Chudnutie obéznych
Chudnutia tu je dosť...ale chudnú také, čo majú 60kg..
Zakladám temu pre nás "dvakrát také ´+ "... to už je iné chudnutie a preto je potrebná aj iná podpora🙂
Kto sa pridá, nech sa pridá,si vrelo vítaná 🙂
no hellou konečne téma ktorá mi sadla ako riť na šerbel , som na tom tak nejako podobne 160cm 84kg bleee som gula od malička ale sem tam boli aj svetlé obdobia 🙂 tajný sen 70kg 😉
@p_etrisha mozes ma prosim pridat do sukromky? Dakujem 🙂
@marionmarion aaale aj ty? 😝
@gooobi no ja najviac 😀 stavim sa ze ak by sa konala sutaz o najvyssie BMI, vyhravam na plnej ciare 😀 a ty si uz v tej sukromnej skupine? Ma celkom potesilo ze som na teba natrafila 🙂
Aj mňa pridajte prosím 🙂
je môžem aj ja poprosiť o pridanie ja som taký sloník a to som si myslela že som jediná z normálnu postavu 🙂
Aj mnaaa 🙂 pls 🙂
@marionmarion moje bmi by vyhralo...😨😥😥😢
@marionmarion ja uz bojujem od zaciatku decembra, samozrejme s vianocnou prestavkou 😠 ale 10 kil uz je za mnou 😀
@zuzlicek44 stavis sa? Kludne mi ho napis do IP, ja ti poslem svoje 😀
@gooobi to znie super...uz 10 kil dole, wow...aj ja by som chcela 😀 🙂
@ragulca ahoj, mozem sa pridat do sukromnej skupiny? Potrebovala by som schudnut 20-25 kg☹
Zdravim, aj ja prosim pridať do sukromky, 158/89 😕, dakujem velmi pekne
Baby ktore ste v teto teme, poradte kde kupujete oblecenie 50+ ? Viem, ze to s chudnutim nesuvisi, ale nemam sa kde spytat 😀
mala by som otázku: nikdy osm nebola úplne chudá ale ked som mala 70 kg cílila som sa fajn aj ked to nebolo ideálne, teraz mám ako som už vyžšie písla 84-85kg podla toho ako sa najem 🙂 , nikdy osm nebola pecivál , v kuse som lietala niečo robila, asi aj vdaka tomu sa mi váha držlala na mieste, po každom teh.mi zostalo 5 kg ktoré lietali hore dole , pred 2 rokmi som podstúpila náročnu operáciu očí a vlstne už predtým som mala zakázanú vačšiu námahu a to je vlastne dodnes a teraz k tej otázke 🙂 dá sa chudnúť len úpravou stravy ? máme velky dom záhradu takže nejaký ten pohyb mám ľ+ precházky .dakujem
a ešte ak sa dá tak aby bola poriadna motivácie poprosím pridať do súkromnej skupiny 😉 vďaka
Ja mám 164/100
@marionmarion OK
Ahojte nie jedno úplne tragické so mnou...Ale rada by som dala dole 20kg... Mohli by ste ma pridať
ahojte, ja sa tiež rada pridám, bola by som šťastná jak blcha, keby sa mi podarilo aspoň 30 kg. 🙂
@bohumila1988 ahoj, nemám problém ťa pridať, ale je potrebné, aby si mala BMI okolo 30 minimálne. Ak nemáš, je tu niekoľko ďalšich skupín dievčat, u ktorých to nie je až také tragické.
@ragulca mám 28,7...
@ragulca mozes ma pridat? 166 / 94. BMI okolo 34 tusim

@jazminn musis zvysis aj pohyb a tym padom sa zvysuje spotreba spalenych kalorii. pri velkej nadvahe treba nielen upravit stravu ale musis tam dat aj cvicenie. ono cvicenim (aj ked na zaciatku ti ti pride zatazko) budes mat viacej energie pocas dna a tym padom sa budes viacej hybat a jedlo nebude ta "hlavna zalezitost" dna.