icon

Cvičíme s Bobom Harperom

iconka
23. mar 2013

Ked tu uz mame temu cvicime s Jilliam Michaels, neda mi a zakladam aj temu o Bobovi. 🙂 🙂 Kto vie o kom hovorim, vie aj to, ze tito dvaja proste pasuju k sebe aj ked Bob je gay 😉 Narodil sa 18.8.1965 a aj ked na to tento sympatak nevypada, ma uz 47rokov. Jeho povolanie je osobny trener. Mohli ste ho vidiet aj v reality show The Biggest Loser, kde pomahal chudnut vybranym ludom a bol naozaj uspesny. Mozete sem pridavam aj linky na stiahnutie jeho cviceni a najma svoje dojmy z cvicenia a aj vysledky (tie su vzdy najmotivujucejsie) 😀 Takze hura do cvicenia. Ja som si skusila zatial tri jeho cvicenia a velmi sa mi pacia.

Cvičíme s Bobom Harperom
Strana
z7
ajka20
19. jan 2014

už som našla je to super cvičko a ani nie moc namáhavé 😀

iconka
autor
3. feb 2014

@ajka20 a ake si si dala? Ja som najnovsie cvicila jeho hodinove cvicenie s kettlebellom a super, paci sa mi.

ajka20
3. feb 2014
iconka
autor
3. feb 2014

@ajka20 aha, takze dobre som si myslela, toto je bonusove cvicenie, je take aj cele, skus aj to (cele bez bonusu ma hodinu)

mon1001
Odpoveď bola odstránená
messue
15. mar 2014

ahojte kočky, chcem sa vas opytat na cvicenie Begginer´s Weight-Loss Transformation , ci mate skusenosti, potrebujem zhodit, cvicim Jill, spevnujem , svaly su vacsie, ale potrebujem spalit ten tuk, strava je upravena a citala som ze toto cvicenie pomoze spalit tuky, co poviete? dakujem vám...

iconka
autor
18. mar 2014

@messue Urcite ano, ale akekolvek cvicenie ti pomoze spalit tuky 😉

scheba
19. mar 2014

@messue urcite, myslim ze Bobove cvicenia su hlavne narocnejsie, a toto je take s ktorym by som odporucila zacat Boba cvicit. Ako pise Iconka dolezite je hlavne cvicit a cvicit 🙂

iconka
autor
19. mar 2014

Tak tak, cvicit a cvicit, preto som si dala hodinku s Bobom a jeho Ultimate cardio body 🙂

dudri
23. mar 2014

Momentalne cvicim podla Jilla. Chystam cvicit podla Boba. Kde mam cvicit na zaciatok? Postup ako zacat?

marfyy
23. mar 2014

@scheba ahoj ja mam odcvicenu Jillian , 30 day Shred a teraz koncim Ripped in 30 od Jillian/ cvicim ju od 17.1./,podarilo sa mi dat krasne dole cm a aj par kg. Pozerala som si 1 cvicko od Boba, rada by som vyskusala aj jeho. ale neviem ,kt. cvicenie je zamerane na dolnu partiu , zadok ,stehna , boky. tam by som potrebovala este popracovat. ake mas vysledky , zmeny pri cviceni s BObom? kolko cm si dala dole ?

scheba
23. mar 2014

@marfyy Ahoj, Bob je super, ale podla mna aj narocnejsi ako Jill 🙂 konkretne na zadok su dobre Ultimate cardio body - tam je kopa vypadov a tiez Body revolution cardio conditioning - tam je kopa drepov a mrtve tahy 🙂 Idealne je vsak strieda aj s inymi lebo chudnut sa nikdy neda v konkretnej partii, ale je to vec celkoveho spalovania a spevnovania.
Konkretne ja mam najradsej Total body transformation a Pure burn super strength.

Najlepsie spracovanie, ake som nasla o vsetkych cviceniach od Jill, Boba atd najdes u tejto baby:

http://mojetelo.blogspot.cz/2012/11/bob-harper-...
http://mojetelo.blogspot.cz/2012/10/bob-harper-...

marfyy
24. mar 2014

@scheba dakujem ti krasne, akurat som si to podrobne vdaka tvojim linkom precitala 😉, tu stranku som uz studovala,ale len o Jillian. dneska koncim Ripped , Week 4 , tak chcem pokracovat s Bobom ..jasne, idealne je prestriedat vsetky partie..asi si dam ten body revolution -cardio conditioninig... 😀 ty si cvicila aj Jill? ake mas ty vysledky s cvicenim ? kolko sa ti podarilo za aky cas schudnut?

scheba
24. mar 2014

@marfyy cvicila som Jill ako prvu, este pred rokom....ja som cely zivot sportovala takze som sa potrebovala nakopnut 🙂 no a teda s tym chudnutim, ja som v tej dobe nepotrebovala uz vyrazne chudnut, max 2-3 kg, ale skor vyformovat na niekdajsiu figuru a Jill bola fajn na zaciatok. Ja som zacala hned s Ripped in 30 a potom som presla na Boba, lebo uz pocas 3. tyzdna mi Jill nestacila a vzdy po dovciceni som si este pustila niektore z Bobovych bonusovych videi ... no a vysleky super. Myslim, ze este lepsie ako kedykolvek predtym...
Teraz od januara som sa dala na program T-25 focus od Shauna T, tento tyzden koncim Beta level a uz sa tesim na Gammu. Potom budem striedat podla chuti Boba, Shauna a Zuzku Light, ale len tak 3x do tyzdna na udrzanie, pretoze v letnom obdobi mam vela aktivit aj vonku (bike, korcule, beh), tak to bude uplne stacit.

V kazdom pripade vysledky uz vidis po 2 odcvicenych programoch, takze je to SKVELE!! Neviem kolo este chces schudnut, ale treba sa tym padom trochu pofrat so stravou ak si tak este neurobila a vydrzat - hlavne cvic max tak 5x do tyzdna viac nie, telo musi aj regenerovat - ale menej ako 3x tiez nie to je zase malo 🙂
Drzim palce a dufam, ze s ti Bob zapaci 🙂

marfyy
27. mar 2014

@scheba no musim sa priznat ,ze tri dni pauzujem co som skoncila Ripped od Jill. teda jeden den povinneho volna som mala , potom som vcera bola v robote cely den, tak som nemohla , no a dneska rozmyslam ,ci si zacvicit alebo nie, no zda sa mi ,ze ma muzicek nakazil chripkou. citim sa slaba, oci palia, hlava boli 😒 aj ked totalne rada by som si isla zacvicit ,lebo uz mam zly pocit s toho , ze dneska treti den nic. co sa stravy tyka, jem urcite menej , rozmyslim si co si dam. ci mi stoji ta cokolada,alebo mastne jedlo /za to. na veceru len bielkovinu a zeleninu, kedze som sa trapila tym ze som neveceriavala, po17/18hod. ziadne kg s toho nesli dole. tak teraz si dam , sice nie vzdy ,ale niekedy tu bielkovinu na veceru. sladkosti ovela menej ako kedysi, . predtym som kazdy den uz zo zvyku musela mat nieco sladke. ..no hrozne. 😢 😢 rada by som vyskusala jest 5xdenne , mensie porcie a celkovo jest zdravsie, lebo uz nechcem tie kg naspat a este nieake chcem dat dole.
Chcem sa spytat, tie Bobove cvicenia kt. su na youtube, su len tie bonusovky alebo len dvoj minutove, musim si kupit ten kredit na ulozto a stiahnut?

scheba
27. mar 2014

@marfyy ked sa necitis uplne fit radsej si daj den - dva pauzu, inak si to cvicenie neuzijes, skor sa budes trapit....
Ja som to tahala z ulozto, lebo na YOUtube su len uryvky. Tie Bobove bonusovky maju 10 - 15 min cca, urcite nie menej. Kup si kredit je to fakt zadarmo, ked porovnas kolko by si platila pri kazdej navsteve fitka alebo keby si si kupila original DVD od Boba. Ja som si za kredit stiahla vsetky Bobove a Jillianine cvicenia co som tam nasla, aj toho Shauna T co teraz cvicim mam odtial...za par eur a pri pevnej voli cvicit doma = postava ako lusk, no nekup to 🙂

marfyy
28. mar 2014

@scheba dneska mi je uz fajn, ozaj vcera mi pomohlo , ze som to vylezala a vypotila s coldrexom v ruke. dakujem za rady, urcite si to postahujem , pretoze to stoji za to. dufam ,ze aj ked pridem domov zo sezony ,tak sa prinutim zacvicit ale verim , ze ano. ja som tiez vzdy bola sportovy typ. voleybal , bike , turistika , kolieskove korcule. no pri tomto cviceni ,vidim aj rychle vysledky co ma motivuje a robi radost. tak do cvicenia. o este dva dni a cestujeme po vyse troch mesiacoch domov , na Slovensko. som zvedava , ci si vsimnu, ze som schudla 😒 dufam,ze ano ,lebo inak budem mooc smutna. 😉 potrebujem pochvalit. tak docvicenia a dakujem 😉

jancaca
7. apr 2014

Ahojte cvičiace žienky. Pomaly končím s cvičením Jillien 30 day shred level 3, a neviem či mám pokračovať s Jill, alebo skúsiť niečo náročnejšie, keďže nemám žiadnu svalovicu a to mám nadváhu asi 20 kg...Alelepšie je cvičiť aspoň niečo ako nič....Chcela by som skúsiť Boba ale on má asi dlhšie cvičenia, že? Akým cvičením začať? ďakujem

bohumila1988
21. nov 2014

@scheba ja som si ich stiahla z netu zadara...

bohumila1988
21. nov 2014

Baby ake vysledky mate po cviceni s Bobom?? Dakujem

starackovamonika
18. feb 2015

Ahojte dámy, mohla by som sa spýtať akurát som si stiahla Bob Harper - Beginner's Weight Loss Transformation (46 min), koľko dní sa to má cvičiť? V akých intervaloch? Jill mala na levely a dni a s týmto neviem ako cvičiť 🙂 ďakujem ! 🙂 😀

iconka
autor
19. jan 2016

Oprasila som cvicenia s Bobom a peknych 40minut som mu venovala 🙂

scheba
19. jan 2017

@iconka ja pred tyzdnom a chystam sa aj zajtra... 🙂

Strana
z7