icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

zuzimia
11. júl 2014

@saxana36
Na mna keby prisiel hlad o 22,00, tak utekam do postele a spim, ani okom nemihnem a problem vyrieseny. 😉

victory1
11. júl 2014

@zuzimia Vidis, vidis, mala si sa radsej balit, miesto toho vazenia... 😝 😀
...no, som svinucha na teba....ale nenechaj si tym pokazit naladu....menstruacia, ovulacia, hormony, slaby pitny rezim vcera..to vsetko ti moze sposobit zadrzanie vody v tele..a vtedy kludne sup aj tri kila... 😖 ..ja viem, nastve to, ale kuk si kaledar a tuto niekde by som hladala pricinu...ak si nemala ziadne prehresky, ani sa tym nestresuj...
Ja viem, lahko sa to napise, ale ja som tiez pindala ako chora vrana, ked mi vaha stala a stala a stala ako sprosta... 😠

victory1
11. júl 2014

@zuzimia ..inak si sikovnica...ze usila si gate...ja mam pomaly problem aj gombik pristit... 😖

zuzimia
11. júl 2014

@victory1
No ved aj ja som tam niekde hladala pricinu, tak si hovorim, ze zadrzana voda alebo v kombinacii s ovulkou, lebo fakt som sa drzala statocne. no snad to prejde. Ale teda nasralo ma to statocne!

Co sa sitia tyka, je to moja velka zabava a konicek, sijem vsetko pre deti aj pre seba, mam vo fotoblogu, ak si chces popast zrak. Hovorim to hrdo, lebo myslim, ze sijem pekne (a to bez chvastania, nechcem aby tu bol smrad).

Balit budem az predvecerom, este skocim nakupit a starky privezie deti. inak cely tyzden budem mimo netu, to aby ste si nemysleli, ze vas zanedbavam cielene 🙂

victory1
11. júl 2014

@zuzimia Urcite je pricina len tam... 😔 ...dnes pekne doplnaj tekutiny a zajtra sa odvaz a uvidis, bude to lepsie....No a este, v sobotu je spln, ci veris, ci nie, telo aj vtedy viac zadrziava vodu.../zober si priliv, odliv a vieme, ze cca 70% ludskeho tela tiez tvori voda, ze? 😉 /...
hm, tak idem kuk..sikovnica.... 😉

hasleerka
11. júl 2014

@zuzimia veru tak, pán tréner vyzerá velice dobre ...
a mne sa tu dievčence v tejto téme velice páči ... lebo sem nehádžu fotky tie anoredkvičky (to je výraz mojej dcéry a strašne sa mi páči že ho už používam aj ja) a furt majú problém že chcú schudnúť ... tak si tu môžem s vami pokecať, aj nejaké tie rady dostanem ... aj sa vám pochválim aj posťažujem, som rada ...

hasleerka
11. júl 2014

@saxana36 noja tiež ked ma chytia hlady tak utekám zuby umývať, to mi pomáha

zuzimia
11. júl 2014

@hasleerka
Ano, ano, preto som sem aj ja prisla. Tiez milujem zabicky typu "ach, som strasne tucnaaaa, mam 55kil a 170 cm vysku, ako mam schudnut?!"Nozik vo vrecku sa mi otvara vtedy!

Baby, drzte palce, aby som zajtra nikde po ceste nezabludila, o tyzden sa znova prihlasim, zatial sa majte a spravajte sa tu slusne!

hasleerka
11. júl 2014

@zuzimia frčíš na dovču??? ja o 11 dní ... krásne si užite...

biancaneve
11. júl 2014

@victory1 cvičila som a zase bol dobrý vzduch, I. level končím už za týždeň, potom dovolenka a po príchode začnem II. level. Včera som si obliekla nohavice, čo so si kúpila asi pred mesiacom a sú mi veľké, skoro ma porazilo!!! na jednej strane potešenie a na druhej, šak zas miniem budď na krajčírku alebo na nové....Ale tak beriem to s rados´tou, pomerala som nakoľko sa mi to zdalo divné a v páse mám - 4 cm, na hrudníku - 3 cm, stehno - 1 cm, boky -3 cm....o to lepšie sa mi cvičí, že vidím aj nejaký progres 🙂

victory1
14. júl 2014

@biancaneve Aka sikovnica! 😎 ...krasne ti idu cm dolu, az taka parada, to teda verim, ze je to pozitivna motivacia! Na vahu sa treba vykaslat , tie cm su fakt dolezitejsie... 😉
...a na tu krajcirku tych par bubacov isto rada obetujes... 😉
Ja som v piatok cvicila, ale nevladala som, bola som akasi "narobena" a bez energie..ale donutila som sa...Cez vikend sme trochen makali v zahrade, drahy kosil, ja som vyvazala travu, tak som mala aspon furikovy pohyb... 😀
Dnes som zatial ochrapana akasi, ale mam v umysle nadopovat sa kavami a po prichode domov hned cvicit...drahy dostane na veceru prazenicu so slaninou, tak nemusim zabit cely vecer pri hrncoch..a dcera aktualne dietuje, ta bude mat tofu syr s rajcinami...no a ja si uz cosi najdem... 😎

cyprich
Odpoveď bola odstránená
hasleerka
15. júl 2014

nepozeráte chrisa powella ????

victory1
16. júl 2014

@victory1 Hlasim neodflaknute cvicenie! V pondelok aj vcera! 😀 No a mam nove saty na svadbu z tenulinkej latky, tak musim poriadne makat na bruchu, aby som odplasila celulitidu.... 😠

victory1
16. júl 2014

@hasleerka ...som pozerala...bola dobra ta baba! 😉 ..na konci uplna sexica!

victory1
16. júl 2014

@biancaneve ... 😔 to s tym cvicenim malo byt tebe...pisem si uz sama so sebou...som dopadla! 😕

biancaneve
16. júl 2014

@victory1 myslela som si že asi mne 😀 ja neodfláknuté celý víkend, pondelok ale včera absencia lebo som bola hrozne unavená, noc predtým mala dcéra v noci teplotu takže som vôbec nespala a celý deň som bola úplne na nič....cvičiť som už fakt nevládala...tak šup šup do krásnych šiat 😀 gratulujem!!

victory1
16. júl 2014

@biancaneve Ale ved treba si dat aj pauzu, neda sa cvicit kazdy den...A vies co? Ja mam dokonca ten den, ked necvicim tu celulitidu akusi mensiu, ci co... 😠
A dcerka uz dobre? Uz neteplotuje? Inak to ma pech, takto v lete mat teplotu...bleee, chuda!
😕 ..a chuda aj ty.... 😢

...z tych siat som trochu zmatena..kamoska a drahy su nadseni, ze su krasne, ale mojej dcere sa moc nepacia...stale mi hoci, ze aspon daky tenky opasok aby som si k nim dala, ze mi nezvyraznuju pas.../ony tak lahko kopiruju postavu/: Tak som mladej hovorila, ze teraz som viac schudla zo zadku ako v pase, ze nemam taky stihly pas ako som mavala.../mavala som rozdiel pas - boky 30 az 35 cm, teraz mam 26 cm/..a ona truba, ze tak musis pribrat v zadku! 😠

biancaneve
16. júl 2014

@victory1 neber tú kritiku tak doslovne, deti sú vždy viac kritickejšie akoby sa patrilo 😀 a hlavne že sa v nich páčiš manželíkovi....máš pravdu, že netreba každý deň cvičiť, zajtra už končím ten 1. level , ktorý trval 3 týždne a vieš si predstaviť každý deň cvičiť furt to isté...:( ale nevadí, dnes alebo zajtra si dám posledné a po dovolenke začnem 2. level, už opálená..telo bude hneď lepšie vypadať 😀 pozerala som predpoveď, čakaá nás celkom pekná vyhliadka, tak dúfam, že to vydrží a nepríde nejaký tajfún Bubamara.....už druhý deň hľadám zas dovolenku na konci augusta a už mám toho plné brejle....skoro všetko reservované, vrrrr.

biancaneve
17. júl 2014

@victory1 takže, som na penicilíne, mám angínu, vrrrrrr. Musím sa dať do poriadku ešte pred odchodom a hlavne aby malá to nedostala, ináč u mňa klasika, skoro každý rok mám angínu v tých najhorúcejších dňoch...prechod z klímy do horka a pod. mi evidentne neprospieva....včera som už ináč nevládala večer nič, takže z cvičenia nič nebolo....čo je s Lorelou??? Ozvi sa !!!!!

victory1
18. júl 2014

@biancaneve Ved som aj mladej povedala, ze mne sa tie saty pacia a hotovo... 😀 ...takze uz mas dalsi level odcviceny...macherka! 😎 Ja som v pondelok aj v utorok, ale v stredu som prisla neskoro z prace a vcera bolo strasne horuco, tak som uprednostnila malinove mojito.... 😀 ..objednala som si bez cukru a bez sirupu, casnicka len oci vygulila, ale doniesla...a bolo to sice kysle, ale dobre a osviezujuce... 😀

..sorry a kam to ides na dovcu? ..asi som prehliadla....

..na ten koniec augusta este vydrz, budu isto dake last minutky..aj ked kazdy rok tvrdia, ze nie je velky rozdiel medzi normal a lastkou, je to blbost, par dni pred odchodom sa daju najst pekne akcie...

😉

victory1
18. júl 2014

@biancaneve aaaach, chudatko, si sa od malej nakazila, co? 😖 ..tak dufam, ze si zalahla a nehrabes sa do roboty..nech to vylezis a do dovce si ok! 😵 ..a necvic! Vies, ze este na ZS , ked sme boli chore, sme necvicili..dokonca ani tyzden po chorobe...no! 😀
..ale je to tak, organizmus je oslabeny..naco ho este viac zatazovat... 😔

...no, @lorela si uz evidentne nasla ine kamosky... 😢

biancaneve
18. júl 2014

@victory1 😀 😀 aaaale šak hádam by nás neopustila len tak, nie,??, Necvičila som, nevladala som, bolelo celé telo....Teraz v utorok idem s malou do Talianska na sever a na august som už kúpila letenky na Sardíniu ale ubytko hľadám privátne a všetko zaujímavé je už "zabukované"....cez naše cestovky je aj ten last minute furt drahý, cez rakúske sa mi to zdá fakt výhodnejšie...Dnes som už zostala doma, zaslúžim si o deň skôr byť na dovolenke, tento mesiac bol v robote hektický....

victory1
18. júl 2014

@biancaneve ..aha, tak teba ocarilo Taliansko... 😎 ...tak to sa hadam uz more konecne otepli...hm...parada, si uzijete...Ale makaj sa doliecit, vosobo! 😝 😎

Zo Sardinie sa teraz vratila kamoska...bola nadsena, cisto, klud, romanicke zakutia...ona sla ale tusim cez Firo tour...

biancaneve
18. júl 2014

@victory1 tak pre mňa Taliansko je moja druhá krajina, chodila som tam do školy a žila nejaký čas....musím tam byť párkrát za rok, a teraz mi robí parťáčku už aj malá... 🙂 .

lorela
18. júl 2014

@victory1
@biancaneve
Urcite nie, zienky moje mile, neopustila 😉
Poprecitam vas a popismenkujem, ked budem mat viac casu.

zuzimia
21. júl 2014

Ahojte vsetky!
Uz sme doma, mali sme sa super, vela sme videli - Blatnicka hrad, Valciansku dolinu, gadersku dolinu, Strecno hrad aj plte, kupalisko aj akvapark v Turc. Tepliciach, ranc s konikmi, cestou tam kastiel vo Sv. Antone , cestou spat sme cely den stravili v Demanovskej doline - Chopok a ladova jaskyna. Detom sa (dufam) pacilo... Pojedla som sice kadeco, ale nastastie bolo vela pohybu, takze v pohode a uz som sa opat umravnila a pokracujem dalej. Este aj tento tyzden mam dovolenku, ale to uz budeme doma.
A na co som velmi pysna - vsetko som v pohode odsoferovala, nemali sme ziadny problem.
A co nove mate vy?

victory1
21. júl 2014

@biancaneve 😉 tak to je potom jasne, ze preco je to tvoja srdcovka!

victory1
21. júl 2014

@lorela ...a si si ista? 😝 😀

victory1
21. júl 2014

@zuzimia Waw! Macherka! Aj sikovna soferka! 😎 Tak super ste si povyletovali...dufam, ze vo Valcianskej si videla a pozdravovala aj zjazdovku, za krasneho zimneho pocasia sa tam chodime smykat... 😀

..ja mam nove to, ze dovolenku musim presunut niekedy na september...a to sa mi zrovna moc nepaci... 😢 ...a ak mam byt uplne konkretna, vcelku ma to nasr...dilo...no a dalsiu novinku mam, ze som porusila dietu a vypila som na oslave jednej 50-ky dva panaky marhulovice v sobotu a este v nedelu vecer som sa citila pripita...nooo.

..a dalsie novinky nechavam na dalsie kolegyne... 😝 😀