna z hladu. Tento týždeň som úplne v pohode, akurát si pridávam doobeda 1ks ovocia -mandarínku, jablko alebo 2kivi či 10 bobuliek hrozna a poobede kým odídem z práce 3PL ovsenej kase Nomina s kvapkou medu. Zatiaľ to v pohode zvládam.
Časom by som si chcela chystať jedlo sama len musím nabehnúť na tento systém stravovania tj. vydelené množstvo a nič iné.
@silvia0310 mohla by som sa k Vám do tej tabuľky pridať? 🙂
Chcem to skúsiť s Norbim mesiac a potom uvidím, či potom zvládnem stravu pripraviť a dodržať sama alebo dám ešte krabičky.
Rozhodla som sa pri najhoršom obetovať 1000€ čo ma bude stáť 3 mesačná komplet strava, ak to bude s ich krabičkami fungovať, mám pocit že toto je moja posledná šanca kým definitívne nerozkysnem. ☹
@takyna ďakujem 🙂
Muž si to objednáva každý týždeň, neviem či telefonicky alebo mailom. Majú predajňu blízko jeho práce, tam si to každý deň vyzdvihne. Myslím, že funguje aj rozvoz ale ten sa platí. Majú www stránku a je tam komplet jedálniček plus info k objednávaniu. Baby tu majú aj diskusiu Norbi Update.
Priznám sa. Mne je tá strava trochu viac korenená, je v nej denne dusená, pečená alebo grilovaná zelenina, a tú ja nezvyknem ochucovat len zľahka osolím. A ešte je tam často "vyprážané" v tej ich update strúhanke, čo tiež veľmi nemusím. Ale zjem, hlavne ak schudnem 🙂 možno práve tým korením potlačí hlad.
Idem si vás prečítať. Som chorá tak mám čas.
@takyna ešte k tomu Norbi Update, tam ide o nízkosacharidovú stravu, on ma vlastne výrobky, napr. chlebík so zníženým obsahom sacharidov, takisto múku, strúhanku, cestoviny... Mne žiadne diéty nezaberali resp. Nevedela som ich dodržať. Bola som hladná. Tuto mám celodennú stravu a nič iné ani neoblížem, ale hlavne nemám pocit hladu. Dnes som mala na raňajky tri plátky ich koláča s ich margarínom a ich marhuľovým džemom, urobila som si k tomu kávu bez cukru s trochou mlieka. O pol hoďku si dám mandarínku, na obed mám bravčový rezeň s dusenou zeleninou, na olovrant kefír čoko-pomaranč, na večeru kurací gyros s čerstvou zeleninou a jeden pita chlebík.

IDem sa pozriet
@zuzka4444