icon

Chudnutie do Vianoc

sany28
25. apr 2017

Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻

ikulka07
26. apr 2017

Ahojte kočky, rada sa k Vám pridám 🙂. Začala som včera, tiež po stý-krát 😀, ale až dnes som natrafila na túto diskusiu 🙂. Takže moja terajšia váha je 81,4 kg 😠, výška 166 cm. Môj cieľ: 68 kg 🙏.

maryskas
Autor odpoveď zmazal
maryskas
Autor odpoveď zmazal
ragulca
26. apr 2017

@maryskas no nie je to blbosť, ale záleží koľko chceš schudnut

juliet86
26. apr 2017

@maryskas tak ak mas 176cm to mame takmer totozny pomer vyska vaha. Ja si myslim ze pecivo umiernene je ok.
Zo sacharidov najlepsie mpznosti mas vlocky ryza zemiaky a sladke zemiaky. Pecivo az dakde na druhej strane spolu s knedlikmi a spolu s cestovinami. To su horsie zdroje.
Kolko peciva zvyknes zjest? Ja mavam wasa knackebrot z tesca.je vcelku drahy. Potom v dmku maju fajn take bielkovinove chleby. Z klasickych peciv treba dat pozor na tmave viaczrnne atd. V zlozeni casto byva 70percent a viac muka psenicna.... a su len ofarbene sladom. Podla mna su fajn kvaskove a razne. V zasade pecivo zredukuj. Ale nevyluc uplne.proste tak aby ti nechybalo a nebola si hladna

maryskas
Autor odpoveď zmazal
maryskas
26. apr 2017

@juliet86 super tie chlebiky v DM popozeram. dakujem za tip 🙂

angd
26. apr 2017

@danusa64 ja hlavne cvicenim.Chcela som aj vylúčiť múku ,ale to by som nemala čo jesť 🙂))). ....ale som obmedzila aspoň sladké. U mňa vôbec neplatí, že 70% strava a 30% šport.Tie sladkosti som obmedzila len od nového roka,dovtedy som jedla všetko, ale dosť som cvičila a išlo to a stále ide....🙂

sany28
autor
26. apr 2017

Ahojte krasavice , moj dnesny den supis teraz som vypila este protein a pred 2hodinkami mandle inac len obed a ranajky. Dietu nedrzim ziadnu len sa snazim nevyhryzat medzi jedlami ,tym myslim toto spapam po malej toto je nacate tak to radsej zjem nech sa nepokazi atd ... . Inac iba ranajky a obed som mala. A co sa tyka peciva fakt vazne som si myslela ze ja umrem bez neho a uz cca rok a pol v pohode , dat si dam obcas ale velmi malicko. A co som na seba moc hrda je ze uz skoro 2roky pijem iba cistu vodu , ak tak raz za cas radlerika inac ziaden dzus malinovky atd. Inac kazdu stredu sa budeme vazit ja som sa rano odvazila a kua kua na vahe miesto 85 mam 85,7kg takze zacinam z takejto vahy a dufam ze o tyzden bude 85kg. Tak sa mi drzte a bojujme papa🌻🌞

ikulka07
26. apr 2017

@maryskas ja si dám na raňajky maximálne 1 grahamový rohlík. a dá sa to...ja som predtým veľa pečiva jedla, tak ho musím, čo najviac obmedziť.

zuza7
26. apr 2017

ahojte aj ja sa rada pridám výška 160 váha 63kg ciel 59kg. Do vianoc 😉? Rada by som skorej😉 t akže 60do augusta🙏

sany28
autor
26. apr 2017

@zuza7 jeeeej ty mas moju vysnivanu vahu moc moc zavidim ale v dobrom ,ked uz budem mat vahu ako ty otvaram sampus 😂😂😂😉✌ inac ti drzim palceky viem ze to uz ide pomaly z takej nizkej vahy ale ty to das verim tomu a ty tiez 😉🌻🌞

mariahodzova
26. apr 2017

Baby vazne teraz.za mesiac potrebujem schudnut 10kilo....dajte nejaky typ prosiiiiim

dmka
26. apr 2017

@mariahodzova ja som schudla ze mesiac 10kil;) je to makacka ale da sa to

mariahodzova
26. apr 2017

@dmka napíš mi ip prosím čo si jedla.samozrejme aj cvicenie k tomu patri

angd
26. apr 2017

@mariahodzova neskusila som,ale viaceré baby čo tu písali, tak rýchlo schudli z keto diéty.Kamoska tiež skusila a tá za 1,5 mesiaca schudla 10 kg.....Neviem o žiadnej inej diéte čo by takto fungovala.

dmka
26. apr 2017

@mariahodzova je to na hlavu ale jedla som cely mesiac kazdy den to iste. Ranajky -jogurt s ovsenymi vlockami popride nejake ovocie do toho potom Obed- delena strava cize bud maso zelenina ale priloha bez nicoho poobede jedna kava a potom az vecera salat hociaky -zeleina bud s vajickom alebo masom. Vela som pila to ma castokrat zasytilo a chodila som 2xdo tyzdna behat plus mam 2rocneho drobca ktory ma nesetri cez den🙂

nuska
26. apr 2017

Ahojte, ja sa síce nepridávam ,už mám za sebou, ale chcem vám poradiť, že bielkovinová dieta nie je dobrá. Možno rýchlo schudnete ale môžete aj rýchlo potom pribrať a tiež si privodiť zdravotné ťažkosti. Je dobre zvýšiť podiel bielkovín v strave ale ponechať aj sacharidy a tuky, lebo telu to potom chýba. A tiež pozor na oriešky a ovocie. Je to síce zdravé, ale pri chudnutí pomenej hlavne zo začiatku. Oriešky majú veľa tukov aj keď zdravých a ovocie sacharidov. Tak keď len polku jablka na desiatu a polku na olovrant a k tomu grécky jogurt, ale grécky nie grécky style, to je podraz 🙂 Najdôležitejšie je jesť pravidelne každé 3 hoďky aj večer. Po ôsmej večer len tie bielkoviny, najlepšie proteinový nápoj, prípadne ten grécky jogurt ale už bez jabĺčka 🙂 Ak robíte nočné tak jesť pravidelne aj vtedy. A piť veľa. Držím prsty 🙂

sany28
autor
27. apr 2017

@nuska dakujeme pekne za radu 🌻🌞

lucykelly
27. apr 2017

@danusa64 netreba sa trapit dietami, ale upravit stravu, samozrejme pridat aj pohyb ... strava je 80% uspechu, cvicenie 20%

sany28
autor
27. apr 2017

@lucykelly svätá parvda

sany28
autor
27. apr 2017

Cawo dnesny 242den fajn som spokojna vecer uz len 100ml mlieka, 100g tvarohu, 1davka proteinu jahoda, a kus mojej milujucej skorice to som zmixovala a vypila takze umna pokrok ze vecer uz nic ine ,majte sa a drzte sa 🌻🌞

sany28
autor
28. apr 2017

Dobre ranko zienky tak dnes zaciname 241den , snad aj tento bude ok ,drzim vsetkym palceky 🌻🌞

katy31
28. apr 2017

@maryskas ahojte baby, tak takych nas je viac..🙂

tianaa
28. apr 2017

Ahojte baby, mne sa momentalne celkom dari chudnut. Problem mi robi cas na pripravu zeleninovej prilohy na obed a veceru. Nikdy nestiham a potom som uz hladna ako vlk,tak ju niekedy vypustim. Potom je ten jedalnicek nevyvazeny. Tuky mi pekne klesaju (chodim k nutricnej a ta ma vazi na masine,ktora rozlisi, kde kolko ubudlo-tuky - aj visceralny, voda, svaly..). Len ja by som sa chcela takto naucit jest naveky😀 a logistiku casu mam slabu. Aj dnes som riesila ranajky muzovi a malej, zacala som varit obed a hups 11hodin a ja bez ranajok aj desiaty. Na obed losos a..nic. Olovrant polievka a vecera sunka s..nicim. Potom ked vecer bilancujem, tak ma mrzi, ze aky nutricne nevyvazeny den. Kila idu dole, no velmi som sa nepolepsila. Akurat sa netlacim pecivom a sladkym, no neposuvam sa k zdravemu stravovaniu. Aach vylev😂 Prepáčte😂😂

ikulka07
29. apr 2017

Ahojte kocky, tak ja od utorka bez peciva, akurat na ranajky 1 grahamovy rohlik. Snazim sa jest kazde 3 hodky, ale vzdy sa mi to nedari (zatial som nezhresila 🙂 ). Ja som happy, ze to davam bez peciva, co bolo mojim najvacsim problemom. Od vcera som si pridala aj cvicenie vyzvu drepy+plank. Noooo dnes som mala problem sa vobec hybat a uz vobec sa nemozem ani smiat kvoli svalovke 😀. Ale dnes som dala dalsi den vyzvu...tak sa tesim sama zo seba 👍. Takze babulky bojujeme dalej 👍👏

maryskas
Autor odpoveď zmazal
juliet86
2. máj 2017

@maryskas ja tiez zle. Bola som pracovne mimo. Do toho kramy. Dalsi vikend cestujem tiez. No neviem neviem co so mnou :/

angd
2. máj 2017

@maryskas jasné, že je to dovolené 🙂)))))

cervenaruza123
2. máj 2017

Ahojte. Moja vyska = 163cm, vaha =84kg. Pribrala som pocas vysokej, stresy a nepravidelna strava. Snazila som sa schudnut uz viackrat, ale strava je zaklad a kym sme byvali u svokry, nemala som sancu si stravu upravit zial. Teraz byvame samy, tak som konecne zacala slobodne cvicit a pripravovat si jedlo, takze sa k vam pridavam, ak mozem, nech mame vsetky motivaciu 🙂