Chudnutie s Lives Pectin
Ahojte baby mate niektore skusenost s LIVES PECTIN?ak ano ake su vase skusenosti a kde ste ho kupili a kolko ste schudli?dakujem za kazdu odpoved
@lucinka23x je mi ľúto, že si sklamaná, ale snáď si sa poučila a nenaletíš na ďalších podvodníkov, bohužial nič podobné nefunguje, fakt len sa zatnúť a zmeniť stravovanie a nejaké to cvičenie (fakt ťažké aj pre mňa 🙂 ). Ja som tu už aj pred rokmi vypisovala, aby baby nanaleteli na podobné blbosti bolo to o piperíne (dokonca tu na MK zvykli písať aj ženy, ktoré podobné kraviny chvália, ale to sú len baby, ktoré tomu robia platenú reklamu, respektíve to začali predávať, čo bolo zjavné z toho, že boli novo zaregistrované, keďže hneď prvý príspevok od nich bol ako úžasne schudli z toho 🙂 no neviem, ako napríklad aj ivetkabariova bude neskôr písať možno, že fakt funguje 🙂 mne sa zdá, že lives pectin vieš objednať len z jedného zdroja a tie fotky schudnutých žien, sú jednoducho ukradnuté z netu
@buckovak ja som dneska dostala balík 33€ som platila ale ja som objednavala z inej stránky tak uvidime 😃
@ivetkabariova nuž bude to predražená jablková šťava, z ktorej ešte nikto neschudol 🙂 je úplne jedno, z ktorej je to stránky. A mimochodom skadiaľ vieš, že si @lucinka23x objednávala z inej stránky? Veď aj ceny sa im vraj menia podľa toho či majú "akurát akciu". A koľko si si objednala kusov a koľko bolo v balíku?
@buckovak Já som objednala za mesiac 28€ plus kuriér 5€ , a prisiel mi jeden na cely mesiac , lebo su dve rozdielne stránky tak podla toho uvidim plus mne prisiel email ze po týždni mam skúsiť niaky nápoj tak nwm nom
@ivetkabariova schudla si?
ano uverili sme, že sa mesiac schudla maria4785 až 12 kg z Acai Berry 😀 , túto vetu som už pár krát čítala, len názov prípravku sa menil 😀
Ludia neblbnite, ina cesta ako zdrava strava, pohyb a cvicenie aj tak neexistuje a ak aj ano tak kratkodoba s jojo efektom, ziadne zazracne kapsulky alebo tekutinky ktore by naozaj fungovali a fungovali dlhodobo neexistuju
Ja sa chystám upraviť stravu a kupit niaky caj ktorý zrychli metabolizmus .tak uvidím

@lucinka23x Já som objednávala z inej stránky tak som zvedavá že čo to bude