icon

Čo sa stane pri nižšom príjme kalórií?

16. okt 2024

Ahojte
Takze chudnem od 5.9, zmena stravy, pridany pohyb, mam apku kde si zapisujem - kaloricke tabulky, vypocitalo mi to priblizne 1400kcal denne a akoze by som mala byt v kalorickom deficite
Neviem ci som mala den aby som vobec tolko prijala z jedla, vacsinou menej, ak som si do apky zapisovala aky pohyb som vykonavala a kolko minut tak sa to este odratalo, niekedy sa stalo, ze som sa po zapisani celkovej aktivity dna dostala az do minusovych hodnot kcal
Podotykam citim sa dobre , niesom slaba, nemota sa mi hlava, neboli ma hlava
Pijem 3l denne vody, uzivam kolagen, karnitin, chrom, mam aj protein yum yum od beastpink, pred aktivitou bud synefrin ( termicky spalovac myslim, potim sa jak blazen) tbl alebo pump ( po nom ako keby ma ihlami po celom tele pichali)
Neviem aku som mala pociatocku hmotnost, nemala som odvahu sa odvazit, teraz aktualne 93kg ale nemam pocit, ze som nieco vobec schudla
Prosim nepiste mi, ze takto sa nechudne aj ti co sedia v base a nejedia tak nepriberu ale schudnu

autor
16. okt 2024

@barka1 myslim 2-3 dru tycinky

autor
16. okt 2024

@negymama no neukazuje nemam to premium zaplatene

autor
16. okt 2024

@kavasmliekom mam dovod si vymyslat a stracat tu cas nad vymyslenymi vecami?

negymama
16. okt 2024

toasty? az 4 denne? nemas ich nejako privela?
vychadzaju ti potom bielkoviny? z tolkeho peciva nemas vysoke sacharidy?

autor
16. okt 2024

@kavasmliekom toto je napr dnesok zapisanu uz mam aj veceru , aktivitu som nezapisovala len to aktivne travenie bielkovin neviem ako vypnu

negymama
16. okt 2024

ja tiez nemam premium a bazalny met. vidim, to vidi kazdy

autor
16. okt 2024
negymama
16. okt 2024

a travenie vypni v nastaveniach.

autor
16. okt 2024

@negymama nemam ich denne, pisem ze bud si ich dam alebo veceru mam len protein potom mam denne len dva podla toho aky bol obed

autor
16. okt 2024

@negymama tak neviem potom kde to mam ja

veronikaszabova
16. okt 2024

Za mna mas zle nastavene tabulky.
Ked som chudla podla nich, mala som 155cm, 55kg a prijem 1390kcal.

Vypni travenie aj aktivity

autor
16. okt 2024

Skoda ze som sa neodvazila na zaciatku ale nemala som odvahu vidiet to cislo na vahe

autor
16. okt 2024

@veronikaszabova travenie ti robi len 10%
Aktivity uz nezapisujem asi dva tyzdne cize len jedlo

veronikaszabova
16. okt 2024

Kto ti nastavil tabulky? Ozaj ich mas pri takej vahe a vyske zle nastavene

katka700
16. okt 2024

@negymama Presne ako píšeš, tiež nechápem ako môže mať dakto problém zjesť 1400 kcal. Veď len 100g prílohy má 350-400 kcal, kúsok chudého mäsa či ryby je tiež skoro 400 kcal. Väčšie jablko je 120kcal. Aj keď sa z jedálnička vyskrta všetko nezdravé je ľahké zjesť viac ako treba.

autor
16. okt 2024

@veronikaszabova sama a nevymyslala som si
Co mam
Zle nastavene?

autor
16. okt 2024

@katka700 Tak napriklad ked sa stravujem 16:8 tak za tych 8 hodin kedy? Pri malom dietati som rada ze zjem teple toasty a teply obed

autor
16. okt 2024

@veronikaszabova zle nastavene v com? Mala by som prijat viac ako mi nastavila samotna apka?

negymama
16. okt 2024

vsak chod do nastavenia a tam si odznova vsetko vypln.
potom v prehlade uvidis bazal. a daj i v v kcal, tie jouly ma mylia

veronikaszabova
16. okt 2024

Urcite mas prijat viacej kcal. Kolko mas rokov?

panda21
16. okt 2024

Nastávanie jedálnička. Vypni aktivity v DDD, vypni trávenie. Nastav stredný režim.

simsalabim
16. okt 2024
eclaire
16. okt 2024

Urcite to mas zle nastavene, ja som zacala zapisovat pred 3tyzdnami, mala som 165cm a 95kg. Bazal mi vypocitalo nejak okolo 1600 a takmer 1900cal pri mierne aktivnom rezime. Zatial mam 3kg dole. Len ja som si to nastavila podla tejto stranky: calc.kaloricketabulky.sk. a podla udajov na tej stranke som si to nahodila do apky. Na fb je skupina chudneme s kalor.tabulkami,tam som nasla tento postup

autor
16. okt 2024

@negymama ved ja ti ziadne nastavenia nemam

autor
16. okt 2024

@veronikaszabova 33
Ide o to schudnut

negymama
16. okt 2024

@katka700 to mi hovor, kdeze slaninka, ci deli tycinka, ci oblubena laskonka...to by bol uz pomaly moj polovicny prijem a skoncim so skvrciacim zaludkom.

autor
16. okt 2024

@eclaire v podstste by som tak ci takmala schudnut nie?

negymama
16. okt 2024

mas to co sa vola
kaloricketabulky.sk?

veronikaszabova
16. okt 2024

Ved len bazal mas 1800kcal. Kde si prisla na to, ze mas prijat 1400kcal?

autor
16. okt 2024

@negymama mam to ako apku v iphone