Chudnutie obéznych
Chudnutia tu je dosť...ale chudnú také, čo majú 60kg..
Zakladám temu pre nás "dvakrát také ´+ "... to už je iné chudnutie a preto je potrebná aj iná podpora🙂
Kto sa pridá, nech sa pridá,si vrelo vítaná 🙂
michaelakarasy Do TV relacie hladame damy s hmotnostou cca 100 kg, ktore maju seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
Babule idem vas tu niektore snad trosku motivovat kedze viac bab mi pise ako to vzdavaju,ako nevladzu a podobne negativa....aj ja castokrat zlyham....ale idem si za svojim cielom...Baby mi pisu aj to ze ako...kolkokrat chodim do fitka a tak...ja do fitka nechodim cvicim iba doma...takze ja hovorim ano aj doma to ide...chce to iba internet cinky a hlavne chciet 🙂 avsak zaklad je v kuchyni....ako kocky hovoria strava je 70% uspechu....chcem tu iba kockam ukazat ze sa po jednom zlyhani netreba vzdavat....prva foto je minuly rok s dovolenky a druha dnes...rozdiel 9 mesiacov...
@ragulca.aj ja by som poprosila do skupiny.Dakujem.
@ragulca aj mna prosim pridat ... dakujem
@loginexistuje ok, hotovo
toto je moja premena, trosku na motivaciu, ta druha fotka je robena synom, tak nieje najlepsia. teraz som este nieco schudla, vaha 52,8 🙂 , este 1,80 a budem v polovice. drzim palce, len treba zacať. 🙂
Aj ja by som potrebovala do skupinky, neviem sa rozhybat, namotivovat, vyzeram ako sumo, aj sa tak citim....len som to vzdsla ☹
prosím do súkromky, 160/90
@ragulca rada by som sa pridala do skupiny 162/101 úžasné :(
@frozenelza si tam :D

@ragulca mozem aj ja poprosit o pridanie, pisala som IP, mam 158cm a 83/84 kg, BMI 33/34,