icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

victory1
3. jún 2014

Lucim sa s vami kocenky...idem dceru zaviest do Bratislavy, ma zajtra skusky....tak aj z nedostatku inej cinnosti, ak by ste sa v niektoru dopoludnajsiu a mozno aj popoludnajsiu hodinu nudili, poprosim drzat mojej slecne palce! 😉 ...vdakaaaa... 😎

hasleerka
3. jún 2014

@victory1 jasné budeme držať všetky palce...

victory1
4. jún 2014

@hasleerka dakujem, ste pokladiky.... 😉
V noci o pol stvrtej mi prisla smska od nej, ze uz od jedenastej lezi v posteli a nemoze zaspat, ze je uz z toho zufala... 😢 ...tak sme si hodinu smskovali , snazila som sa ju ukludnit..no, zdriemla si vraj asi hodinu... Teraz ma uz obhajoby za sebou, vraj komisia bola celkom v pohode a poobede ju cakaju este ustne skusky...ze je taka nervozna, ze skoro odpadla... 😢 ...chudak moj maly.... ☹ ..nevyspaty... ☹

...no, neviem, ci nemam vacsi stres ako ona...no... 😒

zabinka
4. jún 2014

@victory1 Drzime jej silno palce, nech vsetko dobre dopadne. 😉

victory1
4. jún 2014

@zabinka ...dakujeeem..si zlata, aj ty si pokladik! 😉

zabinka
4. jún 2014

@victory1 neboj, vsetko dobre dopadne. 😉 Veru si mi pripomenula moje statnice, este si to dobre pamatam 😵 Drzte sa obe!!! 😉 A daj vediet, ako to dopadlo 🙂

victory1
4. jún 2014

@zabinka ..no, ved aj ja som si spomenula na svoje...tiez som celu noc predtym nespala a bola som ako nadrogovana v oblakoch... 😔 ..ved som ju chuda tym aj ukludnovala, ze ked som to ja vydrzala, ze to vydrzi aj ona... 😉 ..no, neviem, ci to pomohlo...

...tebe fakt dakujem za podporu ...a isto napisem, ked uz bude mat po tom! 😵

victory1
4. jún 2014

@zabinka Tak a jupiiii! Mame doma slecnu doktorku prav... 😀 ..si dobre palce drzala..vdakaaa... 😵 ..takze dieta, nedieta..dnes sa u nas chlasta... 😀

hasleerka
4. jún 2014

@victory1 super gratulácia .... a treba si veru dať ... ja som včera tiež bavorákovala, kámoška nás pozvala za skúšky...

biancaneve
4. jún 2014

@victory1 gratulujem!!!!! A kde robila skúšky na PF UK??? Tak kolegyňa.... 🙂 držím palce ešte pri hľadaní práce, v našom odbore je to momentálne dosť ťažké...Keby som bola mladšia idem skúsiť šťastie niekde von, moju šancu som už premrhala a taká akú som mala ja už druhý krát neprichádza.....ale brala som ohľad na vydierajúcu mamu....ľutujem to doteraz....

silvia0310
4. jún 2014

žienky 😎 ja som dnes nekonečne šťastnááááá ,asi po 20 rokoch som si kúpila nohavice veľkosti 44!!! ja viem tie ktoré mate takú velkosť ,mi neveríte ,že čo je na tom ,ale ja som v januári na seba ťahala velkosť 50 ! urobila som si krásny den 😉

hasleerka
5. jún 2014

@silvia0310 super teším sa s tebou ... ja síce gate v obchode nekupujem, ale snád aj ja čochvíľa pôjdem do takej veľkosti ... aj ked sranda je že v takku som si kúpila mikinu veľkosti 42/44 :D :D :D

zabinka
5. jún 2014

@victory1 srdecne gratulujem 😉 To si oslavu zasluzi, mas byt na koho pysna, mas sikovnu dceru. 😵

zabinka
5. jún 2014

@silvia0310 supeeer, gratulujem k uspechu 😉 Klobuk dolu ako ides za svojim cielom. Len sa dalej tak pekne drz a motivuj aj nas ostatne 😀

biancaneve
5. jún 2014

@silvia0310 Palec hore, super !!!! Pri tvojej vôli budeš nosiť aj 40 !!! som o tom presvedčená... 🙂

victory1
5. jún 2014

@hasleerka Dakujeeeem! No, len z chlastu nic nebolo...dcera prisla domov vydochnuta, ale ona aj tak vobec nepije...no a drahy si dal pivo a to zas ja nepijem. A nechcela som byt taka zvrhla, ze si sama otvorim flasu vina..no.. 😠
Ale nevadi...cez vikend to hadam dozenieme... 😉

victory1
5. jún 2014

@biancaneve Dakujeeem! Ale ona si robila doktorat...preto tie strasne stresy...ono je to akosi uplne ine, ked uz pracujes a ides na nejake skusky, ako ked ta skusaju ako studenta, ze? 😉 A robotu teda ma...chcela ist na prokuraturu, ale ved vies, kolegyna, ako to na prokurature teraz je, pozastavene vyberka, , tak bola na vyberku na sude. Povedala, ze mozu vsetci na Zitnansku ako na byvalu ministerku nadavat, ale ona jej je vdacna za to, ze ma robotu aj bez protekcie... 😉
..no a teraz spi..a asi bude cely den..Povedala, ze najkrajsie na dnesnom dni bude to, ze bude spat a ked sa zobudi, tak bude moct ist zase spat... 😀

victory1
5. jún 2014

@silvia0310 Fantazia! Blahozelaaaam! A viem, ze je to fantasticky pocit! Hlavne po mojich vikendovych nakupoch v Luhacoviciach...tiez som v januari obliekala 48-cku... 😠 ...poriadne sa na seba vynadivaj v zrkadle! A dufam, ze ti sebavedomie stuplo aspon o sto percent! 😉 😎

victory1
5. jún 2014

@hasleerka ...nicomu sa nechuduj...ja som "zdedila" po dcere zimny sveter - "S" z Bonprixu....a v januari mi bol na tych mojich 87 kil taky akurat... 😝 😀

victory1
5. jún 2014

@zabinka Dakujem aj tebe.... 😵 ..jasne, ze som pysna... 😎 ..a spokojna...opatovne som "zavrela hubu" tym v rodine, ktori mali celu dobu pocit, ze ju na ho.no vychovavam a ze nic v zivote nedosiahne...A dosiahla! Vlastnou sikovnostou a zodpovednostou! 😎

silvia0310
5. jún 2014

žienky dakujem za podporu 😀 na budúci týžden bude 5 mesiacov čo som sa na to dala ....som zvedavá čo mi ukáže moja váha ,len tajne dúfam že prekonám tú 85 a do konca júla tam bude 80 😀

victory1
5. jún 2014

@silvia0310 ...no, myslim, ze uz teraz mas okolo 80, ked mas 44 gate...ty, ale keby si aj nemala, kasli na to, ako vsade pisem, vaha len potesi, ale dolezitejsie su centimetre...vopchat rit do o cislo mensich gati, je pocit na nezaplatenie! 😵

victory1
6. jún 2014

Dievcence, oznamujem, ze sa "rozvadzam" s kapustou v akomkolvek stave! 😠 Dnes som od pol stvrtej hore, zaludok ma boli, krce v bruchu..myslela som, ze ani do roboty nepojdem... 😖
Vecer som robila salat z nastruhanej cerstvej kapusty + mrkvy, trochen jogurtu, citron...a teda nebol to dobry napad... 😔
..ale uz aj minule, ked som robila pecene kare na kapuste, bolo mi tak nic moc, ale az take krce som nemala...
..takze papa kapusta! ...esteze nemusime vyporiadavat BSM...ale zas..aj tak by ho.no dostala! 😝 😀

zabinka
6. jún 2014

@victory1 no ja som sa s kapustou prestala kamaratit uz davno. Mne nejako nechuti, tak ju ani nejedavam, iba obcas sa prinutim, ze je aj to potrebne 😅

victory1
6. jún 2014

@zabinka Ja som bola kamoska, hlavne s tou kyslou..ale uz ju kaslem! Je mi stale este na houby z toho... 😖 ..citim sa ako bublina...aj ked uz az take krce nemam...
Kamoska mi povedala, ze som ju mala trochu sparit..no, to ma nenapadlo, a ja som to hlavne nemala v recepte..a co nemam v recepte...nespravim.. 😔

..tak a zdrham z prace...idem si lahnut na chvilu...zelam krasny slnecny vikend! 😉

zabinka
6. jún 2014

@victory1 pozeram, ze nie som sama taka, ze co nemam v recepte, tak to neurobim 😀 😀 😀
Aj ja o chvilu odchadzam. Aj tebe prajem krasny slnecny vikend a vlastne vsetkym nam tu 😉

hasleerka
6. jún 2014

jáj babule ja som dnes labzovala s dcérou po žiline .. také krásne veci, no hold na sloníka nemali ... kks ešte viac som odhodlaná chudnúť ... dúfam že týmto zase útlm padne a ja začnem menej žrať a aj viac cvičiť...

silvia0310
7. jún 2014

no baby poviem vám ta Jill mi dáva kvapky 😀 som na druhom levly 30 day S. no odvážim sa až na konci ale centimetre idú neskutočne dolu.....na bruchu zatial za 10 dní 5cm menej a to už je niečo a lýtko o 1,5 menej ...to len tak stručne ,ale celé výsledky dám na konci ,no mtivuje ma to neskutočne ,môžem len odporúčať 😎 baby zdvihnúť zadky a cvičiť 🙂 vyhovorky neberiem ..ja som začínala na váhe 102,3 a hned som pomaly pridavala aj cvičenie ,váha nie je vyhovorka ,aj ked nedáte všetko na 100% ale zacvičite v rámci svojích možností aj to je niečo a vysledky sa dostavia a nezabudnite piť veľa vody 😅 to vás naštartuje 😀

biancaneve
7. jún 2014

@silvia0310 ja som sa akurát rozhodla skončiť Ripped in 30 3 level lebo ma hrozne nebaví a keď nemám z toho potešenie neprináša to ani výsledky. Idem na 6 week 6 pack, uvidím...je to zamerané viacmenej na brucho...Prvé 2 levely Ripped ma bavili ale tento tretí je nuda...

hasleerka
7. jún 2014

dievčence mne dnes jedna známa napísala že ma včera zdialky videla a vraj sa strácam ... tak ma to potešilo ... už som konečne zase nakopnutá pokračovať v chudnutí ... dnes som bola s dcérou vo velnese ... možno som aj nejaké to kilečko odparila v saune :D ...