Chudnutie s Herbalife
Aké máte skúsenosti?
@annamalaga tak asi na teba to neucinkuje
@lucia851 ja si namiesto F1 shaker, kúpim knihy napr z fitshaker a podľa toho varím , je to drahé , pochybujem, že si take niečo môžu viacerí dovoliť.
Pokial na teba ucinkuje placebo, kludne to skus 🤷♀️ inak je chudnutie cisto o rozhodnuti a pevnej voli - jedine zmena stravy a pohyb funguju zarucene a dlhodobo
ono to pomôže, ale len na základe toho, že keď človek nahradí nejaké jedlo dňa shakom, zníži svoj kalorický príjem... ale je to neudržateľné a keď s tým prestaneš, tak máš späť 2x toľko..rovnako ako pri akejkoľvek diéte
Treba zmeniť stravovanie udržateľne, strážiť si príjem a výdaj.. nedá sa očakávať, že ak sa po pár týždňoch shakeov alebo diéty vrátiš k normálnej strave, tak kilá nenabehnú späť
Ja som skrtla vecere a sladkosti, 30min denne cvicim a za tri mesiace som schudla 10kg. Este som aj usetrila,ked menej jem hehe.
@annamalaga hej, lebo je nabity tolkymi povzbudzujicimi latkami, ze pomaly lietas
@lucia851 Nie z mojej skusenosti, ale poznam niekolko ludi co schudli a po skonceni pribrali naspät aj dalsie kila navyse😕
Kocky, uuuuuuuplne zbytocne jej radite. To je uz milionta diskusia od nej o chudnuti. Rady dostala, no ona chce aj tak Herbalife...
@lucia851 neorientuj sa na koniny, z ktorych maju druhy provizie. Zmen stravu, pridaj pohyb, cvicenie. Aj ked mam pocit, ze nemas pevnu volu a nikdy sa k tomu nedokopes.
Jasneee, nasa stara znama s milionom chorôb...
Choďte do kelu, ja som chcela len vedieť. Ale zjavne nemáte s tým žiadna skúsenosti. Ja som v kontakte s viacerými aj s tými co s tým schudli a sú veľmi spokojný
@lucia851 tak naco sa tu pytas? Ked mas kamosky, ktore s tymito zazrakmi schudli? 😅😅 O com inak pochybujem 😀😄
@veronikaszabova tak nemusíš pochybovať, lebo mi poslali aj fotky a vyzerajú oproti tomu aké boli ozaj super.
@lucia851 ty si fakt tak strasne naivna?
@veronikaszabova prečo by som mala byt, písala som aj volala si s viacerými co s herbalife schudli. Ja budem rada keď si ráno a na večeru spravím koktejl aspon nebudem vyzbierať hlúposti. A aj na aloe aj čaj sa teším.
@lucia851 tak ti teda drzim palce v tej tvojej naivite, ze sa nedostavi jojo efekt s dvojnasobnym pribratim. 😄😀
A urcite to boli kocky, ktore s tym pracuju a vychvalili ti to do nebies, aby na tom zarobili 🤦
@veronikaszabova nie neboli, jedna s tým schudla 20kg a mi to odporučila že jej to pomohlo. A je veľa skupín na Facebooku s herbalife tak to sledujem
@lucia851 🤦🤦🤦
Prosim ta, aspon raz pouzi zdravy rozum a nastuduj si nieco o zdravom stravovani na nete. O kaloriach, makronutrientoch, atď.... Tieto "zazraky" ti nepomozu. Ci si myslis, ze budes pit 2x denne tieto sajrajty, poprotom doslova zrat vsetko mozne a schudnes??? Zapamataj si, ze gro vsetkeho je kaloricky deficit --- vydaj musi byt vacsi ako prijem. Radsej si nainstaluj kaloricke tabulky a zistis sama, kde robis chybu pri stravovani. Pridaj pohyb - cvicenie, beh, rychlochodzu, kolo... Nieco, co ta bude bavit. Nie sa spoliehat na tieto koniny.
A vies co? Zbytocne ti radit, ty si aj tak tie sajrajty kupis, budes ich pit a tvaris sa, ake su to top produkty 🤦😅
@janai1 😅😅👍👍👍👍
@lucia851 tak nerozumiem načo sa pýtať na názor, keď ty už si presvedčená a nič iné akceptovať nechceš 🙄 keď sa na to ty tešíš, tak veľa šťastia, schudnúť sa ti pravdepodobne podarí, len pozor potom na to udržanie - je to reálna skúsenosť z rodiny - tie čo schudnú a chvália sa tým už málokedy potom priznaju, že po pol roku od vysadnenia zase rozkysli... Ale tebe nič iné, než veľa šťastia teda...
Áno, môj svokor sa nato dal, schudol.... ale na koľko si to udrží po Tom ako vysadí tie drinky neviem, ale viac sa zaujíma o stravu a myslím že sa k pôvodnému životnému štýlu už neplánuje vrátiť
@veronikaszabova ja som sa držala kaloricky ch tabuliek aj som chodila aj chodím rýchlu chôdzu a, nič som neschudla
@lucia851 tak si sa ich nedrzala poriadne. Nic viacej, nic menej. Ak by si sa drzala kalorii, ktore mas na den a bola v deficite, na 100 % by si schudla.
Ja mam z teba pocit, ze ty hladas len skratky
@veronikaszabova ja si chcem tým pomôcť že na raňajky koktejl aj to aloe doobeda aj čajík, a desiata ovocie, obed niečo, olovrant zelenina, alebo cotage ci jogurt, alebo vajíčka a na večeru zas koktejl. A aj vlákninu skúsim
@lucia851 tak teda drzim palce. Za mna ak aj schudnes (odvodnis sa), tak to das naspat ( na margo tvojej slabej vole - vid tvoje ostatne diskusie)
A ano, viem co vravim. Sama som dala 32kg dole bez "zazracnych produktov"
Btw z toho tvojho jedalnicka by som umrela od hladu.

Skúsenosti, že schudne tvoja peňaženka , aby som ale nekritizovala, tak termocaj je super.