icon

Chudnutie pomocou trampolíny

pavla013
16. nov 2020

Ahojte dievčatá, chcem na Vianoce trampolínu, pretože chcem schudnúť ma niekto skúsenosti s takýmto chudnutím? Viete mi poradiť niečo?

lauriema
•
16. nov 2020

@pavla013 Trampolínky a chudnutie
44

marci77
•
16. nov 2020

chodila som pravidelne na jumping, este ked sa dalo, ale neschudla som z toho
je to iba tak na udrzanie si vahy a kondicky
ale mozno v kombinacii so zmenou stravy a cvicenim na trampoline by bol efekt lepsi

elisaelisaday
•
17. nov 2020

@pavla013 Ahoj! Chodim na jumping pravidelne asi 4 roky, je to vyborna psychohygiena. Urcite sa ti zlepsi kondicka, ohybnost a pod. Ale ak chces cvicit doma sama, to urcite neodporucam, pri trampolinach ide hlavne o spolocnu motivaciu, ze niekam ides, su tam ine baby a je tam trenerka, ktora vie, co robi, ak nieco robis zle, upozorni a vysvetli. Schudla som hlavne na zaciatku, ako jediny pohyb bez zmeny stravy je trening 2x za tyzden malo, pokial by si necvicila 5-6 dni v tyzdni. Ako kazde ine cvicenie. Ale je to super pohyb!

luciannka83
•
17. nov 2020

Trampolinou si mozte viac ublizit ako schudnut. Ked nemate spevneny stred tela, skakanie moze sposobit bolesti chrbtice. Taktiez na zenske veci tranpolina velmi neprospieva.

pavla013
autor
•
17. nov 2020

cvičím už aj teraz, pilates alebo yogu s fitshaker a aj kardio 3-4x na pase rychla chôdza cca55 minút a chcela by som ešte aspoň 2x týždenne na trampolíne