icon

Cvičenie na doma

hsara99
22. feb 2022

Baby, podľa koho cvičíte doma? Ideálne nejaké videá na YT 🙂 ďakujem

Strana
z2
victoriab
23. feb 2022

@vanda323 2 týždne po sekcii určite nie! Haló, žena, si po operácii, ser teraz na cvičenie. Priviedla si na svet nový život, v bruchu si 9 mesiacov nosila a tvorila človeka, minimálne 9 mesiacov potrebuješ aj ty a tvoje telo, aby sa pomaly spamätalo. Prečo mu ten čas nedáš? Prečo nedáš ten čas sebe? Si v šestonedelí, teraz máš len oddychovať (koľko sa dá) a regenerovať. Žiadne diéty, namáhavé cvičenia, somariny, akože haló. Jedz, aby si nebola hladná, nestresuj sa, nádych, výdych, prestaň byť na seba tak prísna, začni sa mať rada. A nemaj výčitky za hlúposti. Tvoja hlava potrebuje nastaviť. Takže sa hod do kludu a prestaň vymýšľať. Všetko pojde dole postupne. A cvičiť zacnes, ked budes ty aj telo pripravené. Takze dobru noc ☺️

karolinav
Odpoveď bola odstránená
alanko20
23. feb 2022

Chloe ting pozri si jej stranku, ma tam vyzvy zadarmo- na kazdy den mas vybrane cca 2-3 videa, vychadza to v priemere 30-35 minut na den. Mam ju velmi rada.

beata_k
24. feb 2022

Sibe vam?

hsara99
autor
24. feb 2022

@beata_k preboha, ide to tu dolu vodou

hsara99
autor
24. feb 2022

Ďakujem vám krásne všetkym za rady 🙂

beata_k
24. feb 2022

@hsara99 A riadne

kubiatko30
8. jún 2022

@lusyc ahooooj, prosim ta mozno mi budes vediet poradit....ja som si zaplatila teraz jej balik za 20e mesacne, platba presla a neviem sa dostat k videam....ako sa prihlasujes prosim ta? Pisala som aj priamo jej na insta ale vobec neodpisuje 🤷‍♀️ Dakujem ti za odpoved 🥰

lusyc
9. jún 2022

@kubiatko30 ahoj. Poslala mi mailom prihlasovacie údaje na jej stránku a uz som mohla cvičiť. Ale po troch týždňoch som skončila, nebavilo ma to a ani som nemala čas..

kubiatko30
9. jún 2022

@lusyc ahaaaaa, vdaka za info, mne takyto mail neprisiel....a preco ta to nebavilo ak sa mozem opytat???

lusyc
9. jún 2022

@kubiatko30 veľa cvikov som nedokázala spraviť, ja nie som moc športový typ

krstn003
25. jan 2023

Keď nestíham isť do posilky tak si vyberiem nejaké cviky na doma, veľa nájdeš aj na youtube

Strana
z2