icon

Chudnutie od januára 2014

nordi
5. jan 2014

ahojte, dufam ze sa niekto prida kto chce v Novom roku vypadat lepsie ako v tom starom.
ja mam vysku 167cm, 66kg, mojim cielom je 60kg , rada by som aj menej, no urcujem si radsej ciele postupne,pred mesiacom som mala 75kg ,dufam ze sa niekto prida a budeme sa podporovat a radit si

lenz
6. jan 2014

ked to je tazko s tymi to dietami ja som dost dlhu dobu nejedla pecivo ale iba plystyren a namiesto vsetkych sladkosti sveta som si dopriala iba horku cokoladu a sojovu ticinku a to mi pomohloo dost

margareta84
6. jan 2014

moja sestra mala problém s myomami na maternici a tiež mala nadváhu 164cm a 75kg. rozhodla sa radikálne riešiť problém, keďže jej nedávali veľkú šancu pri otehotnení, lebo myomi boli tak veľké a zle umiestnené, že vždy mohla potratiť. rozhodla sa naštudovať si knihu (neviem od koho), ale názov je niečo ako rakovina (keďže myom je nezhnubný nádor)....základom všetkého je detox organizmu, inak žiadna diéta nemá význam. tak začala detoxovať....po mesiaci zhodila asi 8kg, to len tak fuklo...a za ďalšie dva zhodila neskutočný 15kg...a to iba detoxikáciou....výsledky mala vynikajúce, myomi prestali rásť, dokonca sa začali zmenšovať.....a potom si už len upravila stravovanie....ženy, ak chcete naozaj schudnúť a aby vám to aj vydržalo, je potrebné najprv odstrániť z tela toxíny a usadený bordel.....od detoxu prebehli už 3 roky a upravením stravy zostala na svojej váhe a nepribrala už ani kilo...a ozaj je v osmom mesiaci tehotenstva 🙂

elliah
6. jan 2014

@nordi ako na surovej strave?Drzis sa?Ja som cely den na surovej ale na obed som si dala trochu rybky na olivovom oleji osmahnutej....zajtra chcem pokracovat...dnes som uz neni taka unavena ako vcera, asi si zvykam🙂

margareta84
6. jan 2014

zaujimavá je aj týždňová diéta.....ja sa najprv detoxnem a popritom budem držať týždňovku...som zvedavá na výsledok..dám vedieť 😅

stephanie14
7. jan 2014

Ahojte, ja chodim do fitka, mam osobneho trenera. Vela dievcat ma oslovilo ci bi som neponukla za neaký malý poplatok stravovaci plan. Kedze si hladam neaku pracu na doma a citanie reklam nefunguje, tak som sa rozhodla ponuknut jedalnicek. Ak mate niekto zaujem rada ho preposlem cena jedalnicka je 5 eur. Mna to vislo vo fitku s programom na cvicenie 163 eur, ak bi mal niekto zaujem piste do sprav, dakujem. Ospravedlnujem sa za pravopis nepise mi ipsilon 😠

konkm819
7. jan 2014

@nordi ahoj presne ako ty som na tom 🙂 mám výšku 165 a váhu 65 mojím snom je ísť na 55 kg ... ale v lete som vážila 75 kg a to som zhodila na 65 za 3-4 mesiace 🙂 ... ale teraz sa neviem akosi dokopať neviem začať chudnúť a velmi to potrebujem lebo vyzerám hrozne :/

maminamaria
7. jan 2014

@margareta84 Ajoj nie si sama! 🙂 neboj skús sladké len ráno a trošku. v večerať pred 17h a nejaké bielkoviny a zeleninu po 17 nič len beh a lebo cv. Ja už prektizujem🙂)

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
maminamaria
7. jan 2014

@stephanie14 Ahoj funguje čítanie reklám aj dotazníky, pošlem ti link? napíš mail. Mám dobrú skúsenosť a peniažky na účte🙂))) inak dobrý nápad s tým stravovacím.

maminamaria
7. jan 2014

@zazvorka87 krásne šikula🙂))aj ja cemmmm

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
amadora
7. jan 2014

ahojte, pridávam sa, včera som začala cvičiť a dnes raňajky a obed v detských porciách, desiata a olovrant ovocie, večera zeleninový šalát a skúšam na podporu psyllium. problém je že ja sa za čas držím, obmedzujem, krásne schudnem ale potom sa vrátim k starému štýlu života, ľúbim sa dobre najesť, zamaškrtiť a váha ide späť ako bumerang 😒 nejako nemám pevnú vôľu ☹ a teraz po sviatkoch sa aj bojím pozrieť do zrkadla...

daniela40
7. jan 2014

@luba28 ako počítam tak nedala dolu 15kg...ale 9kg🙂

luba28
7. jan 2014

@daniela40 ano,ja som si to potom vsimla,.... 🙂 ked som dopisala,....ale neviem to vymazat,..... 🙂

ajka20
7. jan 2014

@maminamaria aj ja poprosím

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
maminamaria
7. jan 2014

@ajka20 čo prosíš? či ten link na robotu?-jasne len potrebujem mail inak to neviem poslať.

maminamaria
7. jan 2014

@zazvorka87 nieeeeeeeeeeeee ocot nie. vieš čo ti to narobí zo žalúdkom?! aj ja som to držala a mala som potom problémy. Skús voda, citron, kajanske korenie a javorový sirup keď sa chceš čistiť🙂)) toto je zdravé

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
jamelia
7. jan 2014

@zazvorka87 ahoj, na precistenie organizmu je dobra aj stava z aloe vera 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
loginout
7. jan 2014

Ahojte, takže dnes mi prišli krabicky z vitaboxu a začala som sa takto stravovať. Mám za sebou aj druhý deň jillian m. Tak som zvedavá, spravila som si foto dnes a uvidím 3.2 ako na tom budem. Fotky jedlá som nerobila ale sú to malé porcie ;) aspoň teraz to tak po vianociach vnímam. Celý deň má 1000-1200 kcal a vtedy by malo telo už chudnut tak som zvedavá ;)

maminamaria
7. jan 2014

Môžeš aj každé 3hod. na 1,5l vody asi 1,5 citronovej šťavy, 2PL sirupu a na hrot noža kajanske. asi tak nejak...ono sa to volá aj ako nejkaká dieta, ale ako?......
Takže takto: Ako na to:

Vo džbánku zmiešajte 2 polievkové lyžice prírodného javorového sirupu, 2 lyžice čerstvo vylisovanej citrónovej alebo limetkovej šťavy so štipkou kajenského korenia a pol litra vody. Môže byť teplá i studená. Záleží na chuti. Ak si chcete nápoj pripraviť na celý deň, dajte na 1 1 litra vody 140 ml javorového sirupu, šťavu zo štyroch citrónov a kávovú lyžičku kajenského korenia. Všetko dobre premiešajte. Pred každým naliatím dobre pretrepte. Pite 8-12 pohárov denne.

Môžete vyskúšať tri varianty tejto kúry:

Kompletná očista - po dobu desiatich dní sa pije iba nápoj zo sirupu a citrónovej šťavy. Prvýkrát je vhodné pôst ukončiť po piatich až siedmich dňoch. Kúra môže byť predĺžená až na štrnásť dní.
Vydržala som 3 dni bolo mi už potom ťažko veliký hlad-takže len ako očista🙂)) Ráno alebo na noc.

loginout
7. jan 2014

@maminamaria volá sa to neera kúra

elliah
7. jan 2014

Ahojte aj ja sa drzim 4Den ovocie, zeleninka, trosku ryby vcera, dnes rizoto na obed a orbitrek....drzte sa baby.....VYDRZME....

elliah
7. jan 2014

@loginout ahoj a co vsetko obsahuje denne menu?Diky

loginout
7. jan 2014

@elliah na stránke vitabox.sk je celý jedalnicek pisany každé jedno jedlo ;)

elliah
7. jan 2014

@loginout ahaaaa idem kuk

helena2248
7. jan 2014

@nordi ahoj aj ja sa pridavam, chudnem sice uz 2 mesiace no cez vianoce sa velmi nedalo... mam 165 cm, momentalne 70kg, pred mesiacom som mala 75kg. zacala som jest zdravo 5x denne,nejem sladke a kilecka idu dole same 🙂

helena2248
7. jan 2014

@maminamaria nejest po 17 je blbost mozes jest este tak 2 hodky pred spanim, staci ze budes jest zdravo 5x denne, sladke minimalne a pojde to. nejest ovocie po 15 hodine. dodrziavat casy ranajky 6,30-8,00hod desiata 10.00, obed 11.30-13-30, olovrant 15,00 vecera 17.30-19.30. ja to dodrziavam a ide to 😉