Chudnutie po cisárskom

16. máj 2022

Ahojte, som 3 mesiace po cisarskom a zacina mi vadit moja postava. Kedy ste zacali cvicit a ako po cisarskom. Stale kojim. Mali ste nejake diety? Poradte cokolvek. Dakujem

dskjhfdlkdjhl
16. máj 2022

Po cisarskom sa ma cvicit az po polriku. Ja som po troch mesiacoch bola na povodnej vahe, kojila som, nedietovala, ale napr. nejedla som cokoladu. A samozrejme, 2-krat denne som bola 2 hodiny na sviznej prechadzke s kocikom.

andrejka1212
16. máj 2022

Ja som zacala cvicit asi 4-5 mesiacov po sekcii, ale mne sa vsetko velmi rychlo zahojilo, ja som sa po par. dnoch po sekcii citila uplne fit. Taktiez mi velmi pomohlo kojenie na chudnutie aj doteraz mi pomaha, mam o 5 kg menej ako som mavala bezne pred tehotenstvom. Ale ja som nasadila aj kaloricke tabulky vtedy to slo rychlo dole. Teraz kalorie nepocitam ale vaha ostala. Tak mozno by to slo aj bez toho len by to trvalo dlhsie.

nwnw
16. máj 2022

Po 6nedeli severska chodza.

autor
17. máj 2022

@dskjhfdlkdjhl u mna to tak nefunguje

nikpa
17. máj 2022

Keď sa na to cítiš tak už určite môžeš, ja napr. ani po jednej sekcii som nevládala skôr ako po pol roku 🤷 2 kamošky čo rodili v rovnaký mesiac ako ja, mali po pol roku takmer svoju pôvodnú váhu a ja som stále bola ako v 5.mesiaci tehotenstva, boleli ma kĺby a chrbtica, proste som bola pol roka k ničomu po fyzickej stránke.