icon

Chudnutie obéznych

zuzlicek44
21. feb 2015

Chudnutia tu je dosť...ale chudnú také, čo majú 60kg..
Zakladám temu pre nás "dvakrát také ´+ "... to už je iné chudnutie a preto je potrebná aj iná podpora🙂
Kto sa pridá, nech sa pridá,si vrelo vítaná 🙂

Strana
z14
sense
10. jan 2017

@nitusiak mozno je prave tam problem ze jes malo...

vreckova
11. jan 2017

@misena741 nuz, veru, rada, podpora a mozno aj ten povestny bič by sa mi zisiel... vyska rovnaka, vaha este o cca 10 kil vyssia 😢

hannna14
Odpoveď bola odstránená
misena741
16. jan 2017

pridavam foto vaha 102 kg, pred dietou. po diete 51 kg

misena741
16. jan 2017

vaha 102 kg, po diete 51 kg.na fotke mam trosku viac, potom som este schudla.pridavam foto ,

misena741
16. jan 2017

najdolezitejsie je mat to v hlave, potom to uz ide.
samozrejme strava, neverim tomu ak niekto napise ze neje a nechudne.som priklad toho ze ak clovek chce da sa to.

medovka14
16. jan 2017

@misena741 waaaau super 🙂 vyzeráš úžasne 🙂 ako sa ti to podarilo? Predpokladám, že pravidelná strava a cvičenie 🙂

misena741
16. jan 2017

dakujem teraz je to este lepsie.najprv som si to musela ujasnit v hlave.potom to uz islo raz lepsie , raz horsie.
na zac. som vyhodila večere, potom sladke, napoje.ranajky a obedy normalne.
ked zacla vaha stagnovat zacala som drzat atkinsovu dietu.potom opat vaha ustala tak som skusila 90 dnovu.prvy týž. pri tejto diete som bola strasne hladna, ale ubytok 3 kg/týž. ma presvedcili ze mam vydrzat.potom som sa dostala na vahu 58 kg.zachutili mi cottage tak som denne zjedla 4 a vaha sa zastavila na 51kg.

24lula24
17. jan 2017

Dievčatá, náhodou niektorá skúsenosť s metabolic balance (úprava metabolizmu) nemáte? Chcela by som do toho ísť, ale moc infa na nete neni a nestojí to zrovna málo peňazí. Ja mám aj polycystické vaječníky a strašne zle sa mi zhadzuje. Cvičila som napr. 2 mesiace ako drak a čakala som, že niečo ozaj zhodím a mala som +4 kg (asi svalovej hmoty, lebo len 1 cm som mala úbytok). A pritom jem strašne málo. Síce neraňajkujem lebo ráno do seba okrem kávy nič nedostanem...ako na to???

emilia25
17. jan 2017

Neprestavajte cvicit viem ze po tazkom cviceni si myslite ze vaha pojde dole ale sval je tazsi ako tu tuk preto ta vaha ide hore nie dole.ale ked zotrvate v cviceni tak aj vaha pojde opet dole.len treba cvicit a neprestat.mam to odskusane a aj mne vaha isla hore a potom uz len pekne klesala na 48kg.stehna som mala take ze som si ich rukami obtiahla.

bobulaaa
17. jan 2017

@misena741 Paraaadicka 👍gratulujem a obdivujem.Ja mam 95 kil a vobec nemam pevnu volu vydrzim tak 2-3dni a potom da na to vykaslem.

marcelatje
17. jan 2017

@misena741 dobra praca, mas moj obdiv len si si tusim zabudla obliect suknu 😨

digehe
1. nov 2018
zdravofit
Odpoveď bola odstránená
erika1594
9. nov 2019

Ahojte, dievčatá.

Rada by som vás pozvala do novej skupiny "Buď fit - všetko o cvičení, zdravej strave a pohybe". https://www.modrykonik.sk/group/11678/

Založila som ju so zámerom posunúť ďalej moje vedomosti a skúsenosti s chudnutím, zdravou stravou, cvičením atď. Skrátka, aby to nebolo všetko iba o zázračných diétach a tabletkách, ale naozaj o dlhodobo udržateľných princípoch, vzdelávaní v oblasti výživy atď.

Mám vyštudovanú Regeneráciu a výživu v športe, venovali sme sa takisto problematike civilizačných ochorení (medzi ktoré patrí aj obezita). Obezita je špecifická, často je problém nielen v nadmernom jedení, ale hlavne v hlave a preto si vyžaduje aj chudnutie rozdielny prístup. Drastické diéty, pilulky, obmedzovanie, cvičenie "do mŕtva" to všetko môže byť v konečnom dôsledku kontraproduktívne.

Budem rada, ak mrknete na skupinu, možno tam nájdete články, ktoré vás zaujmú a v niečom poradia. Ak nie, ďakujem aspoň za váš čas, ktorý ste venovali tomuto príspevku a želám vám veľa úspechov na ceste k zdravšiemu JA 🙂

saf1
Odpoveď bola odstránená
ceptuan
Odpoveď bola odstránená
miskachrumka
21. mar 2023

Pripojím sa ak môžem...je tu nejaká čo teraz doma aktívne cvičí? Potrebujem kolegyňu 😁

Strana
z14