icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

biancaneve
25. feb 2014

@hora_lka tak potom daj vedieť úspech...určite máš opäť päť 🙂 kilečiek dole...super....cítim z teba veľké odhodlanie... 🙂

hora_lka
25. feb 2014

@biancaneve ooo dakujem, ale aj Ty sa drzis, takze vysledky urcite su .. ja som si tento krat povedala, ze to budem robit poriadne a naposledy .. takze pomenej ale s trvalym uspechom .. a tu s Vami to ide super .. drzim nam vsetkym palce

biancaneve
25. feb 2014

@hora_lka vivat spoločné virtuálne chudnutie !!! 😀 teším sa na novinky..

silvia0310
25. feb 2014

@hora_lka ja môžem cvičiť len ked som doma ...ked som vonku tak som 2 týždne bez cvičenia ...alebo len tak lahko ,a teraz som na tej slávnej jillian 😀 😀 😀 ,no po pol hodinke som hotová a svalovka prvé dva dni neskutočna ,no je o za mnou,a sen tak k tomu orbitrek 😲 a vysledky sú to je pre mna ako hnací motor s vami 😎

zabinka
26. feb 2014

Dobre ranko 🙂 Jaaj zienky, tak sa tesim z vasich uspechov 😵 Len sa takto pekne drzte dalej 😉
Ja som nejako zostala na bode mrazu, ako som sa pekne rozbehla, tak to teraz postalo 😖 Najhorsie su tie moje pracovne cesty, vtedy je to naozaj tazke dodrziavat. Aj dnes odchadzam na 2 dni prec. Mame tam zabezpecenu stravu, ale vobec netusim, ci sa bude dat vybrat alebo ako to bude. No co uz, budem sa musiet prisposobit.
Tak sa s vami zaroven aj rozlucim a drzte sa, nech si tu v piatok precitam dalsie pokroky 😉

victory1
26. feb 2014

Kuk! Kontrola spojenia... 😝 😉 Vcera som sa drzala a drzala...ale citim sa dnes na 100 kil, cela som opuchnuta, brucho jak balon, ledva som sa zapla do gati....dostihli ma "cudzie dni"...a na vahe o dve kila viac... 😠 ...ja to fakt demotivujuce... 😠

biancaneve
26. feb 2014

@victory1 ale veď cudzie dni odídu tak ako prišli a na váhe bude o 2 kg menej....ja som si dala na obed celozrnné cestoviny so zeleninou ešte pred 13.00 ( po 13.sa vyhýbam uhľohydrátom) a zaklincovala som to šiškou lebo tak sa na mňa pekne usmievala..bola skvelá 🙂 ale aspoň ma chuť na sladké už nepokúša a píšu, že keby som na to sladké stále myslela tak aj tak sa neschudne..na večeru už len zeleninový šalát..

estachova
26. feb 2014

Ahojte, čítam vás od začiatku, veľmi sa mi to páči, som teraz na 90 dňovej diete, ale moc nezaberá, zatiaľ 45 deň a 3 kg dole, sa mi to zdá málo, keď baby píšu aj -10kg, ale nevadí, aspoň čosi, ale nadá sa to dodržiavať olhodobo, rozmýšľam, že sa pridám k vám, veď sem patrím aj vekovo 🙂

victory1
26. feb 2014

@biancaneve ..to mi je jasne, len ma to nasr...dilo hned na rano. Dnes som este nic nejedla, prvy den - dva "cudzich dni" ma moj zaludok pocit, ze je na kolotoci.... 😔

silvia0310
26. feb 2014

dlhšie pozorujem že pre mňa je ráno najhoršie ....hlad nemám žiadny stačí mi voda s citrónom a kava ...ledva sa dokopem na ovocie ,jablko pomaranč ....už od obeda to celkom ide ...ale od toho januara sa snažím do seba niečo aj ráno dostať ,a váha ide krásne dolu....pomaly bude 9kg menej ...taká som šťastná 😀 😀 😀

silvia0310
27. feb 2014

dobré ránko 😒 niečo na mňa lezie ,som prechladnutá ,asi budem musieť stopnúť cvičenie na krátky čas ,čo ma bude mrzieť ,lebo tak krásne to išlo dolu ked mám upravenú stravu a cvičenie do kopy ....uvidím ,či budem vládať 😒

hasleerka
27. feb 2014

babule ktorá potrebujete schudnúť aj takých 30 kg ?????

silvia0310
27. feb 2014

@hasleerka momentálne 30 už nie lebo ,už som dala niečo dolu ... 😉 ale takých 23 ešte chcem dať 😎 no kedy to dám neviem ,tých 8 chcem ešte do konca jula a potom zvyšne ,taký plán som si dala na zhačiatku ...a akým tempom pôjdem tak neviem ,no celkom by to malo byť 32,3 kg 🙂

hora_lka
27. feb 2014

@silvia0310 skore uzdravenie .. a vaha je super, drzim palce dalej 🙂 vratis sa k cviceniu ked vyzdravies, teraz by to nebolo ono .. ale myslim, ze ked sa udrzis so stravou, tak pojde vaha dolu stale .. pekne postupne

hora_lka
27. feb 2014

@hasleerka ja tiez keby som tolko dala dole, to by bolo najidealnejsie, na moju vysku mam teraz poriadne navyse .. ubuda to pomalicky, ale dufam trvalo

silvia0310
27. feb 2014

@hora_lka váha od toho prvého čo sme sa vážili tak 5 kg dolu a to ma poháňa ,ako vieš cvičím len ked som doma takže celkovo od toho 11.januára kedy som začala mám dolu 9,3 kg no chcela by som už 10 😎 😎 😎 ja som taká nedočkavá ....už by som bola najradšej keby mi svietila na začiatku 8 ... 😲 😲 😲 ako ty pokračuješ ?

hasleerka
27. feb 2014

@silvia0310 my sme začali rovnako chudnúť .... ale ty si na tom už lepšie ... raz tak si schudla ... paráda ... mne ešte potrvá kým mi bude svietiť 8

hora_lka
27. feb 2014

@silvia0310 ja mam dole od 1.2. 2,5 kg, celkom od polky januara 6, ale je to tym, ze necvicim, alebo som teda este len zacala tento tyzden, mam doma taky stroj, nieco podobne ako stacionarny bycikel, ale nic moc som tomu zatial nedala .. ale aj tam mam vahu, aku som uz davno nemala, ide to pomalicky dole a zajtra idem po 3/4 roku na kontrolu na diabetologiu, tak som zvedava, ake budem mat vysledky, dufam, ze dobre .. aj mna to zenie dopredu, vcera som mala nejaku krizu, tak som hladala na jedlo nieco, ani neviem co, ale nakoniec som si nedala nic, som si dokazala povedat, ze predsa nezahodim tolko trapenia 🙂

silvia0310
27. feb 2014

@hasleerka aj mne ešte do tej 8 chýbaju 3kg 😀 ale pomaly dalej zájdem ,ale teším sa na ňu 😀 😀 😀 teda to je pre mňa taká dalšia méta 😎
@hora_lka ale ved to je super ,perfektne ti to ide ,len tak dalej každý gram je dôvod na radosť
dievčatá hlavu hore ,život je krásny ,ked nie ste chorý ako teraz ja ....už nech to prejde ...

hasleerka
27. feb 2014

@silvia0310 no tak ty máš už super váhu ... ktovie či sa ja tento rok pochválim 8 ... idem pomaly ale radšej natrvalo .... zatial len stravou ... a pomaly pridávam aj cvičenie...

silvia0310
27. feb 2014

@hasleerka začínala som j januári na 102,3 to bol šok ,ale ým že som vylúčila sladké a múku ,tak to ided dolu a ked som doma tak pridávam cvičenie ,no ked som v robote necvičím celé dva týždne ,a váha dnes ráno bolaa 93 ,aj tak je to ešte vela ....no ja čakám na tu 8 ,no tiež viem že sa to môže zastaviť ....

hasleerka
27. feb 2014

@silvia0310 ked ja to sladké nedokážem vylúčiť ... no dobehnem ťa aj ked neskôr ... 😵 😵

hora_lka
27. feb 2014

@estachova ja by som z 90dnovej nezvladla ani tyzden .. ako to zvladas? ja som vylucila bielu muku, sladkosti, sladke vody, dodrziavam pitny rezim, vazim si a zapisujem co jem, sledujem si kJ a v pohode zjem aj chlieb .. a pomalicky to ide dole

gudulo
27. feb 2014

@hora_lka vidis, zato som dokazala volakedy uplne v pohode byt na 90dnovej, ale nedokazem vylucit pecivo 😉 a ani sladkosti. Obmedzit ano, vylucit nie. Vtedy som dala dole 8 kg za 2 mesiace a nebyt mojej vlastnej hluposti tak som si to mohla udrzat. No teraz uz tazko plakat. Teraz uz taka hlupa nebudem, idem na to bez diety a duafm ze uz to bude trvale 😉

silvia0310
27. feb 2014

ja tiež asi nie som na diety...ja jem to čo mám doma po ruke ,ale dávam pozor ,väčšinou zelenina chudé mäso ,ryby a ovocie ,kombinujem podla seba ,a odstup medzi jedlami asi 3 hodiny ,neznamená že ked som vylúčila sladké že nezhreším ,ale ked po pravde už ani na neho dáko nemám chuť ...a tá 87% čoko mi vôbec nechutí ...skôr si dám orechy v mede ked na mna príde kríza ,a ked som v robote občas kúsok tmevého chleba 😀

silvia0310
28. feb 2014

krásne ránko všetkým 😀 moja choroba pokračuje veselo dalej ,vôbec na mna neberie ohlad ☹ len sa nalievam čajom , teplou vodou s citronom ,tak dufam že cez víkend povolí ,a kašeľ ustúpi,sedím tu a tak sa mi nič nechce ...ako vám to ide dievčatá ?

fra
28. feb 2014

@silvia0310 čítam takto zrána so zalepenymi očami : moja choroba vobec na mna neberie hlad ... tak nech ide kade ľahšie

silvia0310
28. feb 2014

@fra podarená 😀 chcela by som cvičiť ,ale ledva sedím ,tak cvičenie ide na bok...škoda ,ale nevadí ,aspon dobre že nemám teploty ,len kašlem a z nosa tečie ....a ja neznášam lieky ...tak len ,čaje mi ostávajú ...a k lekárovi zbytočne ,každý povi vyležať 😎 tak sa snažím ... 😎

ajka20
1. mar 2014

@fra
@silvia0310 jeej dievčatá ,tak aj vás to chytilo,jooj tak to vás Ľutujem,aj ja som si svoje odkýchala ,najhoršie bolo to ,že som musela prerušiť cvičenie ,čo mi strašne chýbalo,ale už je to ok ,skoré uzdravenie a držte sa!!

silvia0310
1. mar 2014

@ajka20 presne tak bola som pri konci prvého levelu...no budem musieť od znova začínať ...no nič nenarobíme ,len nech to čím skor prejde 😒