Cvičenie na doma
Baby, podľa koho cvičíte doma? Ideálne nejaké videá na YT 🙂 ďakujem
Chloe ting pozri si jej stranku, ma tam vyzvy zadarmo- na kazdy den mas vybrane cca 2-3 videa, vychadza to v priemere 30-35 minut na den. Mam ju velmi rada.
Ďakujem vám krásne všetkym za rady 🙂
@lusyc ahooooj, prosim ta mozno mi budes vediet poradit....ja som si zaplatila teraz jej balik za 20e mesacne, platba presla a neviem sa dostat k videam....ako sa prihlasujes prosim ta? Pisala som aj priamo jej na insta ale vobec neodpisuje 🤷♀️ Dakujem ti za odpoved 🥰
@kubiatko30 ahoj. Poslala mi mailom prihlasovacie údaje na jej stránku a uz som mohla cvičiť. Ale po troch týždňoch som skončila, nebavilo ma to a ani som nemala čas..
@lusyc ahaaaaa, vdaka za info, mne takyto mail neprisiel....a preco ta to nebavilo ak sa mozem opytat???
@kubiatko30 veľa cvikov som nedokázala spraviť, ja nie som moc športový typ
Keď nestíham isť do posilky tak si vyberiem nejaké cviky na doma, veľa nájdeš aj na youtube

@vanda323 2 týždne po sekcii určite nie! Haló, žena, si po operácii, ser teraz na cvičenie. Priviedla si na svet nový život, v bruchu si 9 mesiacov nosila a tvorila človeka, minimálne 9 mesiacov potrebuješ aj ty a tvoje telo, aby sa pomaly spamätalo. Prečo mu ten čas nedáš? Prečo nedáš ten čas sebe? Si v šestonedelí, teraz máš len oddychovať (koľko sa dá) a regenerovať. Žiadne diéty, namáhavé cvičenia, somariny, akože haló. Jedz, aby si nebola hladná, nestresuj sa, nádych, výdych, prestaň byť na seba tak prísna, začni sa mať rada. A nemaj výčitky za hlúposti. Tvoja hlava potrebuje nastaviť. Takže sa hod do kludu a prestaň vymýšľať. Všetko pojde dole postupne. A cvičiť zacnes, ked budes ty aj telo pripravené. Takze dobru noc ☺️