icon

Cviky na brucho dva mesiace po cisárskom reze

aduska3232
22. apr 2015

Ahojte, som 2 mesiace po cisarskom, kedy asi sa moze začať cvičiť na brucho? 😖

ambrra
•
22. apr 2015

@aduska3232 ak ťa to nebolí, tak už. len začni s mierou

charllotte
•
22. apr 2015

Posledny cisarsky som mala pred 5 rokmi a nie som si ista, ale tusim po 3 mesiacoch??? 😕

monciky
•
22. apr 2015

@aduska3232
ak si bola na kontrole po sestonedeli, tak si sa mala doktora opytat, ci je jazva dobre zahojena aj zvnutra....

helka107
•
22. apr 2015

ne bolo povedane že skor ako po pol roku by sa nemalo som 5 mes po a ešte si netrufam vnutornú jazvu pri záťaži cítim...

leamax
•
22. apr 2015

Ja som po cisarskom skoro pol roka a tiez pri zatazi vnutornu jazvu citim.gyndo mi pred 2 mesiacmi ale povedal,ze uz mozem cvicit.asi sa pre istotu najskor opytaj dr.a potom skus,ci ta nebude boliet

smatka
•
22. apr 2015

Po 6 mesiacoch

aduska3232
autor
•
22. apr 2015

Ďakujem Vám, radsej este počkám.....

aduska3232
autor
•
22. apr 2015

Pocas tehu mi odišli kĺby tak som skončila az na vozíčku, pribrala som 30 kg a brucho som mala neskutočne veľké,,,, maly mal 4,5 kg a to sa narodil este 3 týždne skôr.... Moje brucho teraz vyzera hrozne..... Ovisnute a strie ☹ ☹

dollynkaa
•
22. apr 2015

@aduska3232 ja som 3tyzdne po uz behala a brucho po cca 2mesiacoch

sama83
•
22. apr 2015

3 mesiace po cisárskom a začať s mierou, ja som tiež po cisárskom a začala som až po 5 mesiacoch keďže som cítila ťahanie, je to vážny zákrok, netreba si to natiahnuť.

sama83
•
22. apr 2015

@aduska3232 neboj, všetko sa dá, do poriadku. teraz sa venuj dietatku bruško počká

ivetlo
•
23. apr 2015

Veru neriskuj, radšej počkaj. Každá sa s tým pasujeme po svojom. A tiež som si prešla svojím a ešte prechádzam 🙂 . Pre nás ženy nekonečný boj.
Skús prechádzky, a pri prechádzkach si dávaj pozor ako máš vystretý chrbát a kontroluj sa či sťahuješ bruško a zo začiatku ti bude stačiť aj toto.

katulienkax
•
23. apr 2015

Ze cvičenie po cisarskom som 6 mesiacov po a cvičím stále sak kolo dvoch malých deti je cvičenia až až a na brucho teda vobec nemyslím, brusaky neustále z postieľky do postieľky aj v noci, prechádzky každý den ked neni choroba u staršej, som rada ked vecer pospia a ja si ľahnem,vážne. Ale je pravda ze po prvom som sa tým viac zaoberala po druhom už na to nemam moc času A ani ma to nejak netrápi a vlastne už ani nemam brucho aj bez cvičenia.

biela_sova
•
29. mar 2019

@aduska3232 Ahoj, moj kamos gynekolog, ktory priviedol na svet nasho maleho povedal, ze priamu zataz brucha mozem az 6 mesiacov po porode. Rataj s, tym, ze to brucho sa Ti trochu scvrkne aj samo. Fyzioterapeutka mi poradila chodzu, denne nachodim 8km s kocikom aod naozaj, po troch mesiacoch som vyzerala ako predtym. Najhorsie by bolo, keby si zatazila brucho a noco by sa stalo jazve

tamvtme
•
20. máj 2022

Najskor po 6 mesiacoch...ja som zlahka zacala ale bolo mi to neprijemne, nie vyslovene bolest, ale necitila som sa este ok pri zapajani brucha tak som este pockala a 8m po cisaraku uz ok