Chudnutie od januára 2014
ahojte, dufam ze sa niekto prida kto chce v Novom roku vypadat lepsie ako v tom starom.
ja mam vysku 167cm, 66kg, mojim cielom je 60kg , rada by som aj menej, no urcujem si radsej ciele postupne,pred mesiacom som mala 75kg ,dufam ze sa niekto prida a budeme sa podporovat a radit si
kuk niekto tú keto, čo poviete mám risknúť?
lubka super🙂)) pekne 11kg.
@maminamaria teraz chcem zas,len sa musim nakopnut,....lebo mi velmi chuti a to nem dobreeee 🙂
@maminamaria ja mam 9 dnovy detox a aloe vera od fotever na precistenie organizmu a tiez sa dibre pri nom chudne. Nastartuje sa ti metaboluzmus a ja som schudla 4 kg ale vela cm islo dole.niektore baby aj viac pochudli. Mne sa po detoxe aj plet zlepsila. Koncom januara idem zase vycistit organizmus po vianociach. Stoji to 155 eur ale su to dobre investovane peniaze
@kattulienka ten detox vies poslat link nejaky kde sa to da kuknut,pripadne kupit?
@nordi maju skupinu na FB detoxikacia a kontrola hmotnosti-nutricne poradenstvo a motivacia.poziafaj o priatelstvo a su tam super baby co ti poradia co to predavaju
Co jedavam a pijem ja- ovocie,zelenina,oriesky,mandle,zelen.polievky,chlebiky kukuricne,syry ale nie vyprazane, tuniaka,rybu -aljas.tresku ale nie vyprazanu, cestoviny pomenej viac dam zeleniny,cerealne fit tycinky,olivy,zemiak len vareny tiez pomenej, pijem caje nesladene a LEN CISTU VODU. Kavu nepijem v zivote som ju pila dva krat len
co nejem a nepijem- maso nejem okrem ryby ziadne ani pasteky,ani parky nejem,salamy nic z masa. ,pecivo,sladkosti,chrumky, nepíjem malinovky ani dzusy.,mlieko nepijem.
@kattulienka dakujem pozriem
helou baby....chcem sa pridať do diskusie....tiež mám problém schudnúť a to som nikdy nemala.....mám 164cm a po pôrode (pred rokom) mi zostali kilá navyše...vždy som mala okolo 58kg a teraz mám 68kg....neviem sa zbaviť tých 10kg navyše....je to totálna katastrofa 😨 ja som si objednala prípravky na detoxikáciu organizmu, lebo mám určite črevá zatrepané blbosťami...tak dúfam, že aspoň 5kg detoxom schudnem a zvyšok už musím len docvičiť....len ťažko je prinútiť sa....cukor sa snažím nejesť, ale niekedy to nejde 😅
cítim sa hrozne tučná a neatraktívna pre manžela.....mam z toho už riadne depky 😖
@nordi alebo maju este na Fb zdravy zivotny styl- forever.
ahojte, aj ja by som sa pridala, mam 168 cm a 64 kil, len este kojim, tak ja by som skor chcela zmenit jedalnicek ako drzat nejaku dietu. len neviem ako na to
ja presne ako margareta, 164/67, vzdy som mavala okolo 57 a za posledny rok 10 kg, no fuj 🙄
Odkial mas, margareta, tie pripravky na detox? A ako sa budeme podporovat? Dame nejake jedalnicky, alebo sa budeme merat, vazit, aby sme sa podporili/zvozili. Mimochodom, moj problem - miery 87-95-100 😕 , takze brucho hrozne, s tym som mala vzdy problemy, to by chcelo asi hlavne pocvicit brusaky
ada1313
objednala som si Natural Swiss prípravky na kompletnú detoxikáciu hrubého čreva.....len ešte mi neprišli, tak neviem povedať či to má nejaký účinok alebo nie....
ja idem vyskusat papat Green coffe a nejest sladke, mamiesto normalneho peciva razny chlieb a mamina mi poradila kazdy vecer lyzicu medu pred spanim a domka cvicit filates a brusaciky 😉
pridavam sa 🙂 ja som pocas tehu pribrala 22kil,som uz sice na svojej vahe pred tehotenstvom ale niesom spokojna. chcelo by to do leta max.10kg,ale fakt maximalne. mam 66kg pri vyske 170. celkom sa mi osvedcilo vynechanie peciva,sladkeho a cestovin,neprejedat sa samozrejme a nejest po 18tej. len mam problem zase na ten system nabehnut ked som sa tak rozjedla cez sviatky a ve 😒 cer mi tak chuti
Ahojte, ja mam po dvoch detoch 70 kg - pri vyske 158 a tiez ma to dost stve. Maly budem mat o par tyzdnov rok, ale este kojim, takze nechcem hladovat ani drzat diety. Kedysi som ako mladsia tiez mala nadvahu a schudla som podla rad E. Sipeky, zacala som pravidelne jest, kazde 4 hodiny, cvicila som len kalanetiku, jedla som vsetko - aj sladke, aj pecivo, uplne vsetko, to na co som mala chut. Nijako som sa neobmedzovala, len som postupne znizovala davky. Na obed o lyzicku menej a tak. Vtedy som mala 55 kg. Najlepsie na tom bolo, ze som sa naucila kazdy den chvilu relaxovat a mysliet o sebe pozitivne. Len prisli deti a kila navyse po porodoch uplne nezmizli. Na moju postavu mi staci vaha 58, cize by som teraz chcela schudnut 12 kg. Zacala som zasa jest pravidelne - kazde 4 hodiny a pridala som zopar cvikov - cca 20 min denne - tiez len z kalanetiky. Nic drasticke. Tak dufam, ze sa postupne odhodlam aj znizit davky jedla 🙂 len teraz, ked kojim este aj v noci mavam straaasne sladke chute. Sa vytesujem, ze aspon nepriberam, ked uz nechudnem. Drzim vam vsetkym palce, nech sa vam podari schudnut 🙂 a dufam, ze sa to podari aj mne 🙂
Ahojte 🙂 tak sa pridávam aj ja 🙂 ale co tu cítam , tak vy ste také mušie váhy 😉 ja som nikdy nebola štíhla, ale mala som obdobie pred otehotnením kedy som bola chudšia na moje pomery a to bolo 175/ a cca 81-83 kg nebolo to málo ale bola som ja sama so sebou spokojná. teraz mám pol roka po porode o 15kg viac a som z toho nervozna a necítim sa dobre , takže som si povedala že idem na to . Moja mamča velmi krásne schudla bez cvičenia len upravou stravy, podla Macingovej . aj ja sa budem podla nej riadiť- nie ten detox ale proste podla jej metody semafor- niečo ako delena strava. chcem si k tomu sadnuť a urobiť si jedálniček na cca mesiac , a pustit sa do toho . tak nám držím palce a dufam , že to pojde pekne pomalučky, ale isto 😉
ahojte ja sa tiez pridavam od zajtra chcem vyskusat dukanovu dietu mam 175cm a 76kg potrebujem zhodit aspon tych 10 kg...tak dufam ze to zvladnem 🙂
no ja baby idem chodiť do ms sporty od januára...napíšem vám o mesiac aké výsledky...po sviatkoch som určite pribrala ani to nechcem vedieť, lebo ma porazí....ale tak zajtra sa budem vážiť a merať...
@lenz ahoj nie Green coffe je totálny ožub-pekne povedané ja to beriem už cez 20dní a toal nič!!! je to podvod ako aj rasberry a acay a tie tabletky s tým chillyburber či jako to bolo v názve-všetko mám konk. skúsenosť. Moja nejesť sladké? určite? môžeš ale len kúsik a ráno. Čo pomohlo mojim kamoškám totálne bolo chleba len ráno 1 krajec celozrnný hoč čo k nemu. Obed niečo ale celozrnná ryža, cestovina, ryba, maso nič nesmažiť!!! a večer len bielkovina teda maso a zelenina, ryba, syry, tvaroch a to najdôležitejšie len pol taniera!!!!!!!!!! Čo nie je u mňa problém-len keď je niečo čo totálne milujem-končííííím:((((a žerem.
Držím palec ja stále uvažujem nad ketodietou-len či to nebude zas len odžub?!......poradte mi, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@maminamaria a ešte nejesť nič po 17h a aspom trošku cvičiť čo sa dá.
tiety cviky vyzerajú dobre
http://feminity.zoznam.sk/c/892381/10-minut-tyc...

@maminamaria to sú sviatky tak nevarili😉 ale jesť môžeš 😀