Chudnutie z brucha
Ahojte, chcem sa spýtať aké potraviny su dobré pri chudbruch(nechcem žiadnu drastickú dietu, jest normalne ale zdravšie ) raňajky, obed a večeru a čo naopak obmedziť a aké cviky sú vhodné na schudnutie s brucha. Ďakujem
Neviem, či existuje špeciálna diéta podľa svalových partíí - teda, špeciálna diéta na brucho, diéta na nohy, zadok .. 🙂.. a neverím moc ani mýtu -jedz často, ale malé porcie. Naposledy som čítala opačný názor. Podľa mňa je zdravý pohyb plus upravená strava (to už musí každý sám individuálne) podľa toho aby bol výdaj kalórií väčší ako ich príjem. U mňa to logicky vždy fungovalo, ak som "vyšportovala" viac ako "vyjedla" z chladničky.
neda sa chudnut iba z brucha, treba zacat cvicit upravit stravu, vacsinou sa z brucha chudne az nakoniec, viem je to na porazenie ale je to tak takze vytrvat a pojde to aj z brucha hoc aj za 3 roky
@majdalenka23 nechcel som byt az tak drzy 😀 behanie tiez zaberie 🙂
@dvojickychalani Pozri, pisala si, ze robis jedalnicky na mieru a upravu stravy. Za mna sa to rovna poradenstvu pri vyzive, tudiz vyzivovy poradca. Neviem, ako inak sa to da este nazvat.Sama pises, ze spravne chudnutie je 0.5kg za tyzden, cize 2kg za mesiac, ako som pisala ja. Stojim si za tym, ze kym nemas 115 kg, tak schudnut 10 kg za mesiac je prilis vela a NIEKOMU to moze aj ublizit. Nepisala som, ze tebe.
Dalej som pisala vseobecne o tom, ze ludia chcu schudnut rychlo a pohodlne, ale tak to nefunguje.
Ale kym dokazes ludom dobre poradit a ide im to, tak super, drz sa toho. Akurat nerad nikomu, aby schudol viac nez tych 2-4kg za mesiac a sme OK 🙂
Mne pomáha na chudnutie spinning, ide to dole aj z brucha 🙂
Najväčší problém je podľa mňa schudnúť zo spodku brucha. Naozaj dobre cviky sú vysvetlene v článku: https://ifarmacia.sk/najucinnejsie-cviky-na-spo...
@barcelona94901 ako zmizne? Brusakmi?

ja jem 8 krat za den