icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

takyna
autor
24. jan 2014

Kocky nesihala som , bola som na pohrebe... ☹ , ale vecer vas precim,
dakujem , ze ste sa pripojili to sa velmi tesim 😵 , super jedalnicky pridavate, dako to hodime nejako hromadne , a zacne sa chudnut , juch 🙂

slavka36
24. jan 2014

Tak konečne - už som mala komplexy pri týchto koníkovských mladých mamičkách 🙂 A začala som sa vyhovárať na vek......ale už sa mi nepozerá dobre do zrkadla. V júli budem mať 40, ale našťastie sa tak necítim 🙂 🙂 Mám 75 kíl a výšku 170 cm. Nemám veľké plány, stačí mi dať dole 5 kíl, na začiatok. Nejem veľa, klasika, rýchlejšie sa to nabaľuje 😎
Posledné 2 týždne si robím na ráno (10,00) 3 dcl - 5 dcl smoothie - rozmixované ovocie s listovou zeleninou. Obedujem rovnako - väčšinou polievky, no a poobede až večer je to ťažšie - to jem neorganizovane a to by som chcela skorigovať a začať cvičiť, to asi hlavne!!!!!!!
Takže som rada, že sa spojíme a budeme sa podporovať a vymieňať skúsenosti, hlavne o cvičení, to potrebujem najviac 🙂 🙂 🙂 A svätá pravda - chudne sa ťažšie a priberá ľahšie 😀 😀 😀

elsa2013
24. jan 2014

ahojte zeny 🙂
ja budem mat tohto roku 39 rokov, nie kil 😀 vyska 174 cm, vaha 92,7 kg 😎 nikdy som nebola chuda, stacilo by mi 85 kg - to mi uz vsetci hovoria, ci nie som chora 🙂 ja mam totiz asi kosti nejake tazke 😀 takze potrebujem - chcem schudnut 8 kg 😎 moj problem - sladkosti. baby, ja milujem sladke! ked je niekto zavisly od nikotinu, ja od sladkeho. zabite ma 😀 napiste mi pls nejake recepty na zdrave sladkosti, lebo ja to bez sladkeho nezvladam 😢

ninarigova
24. jan 2014

@ivinka77 Potom poprosim vysledok 😉

briketa
24. jan 2014

@lorela nie nie som vegetarianka. ani ziadna -anka, jem vsetko normalne bez skupinkovania. Nemam rada zeler a cilantro, ale to je vnat, takze z toho sa nestriela.

briketa
24. jan 2014

Vcera
ranajky: miesany zeleny dzus (cerstvy)
desiata: chipsy z cinskej kapusty a pasta z cashew orechov
obed: karfiolova polievka a miesany zeleninovy salat
olovrant: prosciutto s melonom
vecera: sushi a sashimi tanier

bibi752
Autor odpoveď zmazal
viva02
24. jan 2014

Ahojte zienky! Super, ze je tu tato tema. Splnam aj vek, aj tuzbu schudnut. 🙂 U mna ani nie je problem s kilogramami, ale skor s tukom, ktory mam snad uplne vsade.
Takze idem aj ja konecne zahajit boj s brusnou pneumatikou a inymi vankusikmi na tele. 🙂

svatava74
24. jan 2014

Kočky super ste to dali.....konecne sme si tu cca seberovne....hlavne vekom.akurat vcera som tak spominala z esom denn zacinala tribitkou alebo onou sladkostou a nejaka ta sladka nezdrava cola...ale to bolo do 36 -ky....od porodu pred 3,5 rokmi to je uz o inom...hormony atd....ale minuly rok som isla z 83-84 kg na 68,5 kg a uzasne telo vdak aJill..teda pre mna....po tych tukovych vankusoch to bolo super velkost 38....a teraz som z a2 mesiace isla vdaka zelezu a vit B na 74....hroza...zacala som teda s Jill zase a upravujem jedalnicek...lebo moj aslabost su sladkosti...inak jem len same zdrave veci a nekombunujem...ale kazim to sladkostami....takze s amusim odnaucit od nich...lepsie poevdane nesmu byt doma....
tesim sa ze sme tu vekovo ca rovnako na tom...ja mam v maji 40 -ku...divoka zurka atd....chcem mat vahu cca 65 kg ale potesi aj 67... 🙂

bronia13
24. jan 2014

No aj ja sa pridam 😉 mne treba tak okolo 5 kg dat dole a spevnit telo, asi rok tomu som to dala dole cvicenim a spravnou vyzivou ale potom som sa na to vykaslala a kg sli hore. Tak som od noveho roku zacala po trosicke hlavne s cvicenim uz len stravu musim upravit. Mne dost pomohli vseliake proteinove drinky, tam som si pridavala proteiny/bielkoviny,orechy,zelenina.... ktore su dvolezite pri cviceni, cvicila som ako diva 5-7 x za tyzden, teraz chcem mozno trosku menej ale neprestat, no uvidime ako mi to pojde tento krat. Tiez som rodila starsia a po kazdom porode mi ostalo par kg.... 😖 a ide to horsie dole ako ked som mala 20 rakov ako pisete 😒 ... inac @briketa schudla fajne asi ako pisala hlavne stravou... treneri vravia ze strava je 60-70% pri chudnuti u mna je problem nie s cvicenim skor ta poondiata strava 😵 uf.....

briketa
24. jan 2014

Broni nic neverte, ta je uz teraz ako prutik. 🙂 Ona je tajna girlfriend mojho najstarsieho syna.

davita
24. jan 2014

@briketa mojaaaaaa a ty by si mi nemohla posielat krabicky??? pomooooc ake mnamkaaaaaa 😎

briketa
24. jan 2014

@davita vdacne, akurat, ze v 2013 som posielala tri balicky na svk kazdy na ine miesto a doteraz nikto ten svoj nema.... velmi som nastvana na slovensku postu.

Zeny, ja budem mat vo februari 39, mam vysku 180cm a vazim nejakych 85, ideal by bol 70, ale to uz asi len vo sne. Som uz od konstrukcie velky clovek. Vzdy som bola z deti, ktore by si nikto nikdy nedovolil sikanovat, lebo nikto by neriskol dostat odo mna facku ... 🙂
Mna teraz stvu aj take veci, ze som pred 10 min. textovala manzelovi a za toho slaka neviem najst kam som polozila telefon. Z takychto mozgovych veci mam depku.

davita
24. jan 2014

@briketa no ale topotom uz budem ako tien, ked ma budes takym super sposobom stravovat, ze doteraz nikto nema balicek 😀 😀 😀
tak a este aj ja mam 180 cm!!! ale ja to volam "inak priestorovo riesena" 🙂
na hladanie veci a stratenych myslienok je toto cvicenie "pretrhnuta nit" .... chod naspat, kde si to este mala alebo vedela a opakuj tu trasu, napadne ti to 😵 = METRIX .... ked nie, aspon si pochodis a rozprudis krv, mozgu by to malo pomoct

briketa
25. jan 2014

Piatok, cely den moze byt aky chce, ale piatkova vecera musi byt v pristave. Ustrice milujem

bronia13
25. jan 2014

@briketa dakujem za kompliment ale aj ty vyzeras super neviem nad cim sa trapis, vsak perfektne vyzeraz podla mna.... Neal 😎 moj maly frajer 😎 😀 a strazca 😉

Pre vysvetlenie bola som na navsteve u @briketa a mala som spat sama s malou v spalni, ale ja sa vsetkeho bojim a hlavne ich dom je prizemny, a na okolo ziadny susedia, dom osamote na kopci, a na okolo v noci plno divej zvere... tak jej syn Neal ako genteleman sa mi ponukol ze ostane spat so mnou v izbe aby som sa nebala 😉 no a od vtedy je moj "maly" frajer 😎

bronia13
25. jan 2014

@briketa a to su surove ci uvarene? ja som to este nikdy nejedla ale ine morske prisery zboznujem 😉 😀 take krabie nozky... mnaaaam....len ta cena 😒 😝 za chvilu mame vyrocie sobasa tak prehovorim mangela nech niekde vypadneme na ne 😉

briketa
25. jan 2014

@bronia13 zasadne surove. silne afrodiziakum. 😀

briketa
25. jan 2014

Nahodou "nas" vek je super.
Nehladam problemy tam kde nie su.
Uplne vytriedeny vkus, nosim co chcem a nie co mi urcuje moda. Jednoznacne kvalita pred kvantitou.
Konecne nemam vycitky ked do seba investujem, ospravedlnenka "mam na to vek" je skvela.
Vo vsetkych oblasitach viem co chcem a viem ako to dosiahnut.
Konecne je to vek ked sa mozem obzriet za seba a vidno, ze som cosi dokazala.
Ale na druhej strane mam v pohode este raz tolko pred sebou, takze nic nie je stratene ;)

ajka20
25. jan 2014

@tenerifka PRAVDA

ajka20
25. jan 2014

@takyna super teším sa , že sme tu seberovné 😀 som tu 43 ročná na MK od 1/2014 a sledujem rôzne stránky o chudnutí , ale ako vravíte sú to prevažne mladé kočky , ktorým tie kilečká idú ľahšie ALE prečo? lebo majú viac pohybu O TOM TO JE CELÉ ja som sa prestala hýbať pravidelne tak pred 3 - mi rokmi a nabrala som 15 kg.Povedala som si ,že dosť a od 6.1 som radikálne začala stravovať v zásadách NORBI, /tiež som skúšala kadečo ,všeličo ,ale toto sa mi zdá prijatelné sú tam zastúpené všetky potrebné potraviny pre organizmus ,ALE je treba dodržiavať časy ich konzumácie.Tiež som bola dosť na sladké , ale chute sa mi zmenili a ak náhodou chuť príde dám si ale nie celú napr horálku, ale len 1/4 alebo orechy a med , ale musím povedať , že sa sama čudujem nežiada sa mi ! No čo je ešte dôležité začala som cvičit Jiil Michaels , na internete sú jej zostavy a sú SUPER, tak ma to cvičenie chytilo, že si neviem predstaviť , večer to vynechať.Je to makačka,ak je človek fajne rozkysnutý ako ja 79/160 , ale po 3-och týždňoch je konečne vidno výsledky a to mi povedali včera v práci, že nemám také tlsté ruky a vymakané, tenšie nohy a menšie brucho tak, to je hnací motor preto idem ďalej a podte somnou , alebo ja s vami?? 😀 😀 😀

ajka20
25. jan 2014

@takyna tak a príklad môjho stravovania, R - celozr.rožok s nátierkou s LIDLA 5% tuku 2 plátky šunky a hlávkový šalát , D nejaké ovocie 1 ks O 1 dcl polievka zeleninova nezahustená , nejaké mäsko hocijaké + zelenina prílohy si nedávam, Ol zelenina jogurt, V po cvičené Nízkotučný syr , prípadne mozarella z LIDLU + 3-4 olivy .No uvidím 1.2 sa odvážim, či dačo od toho 6.1. zíjde dole z váhy aj z cm . Som zaregistrovaná na súkromnej diskusii medzi mladými kočkami , tak som zvedavá či sa potvrdí to, že še nedá 😀 po 40 tke držím vám všetkým palčeky a zásada je to tu sledovať a PODPOROVAŤ SA, teším sa na komunikáciu ,rady a výsledky pa pa

henikav
25. jan 2014

Hanba mi, predsavzatie nevydrzalo, len do vecera, cestou sme zmrzli v zapche a tak sme si kupili hamburger. Potom som sa to doma snazila napravit, tak som si dala len salat, struhanu mrkvu a trosku syra na postrasenie 😉
@tenerifka poharika vinka sa veru ani ja nevzdam, nemusi byt kazdy den, ale aspon raz za cas..
Ani neviem kolko mam teraz kil, ale urcite blizko 100, budem sa musiet odvazit, co som uz davno prestala, tak ma to deprimovalo 😀 😀 😀 S malou som pribrala asi 35kil cize celkovo do 104kg pred porodom a od porodu som sa este nevazila, no po 40tke rodit, to uz je nieco ine, aj tie kila nejako zostavaju, uplne mi spociatku zostalo aj brucho, este mesiac po porode sa ma tu znama opytala ze kedy rodim 😀 😀 😀 😀 , teraz v poslednej dobe som pobadala ze uz to konecne zacina opadavat.
Inac k tym dietam, ja som strasne nedisciplinovana, urcite neviem dodrzat presny rezim, ale jedine co na mna zabralo bolo isty druh delenej stravy podla mna 🙂 Neviem ci je to spravne, ale ja neviem byt hladna a tak nic nevazim a neobmedzujem sa v mnozstve. Ked jem, tak vacsinu ovocie a zeleninu, k tomu tvrdy syr, obcas vajicko, medzi jedlami zahanam hlad bananom a mliekom. Banany su vraj dobre len kym nie su velmi zrele, skor take zelensie, ja mam chvalabohu prave take rada. Uplne vynechavam sladkosti, pecivo, ale aj zemiaky, ryzu, cestoviny...

ajka20
25. jan 2014

Tak dnes R praženička , celozrnný rožok 1 a pol , hlávk.šalát a teraz pijem kávičku , De jablčko alebo hruška O popražím šampiony na masielku , k tomu biele mäsko a mrkvový šalát s ananásom na Ol jogurt s orechami V tuniak vo vl šťave a urobím si šalátik z čínskej kapusty držte sa a píšte 😉

ajka20
25. jan 2014

@henikav nemusíš dodržiavať presný režim , len sa vyhýbaj potravinám, ktoré majú vysoký a aj stredný glykemický index , ak budeš jest potraviny s nízkym glykemickým indexom schudneme 😉

henikav
25. jan 2014

@ajka20 budem sa snazit, uz len to ma v tom podporilo, ze mi par ludi povedalo tento tyzden ze ako zazracne som uz schudla. Teda nie som ziadna stihlota, len je asi rozdiel mat 104 a 80-90kil 😉 Hlavne nesmiem zabudnut nakupit a mat po ruke stale co jest, inac zjem vsetko co nezje mna, ked mam take narocne dni a lietam zo schodze na schodzu, vtedy fakt nie ze pojem, ale pozeriem vsetko co mi pride do cesty

silvia0310
25. jan 2014

tak babenky ranná pol hodinka na orbitreku za mnou 😀 mokrá som ako myška 😀 😀 😀 ale dobrý pocit ,a môžem vonku sneh ísť odhadzovať 😎

miskap2111
25. jan 2014

@briketa mňam, aj ja!!! To, čo máš na tanieri vyzerá na veľkosť 5. 🙂

gudulo
25. jan 2014

Ahojte, pridavam sa k vam - vekom a aj snahou schudnut a predovsetkym upravit a spevnit postavu. Tiez mam za sebou par pokusov dietovych, ale to nikam neviedlo, tak som diety poslala niekam a snazim sa upravit stravu a behavam trosku co ma nesmierne bavi a tesim sa, ze som sa k tomu opat dostala po malej pauze 🙂

tenerifka
25. jan 2014

Ono baby je ine zacat chudnut z 80 kg na 55 kg, a ine ked chcem dat dole poslednych 5 kg, to je naozaj velmi tazke, a najma teda v nasom veku, kedze telo sa vytrvalo brani. Ak to chcem dokazat, nezostava mi nic ine ako poriadne priskrtit stravu, len ja byvam rano strasne hladna. Kludne by som mohla vynechat veceru,to hladna uz nie som, ale zasa my zijeme dost rusny spolocensky zivot a velmi casto jeme vonku, takze by to nefungovalo, nebudem predsa pozerat na inych ako jedia a ja o hlade, trapna situacia. A o vine uz ani nehovorim, to sa bez toho proste neda. Obeduje sa tu o cca 14,00, niekedy neskor, a to sa neda cele rano vydrzat bez jedla. Avsak kedysi som neranajkovanim dala v priebehu 2 tyzdnov dole 5 kg a za mesiac behom dalsich 2 tyzdnov dalsich 5 kg a tieto som uz nikdy nenabrala naspat.
A za mesiac ma caka dovolenka a vo vsetkych plavkach sa citim zle(stehna,zadok a boky), tak musim maknut.
Mam Orbitrek, tak proste musim......