Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@biancaneve Jemine, fakt! 😀
@jana497 tak môj prípad to nie je ... pre mňa chudnutie nie je prvoradé ... nepotrebujem byť nervozna modelečka ... ale tak chudnem hlavne kvôli zdraviu ... predsa len nosiť dlho rokov toľké kilá, to je záťaž na klby ... nuž a odkedy otvorili u nás sekáč s peknými vecami, kde nič nekúpim tak musím chudnúť 😀 😀 😀 😀 ale tak to je len na pobavenie ...
@lorela lorel, kpila som v bille celozrnné piškóty, mala si pravdu, mali ich medzi diabetickými produktami, sú tuhšie ale mne chutia, už sa teším keď ich polejem lesným ovocím 😝
@victory1 mám svalovicu jak vyšitú, ale na správnych miestach - brušné partie, tak aspoň vidím a teda hlavne cítim 😀 že to má svoj efekt....ty už necvičíš? Referuj mne, keď ti to bude pomáhať....ja najbližších 6 týždňov mám program 🙂
@biancaneve Tak fajn 🙂.
Nie sú síce ako klasické, ale na ich chuť sa dá rýchlo zvyknúť a "s niečím" chutia vždy báječne.
Zdravim dievcata! Dnes len narychlo - zelam vsetkym krasny vikend. Dnes s detmi skocim na zmrzku (teda ja si nedam), ze ked uz zacinaju tie prazdniny. Zajtra este neviem a v nedelu sa ideme vyvencit k mojim rodicom. Uz aj moje herecky sa naucili, ze "dnes je piatok - svetly bod".
V nedelu mi drzte palce,lebo u rodicov (asi vsetjych) sa vzdy vai viac ako je vhodne...
@biancaneve 😀 😀 😀 ..aj ja ked mam svalovicu, mam pocit, ze ze budem mat svaly vacsie aspon o 5 cm... 😝 ..a v pase menej aspon o 10... 😀
..vcera mi cvicenie nevyslo, kedze som musela haved pozvat na veceru...cez vikend idem na chalupu bud dret alebo sa prechadzat po kopcoch, podla momentalneho naladenia...cvicim teda - ako cielene az v nedelu... 😉 ..takze poreferujem az v pondelok 😉
@victory1 tak pochoď hory doly....teším na pondelňajšie news 🙂
A kráááásny slnečný víkend vám! 🙂
@biancaneve ...chezky pondeli....teda v ramci moznosti, pocasie hnusen, neskutocne...
Cez vikend som lupala hrach, nechty v prdeli, vecer, ked som zavrela oci, zjavovali sa mi pred ocami hnusne male zelene gulicky.... 😠 ...no, prvy krok ku hrachofobii.... 😔
Drahy sa ma snazil rozptylit, ze sup do krcmy...len mi vcelku nedoslo, ze chlast by, co sa diety tyka nebol vhodny a kofola tiez nie...tak som traposila pri perlivom Rajci... 😠 ..a kedze v miestnej krcme som uz od zimy nebola a miestni stamgasti sa z mojej pritomnosti znacne tesili, zrazu sa mi zjavilo na stole 5 perlivych Rajcov! ...no, ledva som dobehla domov! 😀
Nedela klasika, 20 km za 45 minut, 300 kalanetikovych brusakov a asi 50 cvikov na rit..vyse som nezvladla...a to som rada, ze som zvladla toto, lebo lialo, moj tlak bol pocitovo asi 30/20, takze sa mi ani dychat nechcelo, nieto saskovat na rotopede... 😝
@victory1 chezky aj tebe !! 😀 no, ohľadom tej pohodičky pri cvičení...včera som sa cítila ako v Tunise alebo Turecku, dusno aj bez potreby zaplatiť tisíce eur, akurát len to more a vánok chýbali...ale dala som to....dám aj dnes len som mierne vytočená z môjho zamestnania ale aspoň to rozdýcham.....v sobotu som necvičila, priznávam ale boli sme vonku do 20.00 a po príchode a uložení dcéry som po celom upratovacom, variacom a obsluhovacom dni už naozaj nevládala.
@biancaneve Gratulujem, ak si to vcera zvladla..ja som mala narocny vecer /riesila som zas neriesitelne... 😠 / . Dnes sa chystam cvicit, ale tak po svojom ...s vysavacom a handerkou v ruke, hned ako pridem z prace... Ale pri tomto druhu pohybovej aktivity ma akurat tak krize bolia... 😠
Ono je to na figu, kazdy vikend sme kdesi prepadnuti, mimo domu, tak musim debordelizovat cez tyzden, co sa mi faaakt chce 😖 😒
Zdravim, dievcata! Nestihala som, mali sme frmol v robote. Ale dnes sa musim pochvalit, streda je moj "vaziaci den" - takze opravujem -7 na -8 kg k dnesmenu dnu. Sa vytesujem 😎 ! Len ich je este straaaaasne vela predo mnou 😕
@biancaneve @victory1 @lorela @hasleerka
Baby, kde ste vsetky??? Dako je tu mrtvo 😕
@zuzimia ...paraaada! Gratulujem! 😉 ..nuz, asi vsetky mame este kila pred sebou, ale treba sa aj kuk, kolko uz mas za sebou! 😎 ...8 kil, si predstav 8 balickov muky! A to je fakt kopec!
....streda je vaziaci den? Ja mam kazdy den vaziaci...ja viem, je to na hlavu, ale ked kaslem na vahu, kaslen aj na dietu... 😠
@victory1
No to je riadna svina, taka vaha! Treba jej dorazne dohovorit. Moja sa za posledne dva mesiace polepsila,normalne sa hybe vhodnym smerom 😀 😀 😀
ja sa chystam na taku malu dovcu aj s detmi na Turiec uz buducu sobotu, joj ci vypneeeem. Len dufam, ze vypnem aj zracie pokusenia.
ahojte.......včera som mala v práci taký stres............váha mi stála a ja som si práskla normálne celú orieškovú milku......teda zožrala som ju a váha klesla o kilo a to celý mesiac stojím na 74 a ráno že 73? skoro som odpadla, ale inak 40 tky sú mi volné, takže asi sa vykašlem na váhu, cm sú v mínuse...........a ciel 62...........ešte 11 kg a mám to
@zuzimia Zracie pokusenia mam uz dlhodobo vypnute...toto ma netrapi...momentalne sa vyrovnavam s nizkym tlakom a akosi mam pocit, ze moje telo sa chce chvilu zastabilizovat na tejto vahe... 😔
..male dovcu ti celkom zavidim, tak snad bude aj pocasie ako pre cloveka, nie ako pre ryby...😠
A co sa tam da robit? ..na Turci..?

@jana497 Áno, si šťastlivec, ktorý aj vďaka povolaniu - stále na nohách - nemusí riešiť svoju hmotnosť. Nech ti to dlho vydrží.
Je pravda, že estetické kilečká, zopár kíl nadhmotnosti nemá význam príliš riešiť. Hovorí sa, že každý organizmus má "naprogramovanú" svoju hmotnosť, s ktorou sa cíti najlepšie a ktorá mu najviac vyhovuje. Preto nie je rozumné chudnutie zbytočne siliť, pokiaľ to nejde. Stačí zdravšie žiť, viac sa hýbať na čerstvom vzduchu, mať svoje zdravé sebavedomie, prijať sa taká aká som, mať sa rada 🙂.
Pokiaľ je ale človek objemnejší, obézny, hmotnosť predstavuje vážnejšie rizoko a menej konfortu, isté obmedzenia - vtedy svoju váhu riešiť treba. Racionálne, bez násilia a v psychickej, čo možno najväčšej, pohode. Pretože nie každému je dopriate, z mnohých dôvodov, nemusí to byť len "obžerstvo". Poznám zopár ľudí okolo seba, ktorí bežne jedia vysokokalorické jedlá (iné totiž ani nepoznajú); samé tuky a cukry. Sú relatívne zdraví aj vo vyššom veku, no a hmotnosť... Hmotnosť taká, že by ste im najradšej obetovali kus svojho času a navarili, lebo máte pocit, že hladujú od rána do večera 😀.