icon

Chudnutie bez cvičenia

alofinka
25. jan 2022

neviem sa prinútiť cvičiť, normálne v deň kedy je u nás cvičenie a viem že by som tam mala ísť mi je na grc, mám 103 kíl, stále si hovorím že aj tak je cvičenie len 20 % úspechu, nemám žiadnu motiváciu, hej chcem schudnúť, len je to strašné trápenie,

Strana
z3
fineta
2. feb 2022

@alofinka príjem tekutín dostatočný? A vlákniny? Pravidelnosť v jedení? Aj cyklus ma vplyv hlavne na zadrziavanie vody v tele. Napr pred menzesom a v prvé dni, býva hmotnosť vyšsia..

mima172
2. feb 2022

@alofinka Ahoj, zbežne som si prečítala tvoje príspevky. Ja síce nejdem "až" z takej vysokej váhy, no nie oveľa nižšej a ide to. Pomaličky ale predsa. Na KT nie som, nasla som si iné, čo mi vyhovuje. U mna je to "post" 16:8 + keď mám chuť, tak si zacvičím podla videí na YouTube. Držala som 16:8 2 mesiace pred Vianocami, dolu zišlo 6,5kg. Viem, nie veľa, no naozaj ma to teší. Potom som si dala pauzu, telu to prospeje (podľa toho, čo som si čítala) a od včera idem zasa a už sa teším, normalne ma to baví.
Ja len, že také to, že to nejde, že nemám čas a bla bla bla, tak tieto výhovorky som používala aj ja, no už s čistým svedomím tvrdím, že to je vždy len lenivosť, lebo keď sa chce, tak sa dá. Osobne mam pred sebou dlhú cestu, nakoľko moja váha je vysoká, no prvý krát za milión pokusov cítim fakt odhodlanie a teším sa nato 🙂 Držím ti palce, snáď sa nám bude obom dariť 🙂

alofinka
autor
2. feb 2022

@fineta snažím sa stále piť, jem chia semienka, cyklus nemám

alofinka
autor
2. feb 2022

musím si to riadne vážiť, ja to len tak zhruba, a po troch dňoch je asi skoro

alofinka
autor
2. feb 2022

ráno mám vajcia s paradajkami, desiata ovocie, obed normálny čo je navarené , olovrant polievka, večera kuracie s ryžou

ariesi
2. feb 2022

@dadis trochu silné slová ze prázdny život. Len preto, že sa nevie donútiť cvičiť? Už len keď si vezmem, že ráno o pol siedmej vezie malú do škôlky, tak musí vstavat okolo pol šiestej. Príde domov o štvrtej. To už je 10 hodín v nejakom procese. Nepíše, či má muža, aké je dieťa, ako pracuje. Ma asi tak 4 hodiny denne na všetko ostatné okolo dieťaťa a domácnosti, keď sa nechxe ukracovat o spánok, ktoreho nedostatok neskutočne spomaľuje metabolizmus. Trochu menej súdov...

drahusa333
2. feb 2022

@alofinka vraj na veceru su dobre zeleninove kremove polievky😉, treba si trochu kontrolovat stravu a necakat hned zazraky....tak po mesiaci by som hodnotila ci sa to niekam pohlo trochu

dadis
2. feb 2022

@ariesi Jo, mas pravdu...to boli silne slova.

Strana
z3