Chudnutie s Lives Pectin
Ahojte baby mate niektore skusenost s LIVES PECTIN?ak ano ake su vase skusenosti a kde ste ho kupili a kolko ste schudli?dakujem za kazdu odpoved
@lucinka23x je mi ľúto, že si sklamaná, ale snáď si sa poučila a nenaletíš na ďalších podvodníkov, bohužial nič podobné nefunguje, fakt len sa zatnúť a zmeniť stravovanie a nejaké to cvičenie (fakt ťažké aj pre mňa 🙂 ). Ja som tu už aj pred rokmi vypisovala, aby baby nanaleteli na podobné blbosti bolo to o piperíne (dokonca tu na MK zvykli písať aj ženy, ktoré podobné kraviny chvália, ale to sú len baby, ktoré tomu robia platenú reklamu, respektíve to začali predávať, čo bolo zjavné z toho, že boli novo zaregistrované, keďže hneď prvý príspevok od nich bol ako úžasne schudli z toho 🙂 no neviem, ako napríklad aj ivetkabariova bude neskôr písať možno, že fakt funguje 🙂 mne sa zdá, že lives pectin vieš objednať len z jedného zdroja a tie fotky schudnutých žien, sú jednoducho ukradnuté z netu
@buckovak ja som dneska dostala balík 33€ som platila ale ja som objednavala z inej stránky tak uvidime 😃
@ivetkabariova nuž bude to predražená jablková šťava, z ktorej ešte nikto neschudol 🙂 je úplne jedno, z ktorej je to stránky. A mimochodom skadiaľ vieš, že si @lucinka23x objednávala z inej stránky? Veď aj ceny sa im vraj menia podľa toho či majú "akurát akciu". A koľko si si objednala kusov a koľko bolo v balíku?
@buckovak Já som objednala za mesiac 28€ plus kuriér 5€ , a prisiel mi jeden na cely mesiac , lebo su dve rozdielne stránky tak podla toho uvidim plus mne prisiel email ze po týždni mam skúsiť niaky nápoj tak nwm nom
ano uverili sme, že sa mesiac schudla maria4785 až 12 kg z Acai Berry 😀 , túto vetu som už pár krát čítala, len názov prípravku sa menil 😀
Ludia neblbnite, ina cesta ako zdrava strava, pohyb a cvicenie aj tak neexistuje a ak aj ano tak kratkodoba s jojo efektom, ziadne zazracne kapsulky alebo tekutinky ktore by naozaj fungovali a fungovali dlhodobo neexistuju
Ja sa chystám upraviť stravu a kupit niaky caj ktorý zrychli metabolizmus .tak uvidím

@lucinka23x Já som objednávala z inej stránky tak som zvedavá že čo to bude