Chudnutie obéznych
Chudnutia tu je dosť...ale chudnú také, čo majú 60kg..
Zakladám temu pre nás "dvakrát také ´+ "... to už je iné chudnutie a preto je potrebná aj iná podpora🙂
Kto sa pridá, nech sa pridá,si vrelo vítaná 🙂
@ragulca odporucam vam nevazit sa kazdy tyzden....tiez som v jednej sukromnej skupine, mame par aktivnych clenov (vacsinou sme baby kt. idu z vacsej hmotnosti od 75 az po trojmiestne cisla) a miery davame po mesiaci...je to len tip...vazit sa kazdy den alebo kazdy tyzden moze byt skor demotivancne lebo napr. pred menstruaciou dokaze vaha kolisat aj dve kila...
mozem sa k vam pridat? Bola som aj v inej skupine, ale to bolo pre mna dost demotivacne, lebo tam boli baby, ktore mali o 20-30 kil menej ako ja ☹ suhlasim s tym, ze podme zacat v nedelu, ja by som dala take prve suhrnne vyhodnotenie 1.6. po 3 mesiacoch a potom 1.9. po dalsich 3 mesiacoch, co poviete? Za pol roka by sme uz mali vidiet krasne vysledky 😉
aj jaaa aj ja sa pridávam....a taká tabuľka by sa fakt zišla.... 🙂 ja by som navrhovala každé 2týždne saq vážiť....
tiez idem svami do toho. chcem sa uz konecne po 3detoch dat do formy. dala som uz dole 7kil a do leta chcem dat dalsich 20kil
Ja vas tu tiez budem spehovat. mam 30 kil nadvahu, dole nech ide aspon 20
noo, mne sa zdá to váženie každé dva týždne ako najrozumnejšie
ak mozem k tomu vazeniu, ja sa urcite vazit kazde 2 tyzdne nebudem, teda ako mozem sa, ale je to fakt demotivujuce, lebo mi vaha v cykle kolise. raz si spominam ze som si takto dala zalezat na strave a pohybe a po tyzdni som sa postavila na vahu a mala som viac ako na zaciatku! skoro som sa tam rozplakala. dalsi den som zjedla keksicky a somarinky a ked som sa postavila na vahu, mala som zrazu o dve kila menej. takze si to kolise ako sa tomu chce. vraj lepsie je sa merat, nez vazit. lebo ak zacnete aj sportovat, tak svalova hmota nieco vazi... ale ja ked sa meriam, tak obvod pasa mam väcsi ako niektore tehule pred porodom tuna. som typ jablko, najnebezpecnejsi druh tucnoty. najviac mam ulozeneho na bruchu, ale samozrejme aj inde. Jedlo je moja psychoutecha, co je hrozne. do toho tie decka, najem sa rano, potom sa najem niekedy poobede, a potom ked zaspia ma to prepadne.... zacala som behavat a tlak mi vyskakuje na 195 po par metroch jemneho hopsania. potom ma strasne bolia krize. mam pocit, ze to sama nezvladnem. treneri su strasne drahi. podla manzela trener su vyhodene peniaze, a ze mne by stacilo kebyze mam pevnu volu a bodka. no hej. sa mu to povie. ma bohovy metabolizmus, ten moj je uz uplne pokaslany.
@sjuzocka v podstate, čo sa týka váženia je to na tebe, mne vyhovovalo týždenne, samozrejme brala som ohľad na cyklus (ten nemám bohvieaký a už vôbec nie pravidelný :D). U ostatného som na tom podobne ako ty, metabolizmus, trávenie a všetko dodrbané, ale šak musím dakde začať. Už by som rada konečne prežila normálne leto a nie také, že ani na kúpalisko nejdem...
Preto som myslela, že čiastkové výsledky budú motivačné a táto diskusia bude rovnako slúžiť ako motivácia a podpora. Predpokladám, že drvivá väčšina báb tu potrebuje schudnúť 20 kg a viac, vzhľadom na názov témy.
Ja som teda rozhodnutá začať v nedeľu. Ono, nie je problém začať, problém je neskončiť.
Dievčatá vytvorila som súkromnú diskusiu, tie ktoré máte záujem, nech sa páči. Poteší, ak budete mať chuť sa podeliť aj o tie strašné čísla určujúce váhu, atď. Na druhej strane je potrebné si uvedomiť, že my nie sme obézne, len sme nízke 😀 😀 😀.
Link na súkromnú diskusiu:
kolena ma nebolia, bolia ma krize, ked dobeham (veeeelmi pomalinky beh). no mozno ma moj muz pravdu, ale vobec to neni take jednoduche, zvlast ked mi je takou "oporou", nikdy take nezazil, takze sa mu dobre mudruje "ved maj pevnu volu a hotovo". To asi ako ked mu poviem, ze mam nervy na decka (ked su vo svungu a neposluchaju) a on mi povie "tak sa ukludni". realny ciel mam - chcem dat dole 20 kil, aj ked mam nadvahu az 30. tych 10 navyse nateraz by som isto predychala. dokedy, to je jedno... kolko by sa dalo realne normalne dat do leta, co myslite?
baby, ktoré máte záujem o užšiu komunikáciu a podporu píšte mi sem, hodím Vás do súkromnej skupiny
No tak by sme to tým naším chlapom mali dokázať .🙂 teda aspon ja tomu mojmu . On može zjest polku prasata alebo aj cele o pol noci hocikedy a je ako palica do fazule :D síce sa nesťažuje ale ked niečo poviem o diete iba pozrie na mna a povie : ved to stále vravíš že schudneš :D na a sme doma... ale ja už makám baby tiež chcem dať dolu 20. ja sa už veľmi zle cítim tiež som nikdy chudá nebola raz som schudla na 75 a dost dobre som vyzerala teda oproti terajšku. to som schudla za mesiac ale neviem ako 🙂 a keby mi ludia nehovorili že ako som schudla ani by som nezistila že mám o 13kg menej. Teraz mám 93! tak spolu to dáme 🙂
@ragulca tak mozete ma tam pridat.dakujem
aj mna tam pridajte. a FB skupinu utajenu nedame? tam som castejsie 🙂
@ragulca aj ja poprosím
mne totiez ukazuje ze neexistuje, aj ja poprosim pridat ma do skuiny

@ragulca
@p_etrisha
rada sa pridám ak možem a tá tabulka by bola fajn 🙂