Chudnutie do leta 2016
Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M
@lara320 keď si dáš do vyhľadávača NEERA detox, tak sa všetko dozvieš, prípadne je aj na koníkovi skupina, kde to všetko rozoberáme. Ja dnes začínam 3tí deň a váha klesla 2,1 kg, je to samozrejme preto, že nič nejem, ale pijem a prečisťujem sa, ale pre mňa je to nakopnutie, aby som schudla a išla neskôr v zdravej strave. Pred rokom som podstúpila tento detox, vydržala som 5 dní, teraz môj plán je vydržať tých 10 dní. https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/neera-detox-a-vase-skusenosti/
@princeznatn neviem si predtavot ako by som fungovala... Mas koj obdiv. Mozno aj ja nieco take skusila, ale aktualne sa bojim, kedze maleho este kojim...
Ahojte.... 😉
...tak bilancia po prvom tyzdni -2kg dole, ideme dalej... vcera som mala nenormalny hlad vecer, ale to preto ze som nepila cez den vela, inac sa necitim boh vie ako, mam pocit slabosti niekedy a bolieva ma brucho, ci z hladu, alebo co to je neviem... uvidime. Inac to ide celkom fajn.
@reni1512 Ahojky....gratulujem k - 2 kg. Potesilo vsak? Ja nejak stagnujem,ta ista vaha ako som pisala naposledy. Hmm... Nevadi,pokracujeme daaaalej. Tesim sa na tie nase vytuzene ciselka na vahe. :D
@reni1512 Inac, slabost kludne moze byt, len to brusko by Ta nemalo boliet.
@painkiller12 stále s tým strašne bojujem ...ale o malinko sa to zlepšilo. .. ešte to bude chcieť veľa síl :/ ale štýl toho ako to zlepšiť je super
@janinka444 Kávu si sladím melasou...na začiatku to bol humus, ale postupne som si zvykla tak, že už si kávu bez melasy neviem predstaviť 🙂. Inak čaje nesladím, rada si vychutnávam ich prirodzenú chuť .
@jarinka_zv ahoooj, dakujem, ja mam pocit ze do nekonecna to pojde pri tej mojej vahe.. No nemalo by boliet, chystam sa aj na usg, pre istotku...
Velmi rada citam spravy od vas, ked vidim ako sa vam dari... Ja chudnem pomalicky, cca 300g za tyzden, dufam, ze mi to dlho vysrzi. Buduci pondelok to budu uz 4 tyzdne, tak napisem, ako napredujem, kolko zo mna ubudlo
@suzinaa drzim palce! a som rada, ze sa ti paci tento postup ;) hlavne vydrzat
uplne normalne je zhodit 0,5-2 kg za tyzden v zavislosti od pohybu a zlozenia stravy. hlavne ked clovek zacne jest lepsie, kvalitnejsie a dodrzuje pitny rezim, tak sa zacne aj odvodnovat, preto niekomu ukazuju ubytky vahy krasne. ine je, ked zaroven zacnu rast svaly, moze sa zdat, ze ste neschudli skoro nic. najlepsie to aj tak citite na obleceni. na vahe minus tri kila, ale olecenie o cislo mensie 😉 netreba to s vazenim prehanat. dolezitejsie su % tuku a svalov v tele. par dni dozadu na nete bola fotka kocky pred chudnutim 57 kilo, po "chudnuti 59 kilo. a preco? lebo sa krasne vyformovala, postavila si svaly, ale tuk z nej zmizol. postavicka ako lusk.
svaly su tazsie nez tuk 🙂
MycoVeggie - jedlo, ktoré ukončí všetky diéty . ( Špeciálne vyvinutý ZMES s vysokým obsahom vlákniny ) Úbytok váhy týždenne 1až 3 kg - bez hladovania . Bez cholesterolu . Bez chemických dochucovadiel. Doplní vám neuveriteľné množstvo dôležitých vitamínov a minerálov .MycoVeggie je jedinečný doplnok stravy , starostlivo pripravený z najlepších, čisto prírodných produktov. viac info: jjakabova80@gmail.com
@lara320 ako si zmenila stravu?
@janinka444 ranajky ovocie (smoothies, podla toho co mame doma), na pbed polievka, cca 2 hodky po polievke hlavne jedlo a vecer este raz polieka. A ked ma prepadne hlad pri telke, dam si tvaroh, jogurt, termix. Nieco male len...
@lara320 hlavne by som odporučila si ustrážiť bielkoviny a vitamíny - lebo varené jedlo veľa vitamínov nemá, keďže sa ničia pri cca 60stupňoch a bielkoviny treba na svaly. Svaly sú tie čo najviac spaľujú a čím sú na tom lepšie množstvom a kvalitou, tým lepší metabolizmus 🙂 aby nebol jojo efekt
dobry vecer. je rozdiel v dnesnej dobe akym sposobom chudnete a hlavne s coho chudnete!!! urcite kazdi jeden pozna takzvane jojo efekty. a prave tie nam vznikaju cez vseliake diety a po nich naberame minymalne raz tolko :(. a prave v tom je ten hacik ze nechudneme s tukov ale so svalov. a ked naberame naspet tak uz len vramci tukov. sama som mala problemi volakedy schudnut objednavala vseliake tabletky s internetu a nic mi nezaberlo. momentalne sa venujem poradenstvu ako spravne a zdravo zit 🙂. v prvom rade vsetko zacina zakladnou zlozkou a to je voda. a tak isto ze vodu treba pit doobeda pretoze nam pracuju oblicky.a dokonca vas aj potesim ze nieje tak dvolezite radikalne menit jedalny listok. mile dami ak si myslite ze schudnete za mesiac ste na omyle treba na to cas. pre viac informacii ma kontaktujte na mejl kaja72@azet.sk
ahojte žienky aj ja som sa rozhodla že schudnem. cvičim už 2 tyždne jedalniček som menila len minimalne. Do leta musim byť chudaaa 😉

@janinka444, ked chces mlsat kup si melasu black strap ta je najzdravsia, chuti ako pelendrek, odkysluje a je velmi zdrava. Na sladenie si kup xylitol, ma ovela menej kalorii, neprekysluje, a denne mozes max 50 gramov aby si nemala hnacku z predavkovania. Chuti uplne ako cukor a mne dokonca aj uspokoji chut. Ale samozrejme ked chces chudnut tak ho jedz co najmenej, ale kludne si daj.