icon

Cvičíme s Bobom Harperom

iconka
23. mar 2013

Ked tu uz mame temu cvicime s Jilliam Michaels, neda mi a zakladam aj temu o Bobovi. 🙂 🙂 Kto vie o kom hovorim, vie aj to, ze tito dvaja proste pasuju k sebe aj ked Bob je gay 😉 Narodil sa 18.8.1965 a aj ked na to tento sympatak nevypada, ma uz 47rokov. Jeho povolanie je osobny trener. Mohli ste ho vidiet aj v reality show The Biggest Loser, kde pomahal chudnut vybranym ludom a bol naozaj uspesny. Mozete sem pridavam aj linky na stiahnutie jeho cviceni a najma svoje dojmy z cvicenia a aj vysledky (tie su vzdy najmotivujucejsie) 😀 Takze hura do cvicenia. Ja som si skusila zatial tri jeho cvicenia a velmi sa mi pacia.

Cvičíme s Bobom Harperom
iconka
autor
4. apr 2013

@mirkap84 no som rada, ze aj teba to bolelo a nie len mna 😀 ja som za tym dala tu Jill

mirkap84
4. apr 2013

@iconka 😀 si videla tych chalanov tam? Alebo v tom workoute na brucho...to su ine padavky 😨 😀
...dnes som vobec prvykrat cvicila ked mladsia spinkala (starsia je v skole), som skakala na spickach aby som ju nezobudila 😀

iconka
autor
4. apr 2013

@mirkap84 presne, vzdy je tam jedna muzska padavka a potom sa ja citim este 100x lepsie, ked ja vladzem s babami 😀 ...ja mavam problem, ze mi popod nohy beha moj hafan a obcas ho nechtiac kopnem 😖

scheba
4. apr 2013

@mirkap84 Zuzku este nie, najprv Bob musim zvladnut. Myslim, ze ona je este narocnejsia na silu 🙂

scheba
4. apr 2013

@mirkap84 super, ze to beres do radu aspon si budes vediet vybrat workout podla nalady ked ich budes poznat 🙂

mirkap84
4. apr 2013

@scheba ...na tento work mi dala tip iconka 😉 , ale idem skusit dalsie, este ich tam par ma co som necvicila 😀

mirkap84
4. apr 2013

@iconka 😀 😀 😀
...par dni dozadu som isla dat par brusakov a ako som si lahla na chrbat, prisla ku mne mladsia, sadla si mi na brucho a zacala hopkat a vydavala zvuk ako konik...no a cvic 😀 😀 😀

iconka
autor
4. apr 2013

@mirkap84 hihi ja ked lahnem na zem, tak pride za mnou pes a zacne mi olizovat ruky a tie kilove cinky sa uz naucil nosit v papulke, tak obcas mi robia s frajerom naproti a beru mi cinky a aportuju s nimi 😀 no a cvic a nesmej sa (nejeduj sa)

scheba
4. apr 2013

dnes mam za sebou 3x L1 killer buns a zajtra je na programe Bobove cardio Body rev 🙂 uz sa tesim na tie drepy 😎
@mirkap84 @iconka ako citam vase zazitky z cviceni, tak aj Body tranformtion je na zadok a nohy co je super, tiez vyskusam, dakujem za tip

iconka
autor
4. apr 2013

@scheba je to aj na zadok, aj na nohy, ale aj posilovanie

scheba
5. apr 2013

takze prave som docvicila cardio body rev 🙂 Bob povedal, ze heavy weight, tak som si zobrala 4kg cinku (priatel ma jednorucky s kotucmi cize mozem kombinovat 1,5kg, 2, 4kg samozrejme aj tazsie, ale to uz nechavam jemu🙂) No a ku podivu v pohode, super cvicenie!! Inak ono to len vyzera, ze su to same drepy, ale vela z toho su death lifts - co by sa malo cvicit spravne tak ako to uci Jill = nie moc do podrepu a preto je to ucinne na zadok 🙂
V kazdom pripade okrem vyskokov s kolenami hore - zobudila by som malu a zburala nas panekal a tiez zaverecneho cviku na bocne brucho - to som fakt nedokazala este aj dvihnut nohu k tomu, kedze som sa tam drzala silou vole 🙂 som to odcvicila poctivo cele a citim sa fantasticky.
@mirkap84 Ani sa nedivim, ze si v ten den este dala dalsie, lebo euforia je - akurat uz by som to asi nezvladla silovo.

Prehodnocujem svoj plan a asi idem striedat obden Jill killer buns a Bobove kardia - vyskusam postupne vsetky. Pekny den vsetkym a este krajsi vikend, frcim do sprchy

mirkap84
5. apr 2013

@scheba Ahojik, ze? Bob je poriadne nakazlivy 😀 , tesim sa ze sa cvicenie pacilo 😵
Dnes mam po troch dnoch volno, ale som aj akasi chora - boli ma hrdlo, takze by som tak ci tak necvicila, uvidime co zajtra ale ak bude boliet, tak si dam pauzu aj zajtra nech sa vyliecim 🙂

scheba
5. apr 2013

@mirkap84 to veru je 🙂 tiez si myslim, ze radsej 1-2 dni necvicit aby sa ukazalo ci je to choroba alebo len take lahke prechladnutie. Med, C vitamin (idealne prirodny) cibula cesnak 🙂 pritazlivo vonat nebudes, ale smrdi to aj bacilom 🙂

mirkap84
5. apr 2013

@scheba ...uz sa to so mnou taha dlhsie len si chorobu brzdim paralenom, nechala som teraz tomu volny priebeh tak sa to startuje...hadam to uz prejde uplne a budem fit 😵 ...najma Boba sa cvici tazsie ked ma clovek na prieduskach hlien 😖

scheba
5. apr 2013

@mirkap84 no to verim, on sa lahko necvici ani ked si uplne fit 🙂 drzim palce a zelam skore uzdravenie

scheba
6. apr 2013

po vcerajsom cviceni Boba nemam nijaku konkretnu svalovicu, ale som tak jemne a rovnomerne cela dolamana, takze som si povedala, ze dnes to dam este raz.
Prave som docvicila Body rev znovu so 4kg velkou cinkou a 1,5kg male cinky a mozem povedat, ze to slo vyrazne tazsie ako vcera, citit unavu svalov pri ciceni. Ale zvladla som to a zajtra mam regulerne volny den, ked si doprajem odpocinok 🙂
V pondelok pokracujem s jill

mirkap84
6. apr 2013

Po vcerajsej pauzicke opat Bob a jeho Totally Ripped na brucho, strasne sa mi tento workout paci, najlepsi na brucho aky som kedy cvicila 😵
Kocky, chvilu sa tu neukazem 🙂 ...nech sa Vam dobre cvici, chudne a spevnuje 😉

iconka
autor
6. apr 2013

Ja dnes Jill a po nej od Boba 20minut - Pure burns super strenght begginers 🙂

scheba
8. apr 2013

takze po vcerajsej pauze (jaj, ale bola uz nutna) dnes opat Bob body rev a zajtra pokracujem s Jill killer buns 🙂

lucka1987
8. apr 2013

ahojte pridavam sa do klubu .. 😉 dnes som si vyskusala prvy krat ultimate cardio body.. ine video od neho ani nemam vlastne.. zacvicila som si zatial 35 minut + ptom 10 min zvlast na brusko.. a akoze super 😉

iconka
autor
8. apr 2013

@lucka1987 a ked si prejdes tieto tri strany, najdes aj linky na dalsie jeho cvicenie. UCB je riadna makacka, hlavne pre zaciatocnikov.

lucka1987
8. apr 2013

@iconka no kuknem ked maly zaspi.. no citala som prave recenziu.. dva mesiace cvicim jill v podstate keby nebolo par malych prestavok tak kazdy den 30-60 minut denne . takze uz som to zvladla lepsie ako keby nemam odcvicenie nic 😀

lucka1987
9. apr 2013

tak som po vcerajsom cviceni uplne dobita.. chodim ako po*erinkana 😀 😀 😀

blcha
9. apr 2013

ahojte baby mate neake dobre cvicenie s bobom zamerane aj na brusko ako ano dajte link dakujem 😉

scheba
9. apr 2013

@blcha ahoj, precitaj si vsetky prispevky, najma na strane 2 pisali baby o niektorych cviceniach a aj to kde sa k nim dostanes....na brucho je tusim totally ripped core

scheba
9. apr 2013

@lucka1987 to prejde, ale myslim, ze je to velmi ucinne cvicenie - treba zopakovat akonahle to bude mozne 🙂

lucka1987
9. apr 2013

@scheba dnes som si dala 30 miutve cardio od Jill, aby som ustala tu svalovku a zatra sa chystam na nejaky workout ale este neviem aky, nieco na co budem mat chut.. 😉 svalovica prestava a prijemne je to citit, am rada ked mam svalovicu, ale taku prijemnu akuratnu 😀

blcha
10. apr 2013

tak som dala dnes tohoto boba http://www.stiahnito.sk/bob-harper-totally-ripp... a mam dost ani som to poriadne nezvladla je ta fakt super cvicenie uz sa tesim ako to budem znova cvicit snad to pojde lepsie ako dnes prvykrat mokra som ako mys

scheba
10. apr 2013

drzim palce vsetkym co sa daju na Boba 🙂
dnes som dala zase Body revolution - mam totiz mesiac kedy som zamerala cvicenie na nohy a zadok a toto cvicenie je plne drepov a mrtvych tahov, tak neviem ci este niektore ma zamerane hlavne na nohy a zadok. Cvicila som to 4x za posledny tyzden a mozem povedat, ze je to stale narocne (u Jill ked cvicim 4x, tak uz je to pohoda lahoda) a co je super, ze stale ma to nenudi a rychlo to ubehne.
Najkrajsi pocit je, ked vidim, ze vydrzim niektore cviky lapsie ako ti jeho cvicenci 🙂 vtedy som na seba pysna 🙂 (tolka samomotivacia, ze?)

scheba
10. apr 2013

@lucka1987 klin sa klinom vybija 🙂 mne na ukrutnu svalovicu vzdy pomohlo cvicenie, aj ked prve minuty su vrazene bolestive 🙂 Svalom pomoze ked sa prehreju, lepsie sa odtial dostava kyselina mliecna. Inak miernu svalovicu mam rada aj ja, je to taky pocit z dobre vykonanej prace 🙂