Čo sa stane pri nižšom príjme kalórií?
Ahojte
Takze chudnem od 5.9, zmena stravy, pridany pohyb, mam apku kde si zapisujem - kaloricke tabulky, vypocitalo mi to priblizne 1400kcal denne a akoze by som mala byt v kalorickom deficite
Neviem ci som mala den aby som vobec tolko prijala z jedla, vacsinou menej, ak som si do apky zapisovala aky pohyb som vykonavala a kolko minut tak sa to este odratalo, niekedy sa stalo, ze som sa po zapisani celkovej aktivity dna dostala az do minusovych hodnot kcal
Podotykam citim sa dobre , niesom slaba, nemota sa mi hlava, neboli ma hlava
Pijem 3l denne vody, uzivam kolagen, karnitin, chrom, mam aj protein yum yum od beastpink, pred aktivitou bud synefrin ( termicky spalovac myslim, potim sa jak blazen) tbl alebo pump ( po nom ako keby ma ihlami po celom tele pichali)
Neviem aku som mala pociatocku hmotnost, nemala som odvahu sa odvazit, teraz aktualne 93kg ale nemam pocit, ze som nieco vobec schudla
Prosim nepiste mi, ze takto sa nechudne aj ti co sedia v base a nejedia tak nepriberu ale schudnu
@negymama no neukazuje nemam to premium zaplatene
@kavasmliekom mam dovod si vymyslat a stracat tu cas nad vymyslenymi vecami?
toasty? az 4 denne? nemas ich nejako privela?
vychadzaju ti potom bielkoviny? z tolkeho peciva nemas vysoke sacharidy?
@kavasmliekom toto je napr dnesok zapisanu uz mam aj veceru , aktivitu som nezapisovala len to aktivne travenie bielkovin neviem ako vypnu
ja tiez nemam premium a bazalny met. vidim, to vidi kazdy
a travenie vypni v nastaveniach.
@negymama nemam ich denne, pisem ze bud si ich dam alebo veceru mam len protein potom mam denne len dva podla toho aky bol obed
@negymama tak neviem potom kde to mam ja
Za mna mas zle nastavene tabulky.
Ked som chudla podla nich, mala som 155cm, 55kg a prijem 1390kcal.
Vypni travenie aj aktivity
Skoda ze som sa neodvazila na zaciatku ale nemala som odvahu vidiet to cislo na vahe
@veronikaszabova travenie ti robi len 10%
Aktivity uz nezapisujem asi dva tyzdne cize len jedlo
Kto ti nastavil tabulky? Ozaj ich mas pri takej vahe a vyske zle nastavene
@veronikaszabova sama a nevymyslala som si
Co mam
Zle nastavene?
@katka700 Tak napriklad ked sa stravujem 16:8 tak za tych 8 hodin kedy? Pri malom dietati som rada ze zjem teple toasty a teply obed
@veronikaszabova zle nastavene v com? Mala by som prijat viac ako mi nastavila samotna apka?
vsak chod do nastavenia a tam si odznova vsetko vypln.
potom v prehlade uvidis bazal. a daj i v v kcal, tie jouly ma mylia
Urcite mas prijat viacej kcal. Kolko mas rokov?
Nastávanie jedálnička. Vypni aktivity v DDD, vypni trávenie. Nastav stredný režim.
Tu si pozri navod https://www.modrykonik.sk/group/6855/
Urcite to mas zle nastavene, ja som zacala zapisovat pred 3tyzdnami, mala som 165cm a 95kg. Bazal mi vypocitalo nejak okolo 1600 a takmer 1900cal pri mierne aktivnom rezime. Zatial mam 3kg dole. Len ja som si to nastavila podla tejto stranky: calc.kaloricketabulky.sk. a podla udajov na tej stranke som si to nahodila do apky. Na fb je skupina chudneme s kalor.tabulkami,tam som nasla tento postup
@negymama ved ja ti ziadne nastavenia nemam
@veronikaszabova 33
Ide o to schudnut
@eclaire v podstste by som tak ci takmala schudnut nie?
mas to co sa vola
kaloricketabulky.sk?
Ved len bazal mas 1800kcal. Kde si prisla na to, ze mas prijat 1400kcal?
@negymama mam to ako apku v iphone

@barka1 myslim 2-3 dru tycinky