Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@lorela a ja že prečo si nikdy v tom Tescu nič nekúpim za tie skvelé ceny, ceny skvelé ale zrkadlá na milú keďveš či ako to hovoria naši južní susedia....neviem či poznáš zrkadlá v Mangu alebo v Zare, priamo odpudzúce pre zákazníčky shoppingovo slintajúce....
@naturonline ...takze po 15.00 len jablko, lebo ostatne druhy ovocia kysnu? 😕 ..ver tomu, ze kysne aj jablko...ako inak by ten moj tatko vyrabal tu jablkovicu? 😝 😀
@lorela ...prsia? Dost velke... 😝 ..ale postupne sa zmensuju...no... 😠 ..flak je odstraneny, pre istotu som to este na dennom svetle na balkone skontrolovala... 😔
..jj, rusky v Turecku aj v Egypte...ono, ked to chodi po plazi, po piesku v 15cm stekloch, v o 2 velkosti mensich plavkach, je to cele vyflitrovane, vyblyskane a na hlave zopar peroxidovych umelych pramienkov...je to ruska! 😝
Do Egypta sa este neponahlaj, vyckaj, kym sa to trochen este ukludni... 😠
@biancaneve Tunis je taky..co ja viem, najmenej kulturny v nasom ponimani...tam by som tiez uz nesla...V Egypte su uz celkom vycviceni, hlavne v hotelovych komplexoch....ale, ze vyberiem sa, same baby...na to by som odvahu nemala.../no, este tak velky teply kamarat... 😝 😉 /
@biancaneve Jo, Mango aj Zaru zrkadlovú tiež poznám 😉, no pre mňa jednoznačne vedie Teskábo! To mení nielen postavu ako takú, ale ešte aj štruktúru pokožky a jej farbu! 😕 😀 Jak oni to vlastne robia? hmmm
No strašnééééééé, čo moje oči včera uvideli!
Naservírovala som si chlieb s voľačím. Môj roky najobľúbenejší favorizovaný spomedzi chlebov, celozrnný BEVIT originálna receptúra, miestami aj tu a mnou ospevovaný. Zdal sa mi akýsi poblednutý, redšej konzistencie a podozrivej chuti. Pohoršená a prekvapkaná 😀 mrkla som na zloženie. A TAM STÁLO:
Ražná celozrnná múka 46%!
S celozrnného sa stal šmahom čarovného prútika obyčajný biely. A neviem kedy, ako, prečo... Už aj ty, Brutus?!
😝 😀 😖 😠
@lorela faaakt??? Bevit nekupujem len tvoj odporúčaný Slatinský a dnes som dala akurát do košíka po dlhej dobe grahamové rohlíky, potrebujem trocha zmenu...To znamená, že na trhu nenájdeme pomaly 100%celozrnáč ☹ sakra...
Ináč som v nedeľu s malou pozerala Zázračný ateliér na STV1 a robila tam protagonistka hráškovú nátierku, celkom dobtre vyzerala a chystám sa ju vyskúšať...uvarila mrazený hrášok, pridala gervais syr ( nie som francúžštinár tak neviem či je to tak správne napísané..) , ja dám odtučnený tvaroh jemný, trocha soli, cesnak a všetko rozmixovať....hrášok má asi veĺa sacharidov ale trocha so zeleninou, čo?? 🙂
@biancaneve Veru, sakra, sakra a ešte raz sakra! 😉 Zase sa budem musieť vybrať do potravín a hádam, že s lupou v rukách sa pól hodku zabavím čítaním zloženia na všetkých chleboch z ponuky. Aj keď situáciu značne urýchli iba jeden kukuč na farbu chleba (podozrivo biela alebo podozrivo hnedá). Treba vyňúrať niečo nové! 🙂 Za predpokladu, že to nebola "limitovaná edícia" hehe.
Hrášok, čerstvý alebo mrazený, je v pohode; stále je to len zelenina. Suchý hrach je na tom inak 🙂
Nedávno som absolvovala inštruktáž ohľadne spisovného jazyka, a máme sa riadiť nasledovným: Píš ako počuješ. Žervé, drezing, apropo, Andráši 🙂
jáj žienky veľká noc nemala byť ... mám stratený mesiac, ani kilo dole ... ale na druhej strane som rada že som nič nepribrala ... dúfam že o mesiac budú zase 3kg dole...
Dobré ráno a úspešný týždeň!
Ako som sa dušovala, tak som aj urobila. Našla som si "chvíľku" a študovala v Billa zloženie chlebov, reku, niečím nahradiť Bevit treba! Márne. Nič, okrem nášho starého známeho Slatinského, som nevyňúrala, ech.
Enem s ľahkosťou bytia som sa pousmiala nad bielkovinovým chlebom, ktorého zloženie sa ničím, aleže naozaj ničím nelíšilo od vedľa ležiacich bielych chlebov. (Stvoriteľa tohto veledielka som si nezapamätala.).
ALE, moja výprava predsa len nebola celkom márna. V mraziacom boxe som zbadala ovocné SORBETY od Carte d´Or. Vyzerali viac ako lákavo, šťavnato, voňavo.
Tieto vodové ovocné zmrzky sú vhodnou alternatívou, ako si v lete pochutiť na niečom studenom a sladkom, a pritom nehrešiť až tak moc... 😉. Neobsahujú žiadne tuky ako ich príbuzní smotanovci, čím je ich energetická hodnota prijateľnejšia. Tak čierna ríbezľa alebo jahoda? Vravím si... 🙂
@lorela Ahoooj! Tie sorbety som tam videla ale na sorbet musí byť u mňa až príliš teplo.... 🙂 nanuk Míša v citrónovom sorbete je veľký prehrešok?? Zajtra končím prvý level Jillian M..., cvičím každý deň, cítim sa veľmi dobre, od včera mi je veľmi smutno, večer som si zapla dvd s cvičením a na polhodku som sa snažila zabudnúť..cvičenie mi vždy pomohlo na psychiku. Nevážila som sa pred začatím cvičenia, len som si zapísala miery...tak po 30 dňoch uvidím....
@biancaneve Míša v citrónovom sorbete - také ešte nepoznám 😉. Otázkou je, koľko tvarohu naozaj a koľko čoho iného je ten Míša 🙂. V každom prípade, radšej ovocné nanuky bez polevy, ako smotanové, krémové, karamelové, čokoládové a pod. A tých je drvivá väčšina.
Stále je to sladkosť, sorbet nevynímajúc, no menšie zlo.
... Máš ťažšie obdobie? Áno, cvičením sa dá na chvíľku zabudnúť a zlepšiť si trošku náladu. Prajem ti, aby to zlé rýchlo pominulo...
Nevadí, zapísať si miery je tiež dobrý ukazovateľ chudnutia. Keď miery klesajú, všetko je na dobrej ceste 😉
@biancaneve ..aj najvacsi smutok vylieci cas... 😢
..treba skorigovat myslienky, aby v nich zostalo len to pekne... 😉
Tak a odvcera sa aj ja pridavam k vam - cvicitelkam... 😝 ..rotoped 24 minut, 10 km...+ brusaky, chrbtica, zadok , klby a strecing z kalanetiky.... 😉 ..a som na seba hrda jak sfina... 😝 😀
...moja strategia funguje, treba porozpravat co najvacsiemu okruhu ludi, ze sa chystam vecer cvicit...a kedze mi je jasne, ze vsetci sa ma rano opytaju, ci som cvicila, tak uz cvicit naozaj musim...sak nebudem zas za trapnu, nee? 😎
@victory1 veď to práve, treba všade, všetkým prezentovať CVIČENIE aby bol človek nútený fakt odcvičiť a za nejaký čas aj prezentovať výsledky!!! Samozrejme s úsmevom na pohľad do zrkadla ( ale nie v Zare a v Mangu, neodporúčam ani po cvičení 😀 )...
Dnes ma bolí fakt celý človek, skončila som prvý level Jillian - Ripped in 30, idem na II. Môžem povedať, že ma to celkom baví a teším sa na to, cvičím po príchode z roboty, okolo 18-18.30 a spím potom ako zarezaná, čo predtým sa mi nestávalo...Takže držím palce!!! Akurát som čítala, že velice teraz fičí fotenie si svojich zadkov, ale až v takej extáze nebudem 🙂 Do cvičenia!!!
@biancaneve kokos...aka jednoducha vec a ja som na to prisla az na stare kolena.... 😠 ...aj dnes som povypravala, ze idem makat..no a rano opat cakam otazky, ci ozaj.... 😀
..no, ale zatial mna to az tak nebavi..no..ale dakujem za palce, aj dnes sa premozem 😉
..ja kaslem na zrkadla, nosim uz o cislo mensie gate a aj tie su mi uz siroke v pase..v pondelok som si kupila dalsie - motivacne, este o cislo mensie.... 😉 /za 8,80 eciek..no, nekup to!🙂/...no, ale zial , budem musiet vymenit aj podprdu za mensiu, co ma az tak netesi... ☹
@victory1 musím ti oznámiť, že moje odhodlanie pokračovať v 2. leveli musím odročiť, včera mi kožná vypalovala na chodidle bradavice, ktoré som chytila pravdepobne v tom ženskom fitku ☹ bolí to jak hovado..uvedomila som si, že na chodidle sú vlastne všetky reflexné body, tak si to vieš predstaviť...takže som nahnevaná na samu seba, že s cvičením musím zase na nejaký čas prestať a tak som bola dobre rozbehnutá!!!! vrrrrr. tebe držím palce!
@biancaneve ale chudiatko mojeeee...mojej mamine tiez kedysi vypalovali bradavicu na chodidle, bolelo to, aj sa to na prd hojilo...drzim ti palce, nech sa ti to cim skor zahoji... 😔
..ale vies co, tak, aby si nevysla z cviku, svihni si vecer aspon par dakych brusakov...hm? ..ale az potom, ked nebudes ubolena...
No, ja pokracujem, normalne som 3x cvicila tento tyzden.... 😲
@victory1 aj 10 minút je lepších ako ležať ,ver mi ked nemám chuť poriadne cvičiť tak som len pár minät na orbitreku a s výsledkami som viac ako spokojná... 😎 😎 😎
Nazdar babuchy...v sobotu som mala sportovy vecer...3,5 hodiny bowlingu...boli ma cely clovek... 😝 😀
..a co nikto nikde...vsetky uz vychudnute, ci len upracovane? 😕 😀
...moj aktualny stav - 12,5 presne.... 😎
@hora_lka ..dakujem..dnes uz to nie je pravda...mam pol kila hore, asi zacinam naberat svaly... 😀 😀 😀
...no, upracovana som aj ja, ale prave mam dake "hnile" obdobie a venujem sa vselicomu inemu, len praci poriadne nie.... 😝
Bowling sice je super, ale zo siestich ludi som skoncila posledna... 😠 ...proste som talent... 😝 😀
@hora_lka no, jasne..ved vsak mne to az tak zily netrha... 😉 ..bolo hnusne pocasie cez vikend, tak som bola rada, ze sme vymysleli daku zabavku a vypadli z domu...ja by som nedokazala prelezat pol dna pri telke...no...
A ucel to splnilo, lebo sme posilnili rodinne vztahy /bol tam aj moj brat s cerstvou frajerkou 😀 / a trochu sme sa hybali... 😉
@hora_lka ahoooj, teba som tu už dlho nevidela....
@victory1 ja nevychudnutá ( ani nepribratá), neupracovaná ( ani neunudená), 🙂 mne váha stojí a nechápem, včera som opäť pokračovala v cvičení aj napriek môjmu chodidlu, pečivo si dávam len na raňajky, inak delená strava a veer len šalát, a nič, radikálna zmena v nedohľadne...už to ani neriešim, nebaví ma to, cvičenie mi robí dobre a kašlem na kilá...určite sa ale nerozožerem, slnko a voda láka 🙂

@victory1 schuti som sa zasmiala... 😀 o tom Egypte som počula ale Afrika mi stačila v Tunise, jasmín som cítila ešte polroka po príchode a o afrických chlípnych občanoch ani nehovorím, bola som tam s kamoškami, jedna rachytická a druhá zase krv a mlieko a hlavne v partiách poprsia, išli sme taxíkom do mesta a až pri vystupovaní z " auta" sme zistili, že dvere boli non stop otvorené ale šofér totálne bez povšimnutia nakoľko sa stále pozeral do spätného zrkadla na bujné poprsie kamarátky 😀 necítila som sa tam dobre a ani pocit že by som ohla byť predmetom obdivu ma tam neprinúti ísť....