Cvičenie na doma
22. feb 2022
Baby, podľa koho cvičíte doma? Ideálne nejaké videá na YT 🙂 ďakujem
Predošlá
Strana
z2
Chloe ting pozri si jej stranku, ma tam vyzvy zadarmo- na kazdy den mas vybrane cca 2-3 videa, vychadza to v priemere 30-35 minut na den. Mam ju velmi rada.
Ďakujem vám krásne všetkym za rady 🙂
@kubiatko30 ahoj. Poslala mi mailom prihlasovacie údaje na jej stránku a uz som mohla cvičiť. Ale po troch týždňoch som skončila, nebavilo ma to a ani som nemala čas..
@kubiatko30 veľa cvikov som nedokázala spraviť, ja nie som moc športový typ
Keď nestíham isť do posilky tak si vyberiem nejaké cviky na doma, veľa nájdeš aj na youtube
Predošlá
Strana
z2

@vanda323 2 týždne po sekcii určite nie! Haló, žena, si po operácii, ser teraz na cvičenie. Priviedla si na svet nový život, v bruchu si 9 mesiacov nosila a tvorila človeka, minimálne 9 mesiacov potrebuješ aj ty a tvoje telo, aby sa pomaly spamätalo. Prečo mu ten čas nedáš? Prečo nedáš ten čas sebe? Si v šestonedelí, teraz máš len oddychovať (koľko sa dá) a regenerovať. Žiadne diéty, namáhavé cvičenia, somariny, akože haló. Jedz, aby si nebola hladná, nestresuj sa, nádych, výdych, prestaň byť na seba tak prísna, začni sa mať rada. A nemaj výčitky za hlúposti. Tvoja hlava potrebuje nastaviť. Takže sa hod do kludu a prestaň vymýšľať. Všetko pojde dole postupne. A cvičiť zacnes, ked budes ty aj telo pripravené. Takze dobru noc ☺️