Chudnutie obéznych
Chudnutia tu je dosť...ale chudnú také, čo majú 60kg..
Zakladám temu pre nás "dvakrát také ´+ "... to už je iné chudnutie a preto je potrebná aj iná podpora🙂
Kto sa pridá, nech sa pridá,si vrelo vítaná 🙂
mozem poprosit aj ja o pridanie vaha 95kg vyska 175cm BMI 31 dakujem 🙂
@zamilion musím povedať táto zmena životného štílu vážne zaberá, /Norbiho tajomstvo/ ja som už 2 x schudla touto metódou a naozaj som jedla všetko. bez cvičenie cca 10 kg išlo dole s cvičením ešte viac 🙂 teraz po pôrode zas idem do toho, čaká ma cca. 20 kg :( bude to ťažké pri deťoch
môžem sa pridať BMI 27,7 180 cm 90 kg
@silvinecka kontaktuj @zibi, vďaka
@zibi prosim ta mohla by si ma pridat o mojej vahe, vyske a BMI som pisala vysie moc dakujem 🙂
ja aj prosím pridať 160/86
baby , poslala som pozvanky, keby som nahodou na niekoho zabudla poslite mi spravu 🙂
Mna ste vyhodili?
Uhm, je zaujimave niekoho vyhodit v procese komunikacie, ze si clovek moze precitat len v upozorneniach ze mu niekto odpisal, ale hop, do skupiny sa nedostane, odvolavat sa na "sukromny charakter, aky to nabralo", ze neaktivne clenky smiruju a nie su vam blizke, lebo o nich vela neviete, ale v pohode prijimat novych cudzich ludi. Si objasnite, co chcete - ci sukromie, alebo frasku. Goodbye
@sjuzocka mas pravdu je to jedno...kazda skupina ma pravidla kt. Treba dodrziavat....ak sa nedodrziavaju ma moderator pravo clena vylucit...takisto jako aj pridat...napr. ja osobne nevidim dovod byt clenom niekde bez akejkolvek aktuvity ale to je len moj nazov...tiez som bola moderatorom skupiny kt. Clenov mala ale okrem moderatora nikto ani obraz ani zvuk boci mala 50clenov tak sa skuoina zrusila

@ragulca Pridaj aj mna, prosim.