Čo vám pomohlo prekonať stagnáciu pri chudnutí?
Dakujem za tipy ze pravidelna strava bla bla to nemusite pisat ja ju mam a stoji vaha pecivo nejedavam roky telo uz zvyklo
Kazdy tyzden su tu 4 nove temy. Staci citat, nic nove nikto nevymysli.
@milanemila nejedavam chlebik si dam len vtedy ked nemam vlocky a to sa stane raz za dva mesiace alebo ked mi dojde knack brot tak ku telenine si dam chlebik ako som pusala ako dlaň
@milanemila
@milanemila
@milanemila nuz raz ma tu zeny ukrizivali ze mne je protein an prd ked necvicim ze iba vrcholovy sportovci jedia protein
Mozes jest vsetko aj ten chlebik ak sa ti to zmesti do prijmu a teda protein v prasku zdaleka nie je urceny iba pre vecholovych sportovcov 🙈 ja ho uplne bezne pouzivam ci uz ako napoj, do tvarohu, na lievancove cesto…kedze nemozes mlieko, tak by ti bol lepsi clear protein (u nas relativne novinka), zarobis do vody a je to ako limonada.
@milanemila dakujem z tip hned idem pozriet
O tom proteíne má @milanemila pravdu.
Aj ja ho používam a určite nie som vrcholový športovec. Dokonca sama lekárka mi ho odporučila.
Prosím ťa, niektoré považujú proteín za steroidy 😂
@janai1 asi 🤦♀️
jedz viac... mozes byt aj v prilis velkom kalorickom deficite alebo chudned pridlho ... musiis robit prestavky aby sa organizmus spamatal
Ja som tiež nevedela schudnúť po pôrode skôr naopak pribrala som na 117 kíl dala som 15 minút cvičenia, dávala som si pozor na kalórie, jedla som prve týždne co najmenej sacharidov a po mesiaci a pol mám skoro 10 kíl dole 🙂občas aj si dám niečo sladké ale prvé 3 týždne som dávala veľký pozor 🙂

Tak najprv napises, ze roky nejedavas pecivo a potom napises, ze na ranajky si das chlebik. V humuse nie je nic mliecne (cicer, olivovy olej, cesnak, sol, korenie,limetka a tahini). Kedze ti maso velmi nechuti a mliecne nemozes kupila by som si na tvojom mieste normalne protein na doplnenie potrebneho mnozstva, kt nevies prijat zo stravy.
Kedze nechudnes, tak nie si v deficite, jednoducho matematika nepusti.