Chudnutie do Vianoc
Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻
@maryskas tak ak mas 176cm to mame takmer totozny pomer vyska vaha. Ja si myslim ze pecivo umiernene je ok.
Zo sacharidov najlepsie mpznosti mas vlocky ryza zemiaky a sladke zemiaky. Pecivo az dakde na druhej strane spolu s knedlikmi a spolu s cestovinami. To su horsie zdroje.
Kolko peciva zvyknes zjest? Ja mavam wasa knackebrot z tesca.je vcelku drahy. Potom v dmku maju fajn take bielkovinove chleby. Z klasickych peciv treba dat pozor na tmave viaczrnne atd. V zlozeni casto byva 70percent a viac muka psenicna.... a su len ofarbene sladom. Podla mna su fajn kvaskove a razne. V zasade pecivo zredukuj. Ale nevyluc uplne.proste tak aby ti nechybalo a nebola si hladna
@danusa64 ja hlavne cvicenim.Chcela som aj vylúčiť múku ,ale to by som nemala čo jesť 🙂))). ....ale som obmedzila aspoň sladké. U mňa vôbec neplatí, že 70% strava a 30% šport.Tie sladkosti som obmedzila len od nového roka,dovtedy som jedla všetko, ale dosť som cvičila a išlo to a stále ide....🙂
Ahojte krasavice , moj dnesny den supis teraz som vypila este protein a pred 2hodinkami mandle inac len obed a ranajky. Dietu nedrzim ziadnu len sa snazim nevyhryzat medzi jedlami ,tym myslim toto spapam po malej toto je nacate tak to radsej zjem nech sa nepokazi atd ... . Inac iba ranajky a obed som mala. A co sa tyka peciva fakt vazne som si myslela ze ja umrem bez neho a uz cca rok a pol v pohode , dat si dam obcas ale velmi malicko. A co som na seba moc hrda je ze uz skoro 2roky pijem iba cistu vodu , ak tak raz za cas radlerika inac ziaden dzus malinovky atd. Inac kazdu stredu sa budeme vazit ja som sa rano odvazila a kua kua na vahe miesto 85 mam 85,7kg takze zacinam z takejto vahy a dufam ze o tyzden bude 85kg. Tak sa mi drzte a bojujme papa🌻🌞
ahojte aj ja sa rada pridám výška 160 váha 63kg ciel 59kg. Do vianoc 😉? Rada by som skorej😉 t akže 60do augusta🙏
Baby vazne teraz.za mesiac potrebujem schudnut 10kilo....dajte nejaky typ prosiiiiim
@mariahodzova ja som schudla ze mesiac 10kil;) je to makacka ale da sa to
@dmka napíš mi ip prosím čo si jedla.samozrejme aj cvicenie k tomu patri
@mariahodzova neskusila som,ale viaceré baby čo tu písali, tak rýchlo schudli z keto diéty.Kamoska tiež skusila a tá za 1,5 mesiaca schudla 10 kg.....Neviem o žiadnej inej diéte čo by takto fungovala.
@mariahodzova je to na hlavu ale jedla som cely mesiac kazdy den to iste. Ranajky -jogurt s ovsenymi vlockami popride nejake ovocie do toho potom Obed- delena strava cize bud maso zelenina ale priloha bez nicoho poobede jedna kava a potom az vecera salat hociaky -zeleina bud s vajickom alebo masom. Vela som pila to ma castokrat zasytilo a chodila som 2xdo tyzdna behat plus mam 2rocneho drobca ktory ma nesetri cez den🙂
Ahojte, ja sa síce nepridávam ,už mám za sebou, ale chcem vám poradiť, že bielkovinová dieta nie je dobrá. Možno rýchlo schudnete ale môžete aj rýchlo potom pribrať a tiež si privodiť zdravotné ťažkosti. Je dobre zvýšiť podiel bielkovín v strave ale ponechať aj sacharidy a tuky, lebo telu to potom chýba. A tiež pozor na oriešky a ovocie. Je to síce zdravé, ale pri chudnutí pomenej hlavne zo začiatku. Oriešky majú veľa tukov aj keď zdravých a ovocie sacharidov. Tak keď len polku jablka na desiatu a polku na olovrant a k tomu grécky jogurt, ale grécky nie grécky style, to je podraz 🙂 Najdôležitejšie je jesť pravidelne každé 3 hoďky aj večer. Po ôsmej večer len tie bielkoviny, najlepšie proteinový nápoj, prípadne ten grécky jogurt ale už bez jabĺčka 🙂 Ak robíte nočné tak jesť pravidelne aj vtedy. A piť veľa. Držím prsty 🙂
Cawo dnesny 242den fajn som spokojna vecer uz len 100ml mlieka, 100g tvarohu, 1davka proteinu jahoda, a kus mojej milujucej skorice to som zmixovala a vypila takze umna pokrok ze vecer uz nic ine ,majte sa a drzte sa 🌻🌞
Dobre ranko zienky tak dnes zaciname 241den , snad aj tento bude ok ,drzim vsetkym palceky 🌻🌞
Ahojte baby, mne sa momentalne celkom dari chudnut. Problem mi robi cas na pripravu zeleninovej prilohy na obed a veceru. Nikdy nestiham a potom som uz hladna ako vlk,tak ju niekedy vypustim. Potom je ten jedalnicek nevyvazeny. Tuky mi pekne klesaju (chodim k nutricnej a ta ma vazi na masine,ktora rozlisi, kde kolko ubudlo-tuky - aj visceralny, voda, svaly..). Len ja by som sa chcela takto naucit jest naveky😀 a logistiku casu mam slabu. Aj dnes som riesila ranajky muzovi a malej, zacala som varit obed a hups 11hodin a ja bez ranajok aj desiaty. Na obed losos a..nic. Olovrant polievka a vecera sunka s..nicim. Potom ked vecer bilancujem, tak ma mrzi, ze aky nutricne nevyvazeny den. Kila idu dole, no velmi som sa nepolepsila. Akurat sa netlacim pecivom a sladkym, no neposuvam sa k zdravemu stravovaniu. Aach vylev😂 Prepáčte😂😂
Ahojte kocky, tak ja od utorka bez peciva, akurat na ranajky 1 grahamovy rohlik. Snazim sa jest kazde 3 hodky, ale vzdy sa mi to nedari (zatial som nezhresila 🙂 ). Ja som happy, ze to davam bez peciva, co bolo mojim najvacsim problemom. Od vcera som si pridala aj cvicenie vyzvu drepy+plank. Noooo dnes som mala problem sa vobec hybat a uz vobec sa nemozem ani smiat kvoli svalovke 😀. Ale dnes som dala dalsi den vyzvu...tak sa tesim sama zo seba 👍. Takze babulky bojujeme dalej 👍👏
Ahojte. Moja vyska = 163cm, vaha =84kg. Pribrala som pocas vysokej, stresy a nepravidelna strava. Snazila som sa schudnut uz viackrat, ale strava je zaklad a kym sme byvali u svokry, nemala som sancu si stravu upravit zial. Teraz byvame samy, tak som konecne zacala slobodne cvicit a pripravovat si jedlo, takze sa k vam pridavam, ak mozem, nech mame vsetky motivaciu 🙂

Ahojte kočky, rada sa k Vám pridám 🙂. Začala som včera, tiež po stý-krát 😀, ale až dnes som natrafila na túto diskusiu 🙂. Takže moja terajšia váha je 81,4 kg 😠, výška 166 cm. Môj cieľ: 68 kg 🙏.