Cvičíme s Bobom Harperom
Ked tu uz mame temu cvicime s Jilliam Michaels, neda mi a zakladam aj temu o Bobovi. 🙂 🙂 Kto vie o kom hovorim, vie aj to, ze tito dvaja proste pasuju k sebe aj ked Bob je gay 😉 Narodil sa 18.8.1965 a aj ked na to tento sympatak nevypada, ma uz 47rokov. Jeho povolanie je osobny trener. Mohli ste ho vidiet aj v reality show The Biggest Loser, kde pomahal chudnut vybranym ludom a bol naozaj uspesny. Mozete sem pridavam aj linky na stiahnutie jeho cviceni a najma svoje dojmy z cvicenia a aj vysledky (tie su vzdy najmotivujucejsie) 😀 Takze hura do cvicenia. Ja som si skusila zatial tri jeho cvicenia a velmi sa mi pacia.

takze prave som docvicila cardio body rev 🙂 Bob povedal, ze heavy weight, tak som si zobrala 4kg cinku (priatel ma jednorucky s kotucmi cize mozem kombinovat 1,5kg, 2, 4kg samozrejme aj tazsie, ale to uz nechavam jemu🙂) No a ku podivu v pohode, super cvicenie!! Inak ono to len vyzera, ze su to same drepy, ale vela z toho su death lifts - co by sa malo cvicit spravne tak ako to uci Jill = nie moc do podrepu a preto je to ucinne na zadok 🙂
V kazdom pripade okrem vyskokov s kolenami hore - zobudila by som malu a zburala nas panekal a tiez zaverecneho cviku na bocne brucho - to som fakt nedokazala este aj dvihnut nohu k tomu, kedze som sa tam drzala silou vole 🙂 som to odcvicila poctivo cele a citim sa fantasticky.
@mirkap84 Ani sa nedivim, ze si v ten den este dala dalsie, lebo euforia je - akurat uz by som to asi nezvladla silovo.
Prehodnocujem svoj plan a asi idem striedat obden Jill killer buns a Bobove kardia - vyskusam postupne vsetky. Pekny den vsetkym a este krajsi vikend, frcim do sprchy
po vcerajsom cviceni Boba nemam nijaku konkretnu svalovicu, ale som tak jemne a rovnomerne cela dolamana, takze som si povedala, ze dnes to dam este raz.
Prave som docvicila Body rev znovu so 4kg velkou cinkou a 1,5kg male cinky a mozem povedat, ze to slo vyrazne tazsie ako vcera, citit unavu svalov pri ciceni. Ale zvladla som to a zajtra mam regulerne volny den, ked si doprajem odpocinok 🙂
V pondelok pokracujem s jill
Po vcerajsej pauzicke opat Bob a jeho Totally Ripped na brucho, strasne sa mi tento workout paci, najlepsi na brucho aky som kedy cvicila 😵
Kocky, chvilu sa tu neukazem 🙂 ...nech sa Vam dobre cvici, chudne a spevnuje 😉
Ja dnes Jill a po nej od Boba 20minut - Pure burns super strenght begginers 🙂
takze po vcerajsej pauze (jaj, ale bola uz nutna) dnes opat Bob body rev a zajtra pokracujem s Jill killer buns 🙂
ahojte pridavam sa do klubu .. 😉 dnes som si vyskusala prvy krat ultimate cardio body.. ine video od neho ani nemam vlastne.. zacvicila som si zatial 35 minut + ptom 10 min zvlast na brusko.. a akoze super 😉
tak som po vcerajsom cviceni uplne dobita.. chodim ako po*erinkana 😀 😀 😀
ahojte baby mate neake dobre cvicenie s bobom zamerane aj na brusko ako ano dajte link dakujem 😉
tak som dala dnes tohoto boba http://www.stiahnito.sk/bob-harper-totally-ripp... a mam dost ani som to poriadne nezvladla je ta fakt super cvicenie uz sa tesim ako to budem znova cvicit snad to pojde lepsie ako dnes prvykrat mokra som ako mys
drzim palce vsetkym co sa daju na Boba 🙂
dnes som dala zase Body revolution - mam totiz mesiac kedy som zamerala cvicenie na nohy a zadok a toto cvicenie je plne drepov a mrtvych tahov, tak neviem ci este niektore ma zamerane hlavne na nohy a zadok. Cvicila som to 4x za posledny tyzden a mozem povedat, ze je to stale narocne (u Jill ked cvicim 4x, tak uz je to pohoda lahoda) a co je super, ze stale ma to nenudi a rychlo to ubehne.
Najkrajsi pocit je, ked vidim, ze vydrzim niektore cviky lapsie ako ti jeho cvicenci 🙂 vtedy som na seba pysna 🙂 (tolka samomotivacia, ze?)

@mirkap84 no som rada, ze aj teba to bolelo a nie len mna 😀 ja som za tym dala tu Jill