Chudnutie do Vianoc
Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻
Hlavne sa netreba vzdavat. Ciel dosiahne ten, co stokrat spadne, ale vzdy vstane. A snazit sa nemysliet na to, ako na nieco neprijemne podla mna, len ako na zlepsenie zivotneho stylu, zlepsenie zdravia. Potom sa to lahsie zvlada, ked nemusis vkuse mysliet na to, ze sa obmedzujes, toto musis, hento nesmies. Jeden krizovy den a je vsetko v keli, nastupi znamy jojo efekt. Radsej pomaly a isto.
@cervenaruza123 presne toto ma napadlo nabrať to ako chudnutie lebo vtedy myslim nato ze toto nemozem ani toto a potom presne krizovy den a zozerem vsetko a som tam kde som nechcela byt😉 diky ti pekne nevzdam to ani nahodou upravim svoj zivotny styl a pomalicky sa dostanem kde chcem byt a ziadne zakazovacky🌞🌻
A ked cvicite, nieze vas sklame vaha 😉 :
http://feminity.zoznam.sk/c/895317/casty-scenar...
@sany28 Inak vcera v praci bola oslava, same sladke a chipsy a tak, myslim, ze som to celkom zvladla ani mi to velmi nevadilo, co ma prekvapilo. Obed som jedla pomaly, vychutnala som si ho a potom som zobla aj zopar nezdravosti, ale len tak, na ochutnanie.
Ako? Dari sa vam? U mna je to tazke, ale aspon som to zatial nevzdala uplne 😀
@cervenaruza123 ja som tiez vselijak na tom ale nevzdam to ani nahodou
@maryskas @sany28 A co konkretne robite? Ja sa snazim jest zdravsie, menej peciva a viac zeleniny a pravidelne. To este celkom zvladam. Horsie s cvicenim, to sa mi nikdy nechce, ale nutim sa zatial celkom uspesne, aj ked je to utrpenie. Sice teraz som ochorela, tak tento tyzden si cvicenie budem musiet asi odpustit, hadam nepriberiem to malo, co som uz schudla 😀
@cervenaruza123 ja praveze zatial iba stravou - obmedzujem vsetky tie mastne, nezdrave jedla a pecivo. a zatial necvicim, ak neratam beh po schodoch 😅 cakaju ma statnice, tak sa intenzivne ucim.. v juni chcem pridat aj nejaky sport 🙂
pomalicky ide leto a ja som inak velky milovnik zmrzliny a letnych limonad, ovocia..to sa budem musiet krotit 😎
Cau baby,v stredu sme sa mali vazit. Tak ja stojim na vahe 81, ale zazracna masina ukazala,ze kilo tuku je opat dole,no naberaju svaly,kedze chodim cvicit 2x v tyzdni Ta celkova vaha teraz je trochu klamliva, ale na zaciatku svalovej zataze je to normalne. Celkovo za mesiac mam dole 4kg tuku. Takze tesim sa. Ale aj tak uz chcem podliezt tu svinu 80tku😂
@maryskas caute baby. My sme momentale na vylete na predlzenom vikende. Cize tu si neodopieram ale snazim sa jest tak aby som dako nenabrala.... vcera sme pesi nachodili aj 7km tak snad ten stejk s hranolkami a jeden nanuk su ok 😂 naplno zacnem az sa vratime a naozaj dufam ze do juna to kilo a pol-dve dam dolu nech mam na zaciatku6tku... drzim vam vsetkym palce!!!
Čaute baby 🙂, tak ja momentálne 80,1 kg, pečivo sa snažím obmedzovať, snažím sa naďalej zdravo stravovať, cvičím stále výzvu drepy+plank a teraz nám robia nový výťah (mali začať až od 15-teho mája, ale vypli ho o týždeň skôr), tak chodím pešo na 4. poschodie aj 2-3 krát do dňa 🙂
Ja mam teraz 83,2kg, co nie je velky ubytok, ale kedze aj cvicim, asi to je vidiet, lebo viaceri sa ma pytali, ze ci som neschudla. Potesi to, ze ta namaha s cvicenim nevyjde nazmar, aj ked na vahe to az tak nevidno 🙂. Vikend sme mali plny nezdraveho jedla, napriek tomu som to nejak zvladla bez toho, aby mi vaha stupla, co je netradicne, v take vikendy sa mi zvyknu vratit vsetky kila spat 😀. Takze pokracujem a tesim sa na vysledky 🙂.
25.4.2017 som mala 77,8 dnes 76.4, za dva týždne 1,4 kg, mohlo by mi to takto vydržať aspoň
pol roka.
Ja dnes sice 5km chodza po horach ale blbo som si naplanovala jedla :/ nezasytil ma obed a potom som pozrala blbosti. Nic. Aj zajtra je den :/
Baby dajte prosím tipy na zdravé večere (najlepšie nevarené) ... lebo mám pocit, že stále jem to isté 🙄
@cervenaruza123 ahoj takze ja papam takto ranajky raz ovsene vlocky , raz fitnes cerealie a raz normalne chlebik polku alebo jeden rozok maslo salama, proste menej ale vsetko , obed klasika a na veceru kokteil mlieko tvaroh protein, a co je moj problem su vyhryzacky medzi jedlami takze sa snazim ich zapijat vodou a jogurt si tiez dam a to coko a takto mi to ide pomaly ale isto ovsem ak to nepokazim a nezozerem vecer ako minule 3lekvarove buchticky, snazim sa jest tak aby sa mi ten zaludok zmensil a aby som nejedla hluposti ktore vlastne ukladaju tuk drz sa
Schudla som od 18. marca 8 kíl. Bez cvičenia, len úpravou stravy a za pomoci produktov z Naturhouse. Zo 77,6 na 69,5 kg. Ešte potrebujem -5 kíl, ale to zrejme potrebujem pridať aj pohyb. A súhlasím s tým, že 80 % úspechu pri znižovaní hmotnosti je v úprave stravy a zvyšok pohyb.
Ahojte.mozem sa pridat??ale ja fakt potrebujem schudnut.ale ako zacat??dnes som nasla vasu temu,skocila som na vahu,a neviem prestat plakat.😢
@maryskas ja mam vzdy salat (listovy s paradajkou,cibulkou,redkovkou,uhorkou,paprikou..,alebo struhana cvikla s kys.uhorkami a cibulkou, alebo mrkva s petrzlenom,zelerom a kalerabom na hranolky,nasolit,nakorenit,poliat olejom a upiect v rure).
K salatu bielkovinu ( kur.prso, ryba, cottage, 100g sunky, mozzarella, tuniak v konz.)
Niekedy si robim omeletu z dvoch rozmiesanych vajec a nastruhanej cukiny. Alebo falosnu tresku (250g hrudkovy tvaroh,3 kys.uhorky,2mrkvy struhane,2vajcia na tvrdo,cibula,2pl jogurtu,sol,korenie,vnate). Alebo leco s vajickami. Alebo hlivovy perkelt z obeda.
Je fajn si urobit akoby oblozenu misu a pomaly vychutnavat.
Pecivko si nedavam😢😂
@fazulka219 kludne si poplac,hned o kilo menej na dusi a zacni iba tak a hned! Ja mam 30kil navyse oproti obdobiu spred 3 rokov. Ale teraz to uz nevzdam. Jedz 5 krat. Uvidis ze ked zjes ranajky,desiatu a obed, poobede nebudes vyzierat somariny. Poobede uz bez peciva,ovocia ci inych sacharidov. Pojde to. Drzim palce👍
@tianaa idem na to,ved mne uz obciansky zoberu😢,som na materskej,dcera ma 1,5roka.stale kojim.som si myslela,ze ked budem kojit pojde to same a figu borovu.pred troma rokmi som krasne schudla,ale tehotenstvo mi pridalo dost.

Caute baby ja tiez cele zle par dni v poho a teraz ako keby som to dobiehala ,je to somnou strasne neviem ci najdem este vsebe tu pevnu volu ale nedam sa ,drzim palceky vsetkym pa