icon

Chudnutie do Vianoc

sany28
25. apr 2017

Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻

juliet86
18. máj 2017

@maryskas top je dalsia pekna teoria ale bola som praveze v obtiahnutom. volne velmi nenosievam.... resp. ked nosievam tak priberam 🙂 vid moj oblubeny sveter, kde som si v novembri vobec neuvedomila ze idem kilo dve hore lebo ved to vyzeralo super. mam ho rada, ale uz sa ho bojim nosit, bol spoluvinnik :D

cervenaruza123
18. máj 2017

@juliet86 Teraz je aj tak dost zien tehotnych, taze to je asi aj tym. Neprejde tyzden, aby sa mna nespytali, ci uz necakame babo alebo ci sa on nesnazime a ked nie, tak ze preco, mali by sme sa a ta je tehotna a tamta uz ma dve deti a dalsia mala uz davnejsie deti, ale predsa madalsie... Asi kazda zena musi byt len tehotna alebo co, nechapem 😀.

juliet86
18. máj 2017

@cervenaruza123 tak co ti poviem. My sme manzelia zachvilu tri roky mame cez 30 a este nemame. Ludia sa ma pytaju non stop. Je to vcelku zranujuce a neprijemne.... ja som asi bola tiez taka nez som si to nezazila....

cervenaruza123
18. máj 2017

@juliet86 My tiez za chvilu tri roky, ale mam 25. Pochopim, ze sa pytaju, sak kazdy je zvedavy. Ale ze niektori vzdy ked ma stretnu, tak prva otazka vzdy toto? A niektori vedia, ze mame dovody, pre ktore este by nebolo rozumne mat deti a aj tak do mna vkuse rypu, ze kedy konecne? Dokonca aj kamosky v podobnej situacii ako my a v podobnom veku, ktore mavnu rukou, ze na deti maju cas, ze ich este nechcu a do mna hucia, ze kedy budem tehotna 😀.

diablikovci
18. máj 2017

@danusa64 ja mám tiež jedlo spojené z emóciami :(. Niekedy vydržím bez sladkého aj 2 týž. A potom zrazu zožeriem jedno tofife. Možno keby som spriaznenú dušu čo by somnou robila poriadky tak by to išlo.

cervenaruza123
18. máj 2017

Ozaj zeny, co zvyknete vecerat? Ja nikdy neviem co na veceru. Ranajky, obedy v pohode, ale na veceru nikdy neviem co. Vraj mam alergiu na mlieko, tak sa ho snazim vynechavat, aj ked nie uplne a nikdy neviem co si dat na veceru. Vsetko mi pride vecer uz prilis tazke

ikulka07
18. máj 2017

@juliet86 😀 mne raz v autobuse jeden mladý chalan ponúkol miesto na sedenie 😀... myslel si, že som tehotná 😀...no ale trááááápne mi bolo, že až veľmi. reči nepočúvaj... sústreď sa len na seba.

@diablikovci spriaznené duše máš tu 😉...aj keď sa nepoznáme...vieme sa jedna druhú podporiť...dať si radu...aj o tom je to všetko.... 🙂

@cervenaruza123 tak na večeru...zeleninový šalát, kuracie prsia uvarené len vo vode k tomu paradajka cca.100g, kuracie prsia uvarené v zeleninovom bujóne a k tomu paradajka cca. 100g,

maryskas
Autor odpoveď zmazal
lenka2905
19. máj 2017

Tak baby, mna sa denno-denne niekto pýta, kedy mám termín 😢😅😂 je to hrozné...asi to je tým, že som pribrala, "nedávno" sa vydala a vzhľadom na môj vek sa to už "očakáva" ...motivuje ma, že sa vám darí v chudnutí...je však frustrujúce, že mne to nejde dole...premýšlam nasadiť na týždeň iba proteinové nápoje, aby sa to rozbehlo...máte niekto skúsenosti s keto?..ak to začne klesať, verím tomu, že to bude motivujúce🙏

diablikovci
19. máj 2017

@lenka2905 ja som bola tehotná už 38tt a každý si myslel že som tska tučná. A ostali v šoku keď sme prišli domov aj s bábom 🙂 a tersz je to ešte ešte horšie.

maryskas
Autor odpoveď zmazal
cervenaruza123
19. máj 2017

@lenka2905 Ja som tiez momentalne demotivovana trochu. Clovek sa snazi a potom pride jeden dva dni, ked nestihnem navarit, zjem somariny alebo co, cvicit som necvicila uz davno kvoli chorobe a clovek ma pocit, ze vsetka ta snaha je zbytocna. Ale tak snazim sa. Dnes ma povzbudilo, ze napriek vsetkemu som schudla tento tyzden aspon nieco, aj par cm ubudlo z bokov. Nie vela, ale aspon nepribudlo. Hlavne sa nevzdavat.

cervenaruza123
19. máj 2017

Inak dievcata, uspech je relativny. Vcera vecer som mala depku, ze naozaj neviem poriadne ako tu stravu riesit, kedze mam akoze alergiu na mliecne a dost mi to chyba, ked si stiham varit pohoda, ked nestiham, pojem somariny, lebo co ine, stacila choroba a pribrala som nieco spat a tak podobne. Manzel mi ale povedal, ze ved si aj tak skvela, lebo uz nepriberas. A fakt, ja som si vcera uvedomila, ze nepriberam. To je skvele. Na zaciatku vysokej som vazila 50kg, aj to som uz pribrala na normalnu hmotnost, lebo na strednej som bola uplne vychudnuta. Kazdy jeden rok pocas vysokej som pribrala aspon 5kg. Stresy + neskor jedalnicek u svokry urobili svoje. Snazila som sa vsemozne aspon trochu zdravo jest, aspon nepriberat. Nedalo sa. Ked som sa aj chvilu drzala, neskor to stuplo. Myslela som, ze po vysokej ked skoncia stresy, zacne pohyb, skonci priberanie, ale nie. Pol roka po skonceni skoly som zase mala zhruba +5kg. Uz som bola zufala. No a potom sme sa odstahovali od svokry, uz je to tiez skoro pol roka a odvtedy som nepribrala nic, este som aj schudla tak stabilne aspon to kilo oproti povodnej hmotnosti. Cize celkovo podla cisel je to nic moc. Ale vzhladom na to, co bolo predtym, je to ze wow. Treba si vsimat vlastne male uspechy. Nedeptat sa cislami a tym, ako rychlo to ide, nejde. Uspechom je uz aj to, ked bezne clovek zje v slabej chvili 5 kolacov, ale vstupi si do svedomia a zje iba tri. Neodrazi sa to na vahe, ale je to uspech. Myslite na svoje male uspechy. Su to uspechy a povedu nas dalej. Len sa nevzdat

maryskas
Autor odpoveď zmazal
juliet86
19. máj 2017

Ahojte baby. Chcem vas povzbudit! Ja som bola demotivovana dva tyzdne... a minuly tyzden sa mi akoby prehodila vyhybka v mozgu a objavila som ameriku. Proste jem ked som hladna a prestanem ked som najedena. Pocuvam svoj hlad a zo 72.3 som na 71.4 a proste citim ze je to dobre! Netlacim sa do nicoho je to prirodzene. Citim ze som akoby sama sebou a na tej spravnej ceste. Neviem. Chapete co myslim? Zazili ste uz ten pocit niektora? Akoby som pochopila co robim zle... nechcem to zakriknut. Kazdopadne som to chcela zdielat s vami. A prajem vam vikend kedy budete jest ked ste hladne a prestanete jest ked budete najedene 🙂 drzte saaaaaa nuz a samozrejme nejest cukor alkohol a vyberat si zdrave veci v prirodzenom stave 😁 drzme saaaaaaaa

cervenaruza123
19. máj 2017

@juliet86 Ano, toto som zazila pred asi mesiacom, presne jak to opisujes. Pri pohlade na svoju staru chudu fotku a som rozmyslala, ze ake bolo to dievca, ze bolo chude? Odvtedy uplne inak jem ako som jedla. Je to super pocit. Len na vahe to zatial az tak nevidno 😀. Teraz som sice sklzla k tomu, ze az prilis riesim, ci som nezjedla privela a tak podobne a myslim, ze aj to robi problem. Ale pomalicky si hadam najdem stabilny sposob.

melynda
19. máj 2017

@cervenaruza123 toto je veľký problém, že premýšľaš nad tým, či si nezjedla veľa. Nerob to 🙂 Zbytočne budeš mať výčitky. A poviem ti, že osobne čím viac som sa sledovala, čo som robila, čo som jedla tak tým to bolo horšie. Bola som nešťastná a ručička váhy sa furt posúvala vyššie :/

danusa64
19. máj 2017

@juliet86 super 🙂 ja som sa dnes len tak zo zvedavosti postavila na vahu a za tyzden 1,6 kila dolu, ani neviem ako😀 zacala som menej jest, hlavne uz nejem vecer, jedalnicek som nejak velmi neupravovala, len mam viac zeleniny a cottage na vecer, a to ani necvicim este 😀 dufam ze to tak pojde aj dalej 🙂

juliet86
19. máj 2017

@danusa64 super vysledok gratulujem! Ja tiez sa stopem zeleninou! Je to zaklad.

sany28
autor
19. máj 2017

@melynda kokos na toto co si napisala som prisla sj ja cim viacej sa kontrolujem toto ano a toto nie a ci to neni vela alebo malo tym je to horsie sveta pravda👍👍👍

sany28
autor
19. máj 2017

@maryskas hmm toto asi trapi viac bab aj ja som uz naf tym rozmyslala preco prave ja musim to vkuse riesit

cervenaruza123
22. máj 2017

Cez vikend oslava, plno jedla a sladkeho, rano som sa vazila, ze som urcite pribrala a nie, dokonca som trochu schudla, nechapem, ale potesi 🙂. Ako sa dari vam?

ikulka07
22. máj 2017

@cervenaruza123 Ahoj, tak to je super, že ti váha išla dole 🙂, gratulujem a len tak ďalej 👍. ja sa celkom držím 🙂, len v nedeľu som mala neskutočnú chuť na môj obľúbený keksík, ale nedala som si ho, čo som rada. zatiaľ váha stojí, tak som si povedala, že aspoň týždeň sa nevážim a potom sa uvidí 🙂. poobede sa chystám cvičiť kardio, čo si mi dala link. dlho som necvičila, tak už musím ísť do toho naplno 🙂.

maryskas
Autor odpoveď zmazal
juliet86
22. máj 2017

Ahojte. Ja som bola v nedelu velmi happy ze 70.6. To som nevidela od decembra!!!! Zacinala som na 72.3 je to ovplyvnene aj tym ze som nemala poriadnu veceru lebo ma bolel zub. Ale stravovala.som sa fajn aj tak. Urcite to ponde trochu hore aj skrz jedenie aj skrz predkramovanie ale verim ze som tentokrat na dobrej ceste. A velmi mi pomohlo ze som si povedala ze nepijem alkohol na teraz.

cervenaruza123
22. máj 2017

@ikulka07 Ja som si tiez dnes chcela dat kardio, namiesto toho ale budem mat upratovacie kardio 😀.

zuzikak
22. máj 2017

Dievcata chcem sa k vam pridat ale potrebujem od vas asi pocut povzbudenie. Moja hlava je namotivovana ale telo zatial protestuje. Potrebujem sa z 58 dostat na 52 idealne. Nie je to vela ale i tak....Stale mam v hlave, ze zacnem behavat. Minuly rok som par krat bola ale od Novembra sa mna a moje deti drzia kuse choroby, ze sa stale citim bud unavena (z deti) alebo som chora. Tento tyzden zial musim uzivat uz 4. antibiotika....Upravila som aspon zatial stravu. Sladke napoje, dzusy, stavy ani alkohol nepijem. Vobec. Snazim sa biele pecivo zamenit za cerealne. Ovsenne vlocky sladene nejem tiez. Porcia jedla je normalna a po detoch nedojedam. Snazim sa pre seba varit najma zeleninove jedla. Na veceru davam cottage cheese so surovou zeleninou alebo zeleninove polievky. Alebo maso so zeleninou (zemiaky, ryzu, cestoviny len na obed). Akurat nepijem asi dost vody a tu unavu si neustale kompenzujem cukrom (cokolada a keksiky). Uz som si aj povedala, ze budem len 1 sladkost (malu) denne ale niekedy to neviem dodrzat. Uz len ten beh mi chyba, lebo rucicka na vahe sa stale nehybe....Po douzivani atb. by som mala este aspon tyzden s cvicenim pockat, ze ? Joj, dievcata povedzte, ze som aspon zacala spravne...

maryskas
Autor odpoveď zmazal
juliet86
22. máj 2017

@zuzikak ahoj. A aka si vysoka? Podla mna sa vsetko da. Ale prvorade je zdravie. Neries to stylom vsetko alebo nic. Isto by si nemala tyzden po sportovat. Co tak prechadzky v lahkom tempe? Stiahni si krokomer do mobilu. S tou zavislostou na cukre pozor. Krysy za cukor v pokuse urobili ochotnejsie ulohy ako za heroin 😂 pripadne ak uz sladke tak bez cukrove.drzim palce

lenka2905
23. máj 2017

Tak dievčence, ja sa celý týždeň držím a príde víkend a som v......keď chodím do práce, tak pekne raňajky, desiata, obed, atď...všetko zdravo...príde voľno a všetko to dobehnem...ráno som som sa postavila na váhu a som späť po víkende...už som bola pod 69 kg a zase 70,6 kg..musím sa viac snažiť 🙂