icon

Cvičíme s Bobom Harperom

iconka
23. mar 2013

Ked tu uz mame temu cvicime s Jilliam Michaels, neda mi a zakladam aj temu o Bobovi. 🙂 🙂 Kto vie o kom hovorim, vie aj to, ze tito dvaja proste pasuju k sebe aj ked Bob je gay 😉 Narodil sa 18.8.1965 a aj ked na to tento sympatak nevypada, ma uz 47rokov. Jeho povolanie je osobny trener. Mohli ste ho vidiet aj v reality show The Biggest Loser, kde pomahal chudnut vybranym ludom a bol naozaj uspesny. Mozete sem pridavam aj linky na stiahnutie jeho cviceni a najma svoje dojmy z cvicenia a aj vysledky (tie su vzdy najmotivujucejsie) 😀 Takze hura do cvicenia. Ja som si skusila zatial tri jeho cvicenia a velmi sa mi pacia.

Cvičíme s Bobom Harperom
mirkap84
2. apr 2013

@iconka ...stahujem si aj to druhe hodkove kardio Body rev... to si uz cvicila ci iba to Ultimate Cardio?

scheba
2. apr 2013

@mirkap84 na stiahnito.sk su aj vsetky cvicenia od Jill, ja som vcera kupila kredit a stiahla komplet Boba a aj od Jill viacmenej vsetko, co ma zaujalo 🙂 uz sa tesim, mozem teraz striedat cvicenia o stosest, takze nuda a stereotyp nehrozia 😀

scheba
2. apr 2013

na to kardio body rev ma dobru recenziu Nikky http://mojetelo.blogspot.cz/2012/10/bob-harper-...

preto som to zhanala, tak dufam, ze nebudem sklamana....

mirkap84
2. apr 2013

@scheba 😀 si citame myslienky, akurat som tuto info dala na diskusku o Jillian, z ulozto jej cvicenia stiahli...tak som zvedava, kedy stiahnu aj z tejto stranky 😀
Ja cvicim Jillian dva mesiace, s Bobom som zacala len nedavno a velka spokojnost 😵

mirkap84
2. apr 2013

@scheba Parada! Citam, ze to nie je len o kardiu ale aj posilnovani, zajtra som sa chystala na Jill ale dam si zase Boba 😎 😅

scheba
2. apr 2013

@mirkap84 nemyslim, ze to odtial stiahnu nakolko je to spoplatnene = nastastie symbolicky 😀
ja mam za sebou Ripped in s pridavkami od Boba (nohy, brucho - striedala som obden) Predvcerom som dala Bobove cardio conditioning a ku podivu v pohode aj pocas cvicenia aj po odcviceni (svalovica ziadna). Dnes som zacala Killer buns a vymyslela som si to tak ze dam 3 dni killer buns L1+ ABS z Bobovej Yogy a 4-ty den niektore Bobove kardio, potom den pauza a znova zopakovat s L1 a to iste s L2 a L3 - bude to cca mesiac - potrebujem maknut na nohy tak snad to zabere 🙂

scheba
2. apr 2013

@mirkap84 vsak vdaka tej recenzii som snorila ako besna po tom body rev 🙂 uz som sa chystala to objednat cez Ebay a potom som prisla na tu genialnu stranku stiahnito 😅 😝

iconka
autor
3. apr 2013

@mirkap84 to druhe este nie, lebo len vcera som to vsetko stiahla 😉

mirkap84
3. apr 2013

Dnes som opat mohla zacvicit doobeda, tak som si dala Bobove Body rev cardio a perfektneeeee! Co sa obtiaznosti tyka je asi take ako Ultimate cardio, ale v Body rev sa viac cvici na zadok a v Ultimate skor stehna...
...vladala som a stihala ale urcite narocnejsie ako BFBM od Jillian, velka spokojnost 😵 a este raz kocky dakujem za tip 😉
@iconka
@scheba

scheba
3. apr 2013

@mirkap84 som sa ta na to akurat pytala v druhej diskusii 🙂
uz sa na to tesim, s akymi cinkami si to davala?

mirkap84
3. apr 2013

@scheba ...mam len kilove, ale ked sa cvici s jednou, tak mam obe...musim si kupit tazsie cinky, s kilovymi som frajerka 😎 😀

scheba
3. apr 2013

@mirkap84 ja c vicim s 2kg, ale Boba som davala s 1,5 kg - mam respekt, najma ked neviem co ma pocas tej hodiny caka 🙂
inak som si stiahla vsetky jeho cvicenia, vcera vecer som ich zbezne prebehla a poviem ti ze dooost brutalne su, ti jeho cvicenci tam normanle nevladzu alebo melu z posledneho pri niektorych cvikoch....a tiez tam ma jedno zamerane na vrchnu cast tela, taky protipol k tym dvom kardio drepon a vypadom 🙂 tusim je to ten Pure burn. Vsak v maji ich postupne vyskusam vsetky, zatial budem striedat body rev a ultimate cardio k tomu Killer buns

mirkap84
3. apr 2013

@scheba ...aj v tych kardio cviceniach maju co robit a najma ked na nich pritlaci alebo tak, vtedy by som nechcela byt jeho cvicencom 😨 😀 😀 😀
...aj ja som vecer stahovala ale este mi par videi chyba, musim to omrknut nech viem co ma caka, rozmyslam ze podvecer si dam este jedno jeho cvicenie, dnes som akasi nabudena 😕 😅

scheba
3. apr 2013

@mirkap84 veru cvicenie cloveka strasne nabudi 🙂 pockaj, ale zajtra ked uz dnes si citis zadok asi bude par dni sranda najma pri sadani na wc 😀

scheba
3. apr 2013

@mirkap84 inak myslim, ze vsetky jeho cvicenia su kardio, aj ked sa tak nevolaju....aspon tie co som stihla prebehnut

mirkap84
3. apr 2013

@scheba 😀 nieeee, az tak ho necitim alebo teda uz ho takmer necitim, tusim z tej svalovky nic nebude 🙄 😀

mirkap84
3. apr 2013

Prave som docvicila 49-minutovku a 11-minutovku Totally Ripped Core, perfektneeeee!!! Je to zamerane najma na brusne svalstvo, paradna vec! 😵 😵 😵
@scheba
@iconka

scheba
3. apr 2013

@mirkap84 no parada, vzdy ti napisem otazku inde a potom tu najdem odpoved 🙂 ale super, zavidim ti...ja nemam sancu pri malej tak vela. Super ze mame referenciu na dalsie cvicko od Boba, diky.

mirkap84
3. apr 2013

@scheba 😅 ano ano, tieto dve temy su trosku prepojene, min. pre nas urcite lebo cvicime okrem Boba aj Jill 😅
...ved mne sa tiez neda, ale dnes som mala chlapa doma tak som vyuzila aj jeho a aj energiu a chut 😅 , cvicievam az podvecer cca hodku, ked sa da viac tak aj viac, ale teraz vacsinou hodku 🙂

iconka
autor
3. apr 2013

@mirkap84 to som cvicila vcera, super to je. 🙂

iconka
autor
3. apr 2013

dnes som cvicila 100minut od Boba som si dala hodinove - Total body transformation workout, hroza 😀 strasne ma boleli nohy, prva polka je na nohy aj ruky a druha uz skor na nohy, zaberak riadny, namakate sa dobre 🙂

scheba
3. apr 2013

ten Bob je proste makac 😀

mirkap84
3. apr 2013

@iconka Och Jezis, zase nohy 😲 😀 😀 😀 , on je na ne tusim vysadeny, no nist, zajtra idem na to 😅
Nemozem si pomoct, ale ta 50minutovka Totally Ripped na brucho je lepsia ako 6Week alebo Killer ABS, celkovo mi pride BOB lepsi no... 😅

iconka
autor
3. apr 2013

@mirkap84 ja mam zajtra volno, normalne s tesim, zacinam citit kolena, to nie je dobre a to som obuta a davam si aj pozor, aby kolena nepresahovali spicky na nohach, ale skor to pripisujem tomu, ze som za posledne dni cvicila vela na nohy, takze trochu polavim tempo a pridam viac Jill, nech sa maju aj tie nohy cas zregenerovat 🙂

scheba
3. apr 2013

@mirkap84 podla mna pokial uz cvicis dlhsie Jill ti nestaci, ona je super na rozbeh po tehotenstve alebo pre zaciatocnikov alebo tie co ich to nechyti tak,ze kazdy den makaju - ale pokial si uz davas 2 a viac veci od Jill naraz je jasne, ze nestaci 🙂
no a Bob jednoznacne NIE JE pre zaciatocnikov 🙂 ten uz da do tela aj trenovanym. Aj ta Zuzka light je vyzva 🙂

mirkap84
3. apr 2013

@iconka ...ty si makac, davas si do tela tak to volno je potrebne, mne tie dva volne dni velmi pomohli...par tyzdnov dozadu som mala krizu - bolest kolien, ale ustupila tak som rada 🙂

mirkap84
3. apr 2013

@scheba ...moze byt 😉 ...Zuzku si skusala?

anamor
4. apr 2013

dievcata vdaka vam mam novy ciel, zvladnut jill tak, ze pojdem aj na boba a aj toho dam 😝 som zvedava ci to raz dokazem 😀

klobuk dolu pred vami 😉

mirkap84
4. apr 2013

@iconka ...a mam za sebou Total body transformation workout, opat raz paraaaada!!! 😵 😵 😵 To su uplne ine cvicenia ako od Jillian, tu sa aj zapotim a aj palia svaly, perfektny workout a hlavne ten koniec, uz dlho ma tak ric nebolela ako v zavere 😨 😀 😀 😀 , dala som si k tomu druhu cast resp. koniec zo vcerajsieho workoutu na brucho, ten sa mi velmi paci 🙂

mirkap84
4. apr 2013

@anamor ...jasne ze das, s Jillian naberes silu a mozes sa pustit do Boba 😅