Chudnutie obéznych
Chudnutia tu je dosť...ale chudnú také, čo majú 60kg..
Zakladám temu pre nás "dvakrát také ´+ "... to už je iné chudnutie a preto je potrebná aj iná podpora🙂
Kto sa pridá, nech sa pridá,si vrelo vítaná 🙂
@madapa ja ta nechapem si ako male decko ...neklam a nerozpravaj hluposti ...som uz unavena z tych reci ...mojim cielom bolo skupinu trochu ozivit, kedze okrem tabulky sa tam nic nedialo... okrem toho ja som ta nezablokovala ale regulca alebo petrisa..a potom si sama odisla..kvoli jednej skupine ?? boze moj...ved skupina aktivna nie je ..do vianoc to vydrzime s par babami a vytvorime su skukrmonu diskusiu .. aj keby som ostala sama...a co ? ved moje chudnutie a spokojnost nezavisi od skupiny na chudnuite...ach jaj ..to su co za reci... a nezasievaj prosim ta proti mne tu nejake rozbroje a reci .. ja toto nepotebujem a ani to nie je mojim cielom .... nie som konfliktna ..dakujem
@madapa a este BEZ SLOVA sme nikoho nevyhodili ...schvalne pisem nevyhodili, pretoze sme tam boli tri moderatorky... dala som si JA tu namahu a vypisala som niky vsetkych bab ..co boli neaktivne..nikto nemal ziaden problem... a to ze som ta omylom odstranila som sa ti predsa ospravedlnila , ze to ostatne moderatorky neskontrolovali takze prosim uz prestan kvoli jednej skupine, tolko negativity
ked chces mozes to tam cele prevziat, mozete sa s petrisou vratit a ja odidem.... taketo hluposti a osocovanie a vypisovanie za chrbtom veru nepotreubjem...ako keby slo o zivot no hruza
@zibi Keby to bolo vypisovanie za Tvojim chrbtom, tak Ta asi neoznacim, vsak???? Si trapna, rozbila si celu skupinu, ktora pekne fungovala kym si to "neprevzala do vlastnych ruk".
Neznizim sa na Tvoju uroven a nebudem Ta tu urazat, nestojis mi za to. Pekne chudnutie v skupine, kde nakoniec zostanes sama s 2 tehulkami, aspon tam mozes ZAHVIEZDIT. 😀
@madapa 😕
pokial som si vsimla baby sa blokovali aj v marci a vtedy nikto nemal proti tomu nic
ja som co rozbila?
so 4 babami som si tam ako moderatorka dovolila vytvorit vianocnu vyzvu a sme prispievali... nikomu to neprekazalo a nikoho som ani neobmedzovala.... ja som nic neprevzala do vlastnych ruk...aktivitu si tam mohol kazdy vymysliet a ako moderatorka som na to mala pravo..je to jedno ... si plna zlosti a hnevu , nema zmysel to vobec rozoberat... neviem, co ste ako posadnute tym zahviezdenim... je to na hlavu ..ok vidis to takto je mi to jedno
a kedy tam skupina fungovala? ved sme si tam s @elixiou vypisovali same asi par tyzdnov a tiez zo @sense ... prestan klamat a nechaj to uz tak..odisla si dobrovolne, tak ma uz nechaj a nevypisuj tu taketo veci ... a to ako to bolo ti moze napisat viac bab... nie je to len moj pohlad... ty a petrisa ste sa urazili a odisli ste same
Ja som aktívna tiež nebola skupinu som opustila sama ( asi lebo som sa chystala ) nakoľko tam bolo niekoľkokrát upomenute že sa bude vylučovať 😉 veď sa nehadajte je to jedno milión skupín O chudnuti 😉
@gabinka279 konecne normalna zienka 🙂 ako ja tiez nechapem, co je niekto tak utocny a uplne rozhodeny kvoli jednej skupine 😀 ale branit sa musim, kedze som si nie vedoma , ze by som nieco zle spravila... 🙂
Tento príspevok je síce starší, ale hádam sa sem niekto predsa len ešte pozrie 🙂 Máme súkromnú skupinu na chudnutie pre žienky s BMI nad 30, kde už nejaký ten rok fungujeme. Momentálne je nás z množstva cca 30 asi polovica. Radi by sme uvítali nových členov, aby sme sa spoločne motivovali k pekným výsledkom. Atmosféra v skupine je veľmi priateľská a súkromná. Ak by mal niekto záujem, prosím do IP výšku a váhu a nejakých pár slov prečo by sme ťa mali prijať 🙂 Tešíme sa!
@intrograla ja tam teda idem😘 s kožou (s tukom) na trh...Poprosím pridat
@zuzlicek44 večer budem na compe a pridám ťa ;) tešíme sa na teba 🙂
@intrograla aj aj poprosim pridat, pisala som aj IP 🙂 dakovala
@fiduskaa pozvánka odoslaná, vitaj 🙂
@zuzlicek poslala som ti pozvánku 🙂
@intrograla mozem poprosit pozvanku?
@betina1984 prosím výšku a váhu do IP, to BMI nad 30 je podmienka samozrejme ;)
@intrograla prosim pridat bmi daleko za 30 😓
aj uz niektora tu schudla?okrem toho ze sa hadate..asi ste hladne.
ahojte, potrebujem pomoc, radu. Potrebujem schudnúť dosť veľa, ale nejde to. Moja váha len rastie, neklesa a to môžem byť celý deň len o vode. Aby ste si nemysleli, nejem BIELU múku, žiaden fast food, chipsy, čokoláda, všetko len z kukuričnej múky, denne vypijem aj 3l vody, užívam ráno CHIA semiačka, cvičím, veľa ovocia, zeleniny, malé porcie, snažím sa väčšinou 5x denne, po 18tej nič a NEJDE TO. Ide to hore už len vtedy, keď si dám kukuričnu placku! Som zúfala, lebo potrebujem schudnúť 30 kil a viac. Áno, liečím sa na štítnu, ale doktorka povedala, že to nie je tým a ani liekmi. Hormóny nadobličiek mám v poriadku.
Užívam však lieky na srdce, tlak - môže to byť nimi? Vo vedľajších účnikoch nič také nie je. Priberám aj zo vzduchu. Už som zúfala aj s priateľom, lebo sme skúšali všetko. Smeje sa, že jem ako vrabček. Poraďte, pomôžte :(
Žiadne recepty, už som skúšala diéty a nič, idem hore.
@intrograla poprosím aj ja pozvánku 🙂 Verím, že už tam niečo pomôže.
pozvanku prosím @intrograla
ahoj mozem poradit ak by niekto chcel, vyska 164 cm, vaha na zac. 102 kg.

@jazminn som ta tam uz 2x davala..tak nechapem