Cvičíme s Bobom Harperom
Ked tu uz mame temu cvicime s Jilliam Michaels, neda mi a zakladam aj temu o Bobovi. 🙂 🙂 Kto vie o kom hovorim, vie aj to, ze tito dvaja proste pasuju k sebe aj ked Bob je gay 😉 Narodil sa 18.8.1965 a aj ked na to tento sympatak nevypada, ma uz 47rokov. Jeho povolanie je osobny trener. Mohli ste ho vidiet aj v reality show The Biggest Loser, kde pomahal chudnut vybranym ludom a bol naozaj uspesny. Mozete sem pridavam aj linky na stiahnutie jeho cviceni a najma svoje dojmy z cvicenia a aj vysledky (tie su vzdy najmotivujucejsie) 😀 Takze hura do cvicenia. Ja som si skusila zatial tri jeho cvicenia a velmi sa mi pacia.

uf 2 dni ziaden pohyb, ale pobyt v moravskom sklipku proste krasa - teda az na pocasie...akurat teda uplne mimo klasickeho a "spravneho" zivotneho stylu,o ktory sa snazim 😀 Nevadi obcas treba uplne vypnut a od zajtra zase makam 🙂
dnes iba totaly ripped core, ale s dobrym pocitom 🙂
Dnes hodinka s Bobom, uz mi chybal 🙂 Juj a ako mi je dobre. 🙂
V pondelok hodinka s Bobom, dnes dalsia. A co vy? 😉
super ze som nasla aj BoBovu temu 🙂))) tiez som s nim zacala, pak mini zranenie prislo tak som prerusila ale kazdy den sa chystam nabehnut zasa 🙂))))
dnes Totally ripped core 49+12minut a rotana k tomu. Inac Bob ma nove DVD, vyjde tusim o tyzden 🙂
iconka si dobraaa! ja som dnes bola hnila, len 10minut na brucho a kynychova, inak nic..ale rano do skolky, peso s kocarom som mala fajne cardio 😀
Pure burn super strenght 66minutove cvicenie + 10minut rotana a mam dost. Vobec som sa nespotila, ale zabrat dostali ruky nenormalne. Super.
S akou zatazou si davate Boba?
inak Boba cvicim 3-4x do tyzdna, zakazdym iny workout, cize ani raz v jednom tyzdni neopakujem, aby si svaly nenavykli na rovnaky pohyb. Tiez mozem povedat, ze tym padom je to zakazdym makacka 🙂
Ked uz mi to bolo malo, zvysila som vahy ciniek a juuuj, zase mam co robit, ale davam to 🙂
Bob mi nenormalne sadol, cvicievam hlavne Total body transformation (6kg/2kg) - vraj najtazsi workout ever - tvrdi Bob na zaciatku videa a teda neni to brnkacka, potom Ultimate cardio body s 3kg), Body rev (6kg/2kg) a Pure burn super strenght (s 3kg) - to su moje hlanve top workouty....
Odcvicila som aj Totally ripped core aj Beginner weight loss ale tie davam ked sa necitim uplne fit 🙂 Ja mam na bruchu pomaly tehlicky takze sa mu nijak zvlast nevenujem, problem su stehna (hlavne vnutorne) a zadok. Cvicim 3,5 mesiaca z toho Boba asi 2,5 mesiaca a vidim brutalny pokrok. Myslim, ze o rok budem mat aj tie nohy a prdel ako malina 🙂
este planujem vyskusat Yogu od neho a tiez Bob´s workout, som ich uz pozrela a vypadaju narocne, ale cakam na den kedy budem potrebovat rychle 30min cvicenie.
Tusim sa nikomu (cest vynimkam) nechce cvicit Bob 🙂 Ja som si dala prave toto: Body rev conditioning(60min) + Totally ripped core (12min) + Ultimate cardio body glute challenge (13min), ze krasnych 85minut. 🙂 Odporucam, riadna posilovacka.
Ahojte kočky, tak ja sa k vám dnes asi pridávam do klubu som sa rozhodla 🙂 začnem s Bobom a jeho Begginer´s Weight-Loss Transformation... Dúfam, že to zvládnem, aj keď som sa všade dočítala, že to pre začiatočníkov nie je, ale pred tým som cvičievala Jill (nepravidelne, lebo som lenivá, tak dajme tomu, že za mesiac som si ju zacvičila tak 18-krát) a tá mi dosť pomohla, za mesiac som dala 5kg dolu, a to som sa neobmedzovala v strave, akurát som pila veľa vody... 🙂 No nejak som zas prestala cvičiť, a potrebujem dať ešte nejakých 5-7kg dolu, hlavne zo stehien bokov a zadočku, tak pevne dúfam, že Bob mi k tomu pomôže... 🙂 Pomohol vám? Aké máte zatiaľ s ním výsledky? 🙂
@iconka juuj parádička, to spevnenie určite potrebujem, lebo som ako taká huspeninka, aj keď nie som nejako veľká si myslím... a ako dlho ho už cvičíš? pomohlo ti to zhodiť aj nejaké tie kilečká? aj keď viem, že tie nie sú prvoradé, dôležitejšie sú cm, ale predsa ma tie kg viac motivujú he nemôžem si pomôcť 🙂
takže konečne po 3 mesiacoch, kedy som neodcvičila ani 1 workout, som dnes dala ultimate cardio. Keďže to pred prázdninami bol pre mňa jeden z tých "ľahších", tak som si ho dala ako úvodný a ešte aj s 3 kg činkami (však aj tie boli úplne v pohode) 🙂 Dnes sa mi už ľahký nezdal, činky som v druhej polhodinke vymenila za 2 kg, aby som vydržala a nestrácala techniku 🙂 No skrátka mám dosť a ponaučenie, že treba sa hýbať stále 🙂 aj keď v tých horúčavách sa to fakt nedalo, nakoľko nemáme doma klimatizáciu... V každom prípade začínam znova pravidelne makať 🙂
No co zeny, cvicite s Bobom? Ja som si prave dala 50minut 🙂
ja som si dnes dala Boba iba Glute challenge po Jillian :P ale zato som mala dosť :D
Co je lepsie ako vstat 25.12 o 5tej rano? 😀 No a ked som uz bola hore, tak som tento cas vyuzila a prave som si dala skoro 70minut s Bobom - Pure burn super strength, hadam mi ruky neopdadnu 🙂
Asi som Bobovi verna uz len ja - dnes prvy krat Bobova Yoga for the warrior - 1hodinka + 15minut bonus Yoga abs. Krasnych 75minut. Dal mi zabrat. 🙂
Ja som sa teraz = od tohto tyzdna vrhla na T 25, idem alpha, potom mam v plane beta a ked niekde medzitym stiahnem gammu skusim aj tu - ale zavisi od vysledkov (tie budu az po par tyzdnoch) 🙂 Boba si dam asi niekedy potom
dievčence poradte kde najdem cviky na brucho od Boba H dííík krásne

Dnes Bob, ale len 20minut, je to proste moj milacik 🙂