icon

Chudnutie obéznych

zuzlicek44
21. feb 2015

Chudnutia tu je dosť...ale chudnú také, čo majú 60kg..
Zakladám temu pre nás "dvakrát také ´+ "... to už je iné chudnutie a preto je potrebná aj iná podpora🙂
Kto sa pridá, nech sa pridá,si vrelo vítaná 🙂

nekonecna
27. feb 2015

@ragulca mne totiez ukazuje ze neexistuje, aj ja poprosim pridat ma do skuiny

zibi
27. feb 2015

mozete aj mna pridat ? 😉

ragulca
27. feb 2015

@bambulka2013 @p_etrisha @sjuzocka @gabinka279 @sasasx @nekonecna dievčatá pridala som Vás, už by Vám mal link fungovať, vyskúšajte :D

ragulca
27. feb 2015

@zibi už :D

adula12
27. feb 2015

@sjuzocka tréner vôbec nie sú vyhodené peniaze... Vlastná skúsenosť. Aspoň na začiatku spoznať tie cviky, zaplatiť si pár lekcií a potom môžeš aj sama cvičiť. A naozaj, hlavne pri cvičení sú dôležité miery a nie váha... Pretože niekto s rovnakou výškou pri váhe 75kg vyzerá super a niekto šunkovo. Sama to poznám, mne krásne zmizli šunky z bokov, zmenšil sa zadok. Cvičila som 3mesiace, schudla "len" 10kg, ale moje telo nebolo už huspeninove. 😉 teraz som tehotná, takže huspeninka sa vracia, ale dobehnem to potom.

ragulca
27. feb 2015

@zuzlicek44 môžem ťa pridať do súkromky, veď v konečnom dôsledku ty si zakladateľka témy, ja som ju len ukryla pre pocit väčšieho "bezpečia" a anonymity

hugsi
27. feb 2015

Ahojte dievčatá, nie som ešte ani maminka ani sa nesnažíme o bejby. Moja váha v skratke. Mám 24 rokov a 79,9kg ku dnešnému dňu pri výške 173cm. Ak by ste ma vzali medzi seba v skupine napíšem aj niečo viac. Ako som našla túto skupinu a podobne. ďakujem

ragulca
27. feb 2015

@hugsi ahoj, už si pridaná, link na predchádzajúcej strane :D

liliemegane
27. feb 2015

@ragulca az dnes som si vas vsimla (skupinu) a veru velmi rada by som sa pridala. Uz sa nevladzem schovavat pred fotoaparatom za detmi a aj tak to nepomaha. Stale je vidiet kus zeny. A najviac ma mrzi, ked synacik povie, ze musi vela papat, aby narastol ako tato a sestre povie, ze aj ona musi vela papat, aby bola ako mama. No na zaplakanieeeee. Nedela zapisana v kalendari a zaciname, nech aj kamene padaju.

ragulca
27. feb 2015

@liliemegane ahoj, pridala som ťa do súkromnej skupiny, tu je link

ragulca
27. feb 2015

dievčatá idem off, ak budete chcieť pridať do súkromky, tak len nechajte odkaz, zajtra Vás pridám, od 1. začíname

madapa
27. feb 2015

@ragulca Mozes ma prosim pridat do sukromnej? 😉

ragulca
27. feb 2015

@madapa ahoj, pridala som ťa :D, vitaj

madapa
27. feb 2015

@ragulca Dakujem pekneeeeee

alla13
27. feb 2015

@madapa Ahoj proporcie mám viac než väčšie vezmete ma k vám 😀 ?

ragulca
27. feb 2015

@alla13 ahoj, si pridaná do súkromky, vitaj

alla13
27. feb 2015

@ragulca Ďakujem 🙂 ......

nynyky
28. feb 2015

@ragulca mozem aj ja poprosit o pridanie do skupiny?

dana_l
28. feb 2015

pre vsetky co chcu schudnut
velmi pekny clanok ohladom chudnutia, jeden vynatok z neho

Eat Foods You Like
There are far too many myths regarding foods you “can and can’t” eat when you’re trying to lose or gain weight. Instead of trying to address them one by one, I’m going to keep it simple for you:

When it comes to gaining or losing weight, HOW MUCH you eat is what matters most–not WHAT.

http://www.muscleforlife.com/healthy-meal-plann...

ragulca
28. feb 2015

@nynyky hotovo :D, vitaj

konkm819
28. feb 2015

@ragulca aj ja by som chcela do skupiny prosííím

ragulca
28. feb 2015

Baby, aby sme sa nezmotali, zruším súkromku chudnutie obéznych - 1.3.2015 a bude fungovať len súkromka Chudnutie z XL a XXL. Môže byť?

p_etrisha
28. feb 2015

@ragulca ano 🙂

p_etrisha
28. feb 2015

@konkm819 pridam ta?

gabinka279
28. feb 2015

@ragulca áno a link?

gabinka279
28. feb 2015

No tak ja dievčatá som tiež nikdy štíhla nebola ale ani takáto pušika. Mám 174cm a 94 kíl. Problémom u mňa je brucho. Chcem dať dolu 20 kíl potom dalej uvidíme hlavne nak tých 20 zmizne. Ale rozmýšľam.. čo budeme cvičiť? ja uvažujem nad tým ShaunT focus t25 či ako sa to volá 😀 Jill ma nebaví

madapa
28. feb 2015

@ragulca ANO

ewka27
28. feb 2015

Ahojte, mohli by ste pridat aj mna do sukromky? Dikes @ragulca

jarino_sc
28. feb 2015

keby ste tam chceli dakeho trenera, tak aj mna pridajte 🙂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená