Chudnutie obéznych
Chudnutia tu je dosť...ale chudnú také, čo majú 60kg..
Zakladám temu pre nás "dvakrát také ´+ "... to už je iné chudnutie a preto je potrebná aj iná podpora🙂
Kto sa pridá, nech sa pridá,si vrelo vítaná 🙂
@gabinka279 kde najdem tu dietu?
Je všade na nete stačí zadat do vyhľadávača týždnová zaujíavá diéta 🙂 ale pošlem link podľa ktorého idem ja
http://www.schudnes.sk/2-tyzdnova-dieta/
určite to chce sebazaprenie ale ja som mala aj prehrešky sem ta čokoláda,jogurt a tak keby ju držím presne viem že ide dolu viac
@gabinka279 dakujem peknem za tip, mne vela netreba no tie posledne kila idu najtahsie. Ja osobne mozem este doporucit 13 dnovu mliecnu dietu pri ktorej som schudla takmer na povodnu vahu ktoru som mala pred porodom, no poslednych 5 kg neviem dat dole. Skusim teda teraz tu vasu.
mliečnu som držala aj ja predtým ako som otehotnela tiež som s nou schudla ale podla mna bola tažšia ako táto.. Skúste určite sa podarí 🙂
tá dvojtýždňová diéta je hlúposť, vytrápiš sa a do mesiaca, dvoch máš všetko naspäť aj s niečím navyše
@gabinka279
rozum sa mi zastavuje. pocas tej diety je kaloricky prijem tak 500-700 kcal.
samozrejme, ze schundes, lebo tam nie su sacharidy - ale to len telo pusti vodu, nie je to realne chudnutie....
navyse sa tym nezmyselnym hladovanim neskutocne spomaly metabolizmus, takze po diete mas vsetko naspat aj s urokami....
chudnut treba s ROZUMOM a sposobom, ktory je TRVALO UDRZATELNY
@jarino_sc vobec nespomaľuje metabolizmus. Ja mám s nou dobré skúsenosti len posúvam dalej kto chce skúsiť nech skúsi kto nie nemusí mať komentár k tomu... Si myslím že každý ovláda teoriu chudnutia že lepšie je pomalšie.. No každému vyhovuje niečo iné.
Ja osobne by som Vam zienky z vlastnej skusenosti poradila vygoogli si Miro Vesely Chutnutie ako
Je to najlepsia vec co som kedy videla...ked to clovek poctivo dodrziava, nie je to.nic hrozne, jest 5x denne, pit dost tekutin, pred kazdym jedlom zelenina a jasne pohyb...tak sa chudnu aj 4 kg za mesiac..viem zda sa to malo, ale to nie je dieta, qle nova strava🙂 clovek nie je hladny, nervozny,unaveny, je mu dobre 🙂 kamokska tak schdla 25 kg🙂
Ja som leniva. A nedodrziavam to zial uplne a aj tqk je dolu 8 kg bez hmadovani a nerrvizity🙂
Vyskusajte, urcite neolutujete🙂
mne sa podarilo schudnut z 98kg na 77kg. takze 21kg. ale chudla som postupne. po porode som zacala delenou stravou, drzala som to asi 5mesaicov, tam som schudla 11kg. tato delena strava mi uplne vyhovovala, jedla som aj kolaciky dokonca. 😀 potom som sa zacala stravovat uplne normalne, samozrejme, ze s mierou a kila vobec nesli hore. takze za pol roka normalnej stravy mi vaha ostala -11kg. potom som sa rozhodla, ze zacnem cvicit. zaobstarala som si trenera a za 4mesiace som schudla zvysnych 10kg. samozrejme bola upravena aj strava, ale nebolo to nic strasne, len som sa vyhybala vyprazanym a takym smotanovym, kalorickym jedlam. teraz som tehotna, takze musela som zo vsetkym prestat, ale hadam po porode budem mat max o 3kg viac. 😉 pre mna bol problem pit dostatok vody lebo mne kolkokrat staci aj 0,5l denne. proste necitim smad. takze 2l flasa stale na stole a pila som vzdy ked som ju zbadala.
ja chudnem z vahy 115, zo zaciatku to slo celkom rychlo, to som bola nadsena, uz to ide trochu pomalsie, ale stale to ide.. teraz mam 87, stale ratam kalorie, pijem vela vody a caj a hlavne je dolezite dat sa dokopy po psychickej stranke, ja som si dlhe roky hovorila, ze od zajtra zacinam a stale dokola a nikdy som nezacala, ked aj, tak som to zabila vecer nejakym prejedenim a hlavne som chcela rychlo schudnut.. som rada, ze som to nakoniec nevzdala
Baby treba si uvedomut jednu vec ako nepriberiete za tyzden dva az do obezity tak necakajte ze to za tu dobu schudnete
8km prechadzka za mnou, som spokojna
@p_etrisha vies co, ty sa len nepozeraj na to, ako rychlo chudnu ini, najdi si vlastne tempo a toho sa drz a nepolavuj, kamoske moze trvat dat dole 10 kil za mesiac a tebe sa to nepodari ani za 2 a potom budes mat z toho depku, takze si chudni podla seba 🙂 ja som schudla za prvy mesiac 11 kil a to ma dost nakoplo
odporucam vypocut si
https://www.youtube.com/watch?v=Gsjy0_bG3uMBaby aj ja by som sa chcela pridat mam teraz 73 kg a chcem mat 60 a vobec neviem ako nato ☹
Idem skusit tu tyzdnovu dietu, ktoru spomenula gabinka279...nepridate sa niektora? Urcite by mi to islo lepsie, lebo by som sa nechcela nechat zahanbit 🙂
ahojte Baby.. pred cca 10-timi rokmi som mala váhu.. astronomickú... Schudla som takmer 70 kg a váhu si udržiavam (s výnimkou tehotenstva) od schudnutia, sem tam menšie výkyvy, keď som mlsná a lenivá.. Fotky nájdete u mňa v albume 😉 aj pred, aj po, aj počas tehu aj po tehotenstve, aj teraz... Ale chcela som.. nedávajte sa na žiadne diéty.. zmeňte svoj jedálniček a spôsob stravovania, fungovania natrvalo, nie na týždeň či mesiac... Všetko dobré.
@tweetinka.co Tak pozrela som si Tvoj album a teda váhová zmena neskutočná gratulujem 😉
@certiskom No ja som už držala túto " týždňovú " diétu aj som schudla to áno ale kg sú už dávno späť aj s úrokmi 🤐 už sa nechcem púšťať do krátkodobého diétneho stravovania túžim zmeniť svoj jedálničik ten jedálniček je naozaj len môj ani synček a ani manžel nezjedia toľko sladkého , mastného , kysnutého ako ja a to všetko pri bežnej váre do seba pchám to by "stačilo " len odbúrať toto mlsanie navyše 😝 viem ako začať no neviem sa do toho pustiť ...
Patrím k Vám 🙂 vždy som mala nadváhu tak 5 kg, ale pri tehotenstve sa na mňa nalepilo krásnych 28 kg. Teraz mám 75 kg a chcem to dať na 55-52 kg pri mojej výške 165 cm. A tak vôbec netuším, akým spôsobom mám dať dole 20 kg. Bola som zvyknutá behávať, ale pri synovi si to nemôžem dovoliť. A tak baby poradte niečo na doma :( :( :(
Vcera som sa este chcela dat na tyzdnovu dietu,ale v posteli ma to preslo, lebo som si uvedomila, ze ja by som umrela od hladu. Tak sa idem znovu vrhnut na "dietu" Macingovej. Minuly rok som podla nej jedla 2 tyzdne a isli dole aj kila, co si vsimlo aj okolie a hlavne som sa citila lepsie. Tie dva tyzdne to boli pre mna super jedla a co bolo uplne uzasne...nemala som chut na sladke ako teraz kazdy den. No a jedla som fakt do sytosti....
ja som sa snazila teraz obmedzit pecivo, mam pocit ze celkom sa dalo 🙂 ale dnes som uz 2rozky zdrvila :D a 2pagace ☹
Baby, v nedeľu je 1., čo tak pustiť sa do toho spoločne v tento krásny dátum? Možno by bolo dobré urobiť tabuľku s údajmi a každý týždeň zapisovať váhu, raz mesačne úbytok cm. Čo vy na to? Dať si dajme tomu obdobie od 1.3. do 30. 6.? Bolo by to pre Vás motivačné?
Urobila by som tabuľku so začiatočnou váhou, obvod - prsia, pás, boky. Hm?
@ragulca skvely napad 🙂 Ak by sa baby nazbierali, urobila by sa uzsia skupina a sukromna, nech sa (aspon v mojom pripade) za tie slonie udaje nehanbim verejne 🙂
Inak mam uz predpisany blok na udaje (cm a kg), a chcem od pondelku, ale neuvedomila som si,ze nedela je prveho, slo by to aj tak 🙂

a idem na dlhu prechadzku, lepsie ako sediet na gauči a mlsať, ja som už schudla 30kg cambridge pred 2 rokmi ale 10 som nabrala za posledny pol rok, tak mam co robit dat ich dole,,,drzim nam vsetkym palce, idem na vzduch