icon

Cyklická ketogénna diéta - skúsenosti

shanis
14. jan 2014

Ahojte, s priatelom chceme vyskusat, udajne je velmi ucinna. Potesi, ak ma niekto pre mna radu, alebo skusenost...jedalnicek, ubytok na vahe a pod. Dakujem🙂

gila
16. mar 2016

@bubu37 to bude ale voda, ktoru telo zadrziava ak prijima sachre

jarhal
16. mar 2016

@gila presne ako ja z vahy78-79 za 8 tyzdnov slo dole 8kg...a sumu ani nevravim..ani neratam..jasne ze aj tak by som si m uslea kupovat ved smotany syr maso ryby tiez neico stoja... 🙂 ale nechapem za a 2 mesiace spat..ty si jedla uz potom normalnu stravu nesla si keto v tej jedalni?

bubu37
16. mar 2016

@jarhal môžeš mi prosím napísať meno tej kočky do správy od ktorej kupuješ?Ďakujem 😉

bubu37
16. mar 2016

@jarhal schudla som za 1 mesiac skoro 10 kg ,o váhu nejde,ale išlo vyše 7,ý kg tuku dole,čo je podstatné.A hlavne centimetre v bokoch - 10 cm a v páse -9 cm,ale v páse sa mi vrátilo 5 cm... 😠

gila
16. mar 2016

@jarhal kym som si varila doma na materskej, snazila som ss sacharidy drzat dole, sem tam vynimka, nejaka pizza, ci cestoviny. Nesla som uz keto, prilohy davala zeleninove, chlebik 1-2 kusky na den ale len rano, aj to vlastny upeceny, jedla som aj ovocie. Ale potom v jedalni uplna klasika, zshustovane polievky, klasicke prilohy, jednoducho moje telo na to nie je. No a hybala som sa tiez pomenej, nestihacky, deti z jasli, skolky, kruzky, upratat. Potom operacia a odstavenie maleho. Neviem s cim sa telo nevysporiadalo a vaha zrazu 80!!!! Teraz sa uz nevazim. Lebo by ma vystrelo, sledujem len oblecenie. Aj sa obcas premeram, takze idu len stehna, brucho a zadok ken veeelmi pomalicky. Ale pomaly dslej zajdes 🙂

jarhal
16. mar 2016

@bubu37 aj ja za 6 tyzdnov..10cm v pase aj 10cm v bokoch

bozskypalo
22. mar 2016

@gila a ked som v ketoze na sackoch....a podla merania mam stale zvysenu bielkovinu v moci,co to znamena???,pre moje telo....dakujem

gila
22. mar 2016

@bozskypalo tak to naozaj neviem, nie som odbornik. Treba si vygooglit. Ja si myslim len ze to moze byt aj zvysenym prijmom bielkovin, naozaj neviem, pretoze tie sackove diety su zalozene na vysokych davkach proteinu, nie tuku.

darianelid
12. máj 2016

Ahojte uz dlhsie dodrziavam postupy v stravovani ako tuna radite, ale som strasne unavena. Uz sa mi zda ze nebudem vkadat ani xodit. Prosim viete poradit kde robim chybu. Dakujem.

tanikaa79
13. máj 2016

@darianelid Poznám ľudí, ktorí sú závislí od cukru a ked sa na túto dietu dali, prestali fungovať a boli ako vyžmýkaný citron, takže si myslím, že táto dieta nie je pre každého. Ja osobne som zo začiatku tiež cítila úbytok energie, ale postupne sa to upravilo. Ešte záleží či si na cyklickej diete, alebo si stále v ketodiete.

darianelid
13. máj 2016

Zatial sa snazim podla kalor tabulky saxaridy dtzat pod 30g.

tanikaa79
13. máj 2016

to je správne, tak som to aj ja dodržiavala, ale teraz mám pauzu. Už mi veľmi chýbala "normálna" strava a hlavne ovocie a zelenina. Ale snažím sa sachre obmedzovať - hlavne pečivo a prílohy. A váha sa zatiaľ drží, takže nejaký jojo efekt som nespozorovala.
Ešte ma napadlo, skús si kúpiť nejaké vitamíny - ja som brala magnezium a mulťák.

darianelid
13. máj 2016

Vítaminy, mineraly beriem všetko možné. Ako dlho ti trval prexod na keto. Stale nemám tam ružovú farbu už si myslím, že sa nato vykašlem a prejdem na dukanovu dietu.

kesydy
27. máj 2016

@radovanko3 môžem sa spýtať či ti ketogenna dieta pomohla dostať sa z rakoviny?

kesydy
27. máj 2016

@sasha871 môžem aj ja poprosiť ten jedálniček?

monicka14
27. máj 2016
Používateľ monicka14 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monicka14.

pozrite aj www.goute.eu tam nájdete vysvetlenie aj jedálniček. Mne sa podarilo dať dole 8 kg.

kesydy
27. máj 2016

ale to čo ste poslali je bielkovinová diéta. Nie keto. Ale aj tak ďakujem. Inak dievčatá robili ste keto aj počas dojčenia? Nie je v tom problém?

gila
28. máj 2016

@kesydy ja som dojcila a drzala, syn uz mal akurat rok, takze uz aj inu stravu mal.... no bol to riadny sosacik a mam pocit, ze ked som presla na keto stravu, tak vyzadoval este viec 😀

gila
28. máj 2016
jane124
30. jún 2016

ahojte baby, toto je dobry clanok pre zaciatocnikov http://www.vyzivovo.sk/ketogenna-dieta-dobry-sl... plus tu su dobre recepty aj s energetickymi hodnotami. Mne toto stravovanie pomohlo, hlavne mozem jest vsetko co mam rada 🙂

18lenussa
30. jún 2016

@worker_falcon Sú povolené orechové maslá počas ketozy? a koľko zhruba tukov by malo byť v jednom jedle..pomer bielkoviny a tuky? je to podstatné alebo skôr celodenná strava ....jem 3x denne a bielkoviny mám okolo 80-90g(rozmýšlam že stiahnem na 70g), tuky 150-190g sacharidy 30-40g....niekedy to preženiem s tými maslami v čom vidím asi problém...po jednej prežieračke masla som rano mala glukozu 5,8mmol/l a predtým večer 4,7mmol/l po jedle

Mam 167cm, cca 51-52kg, 26r.

autumn11
7. júl 2016

Ahojte,
zostali mi z keto diéty:

7x hríbová omeleta
7x slaninová omeleta
6x syrová omeleta
6xšpargľová polievka
5xhovädzia cibuľová polievka

shanis
autor
8. júl 2016

Ahojte, skusali ste niekto skombinovat CKD s intermittent fasting?

janka1012
12. júl 2016

Ahojte. Dietujem asi dva dni a mam pocit ze priam som pribrala aj za tie dva dni... Je to normalne?nemam vahu ale vidim na bruchu. Za den ziem asi 3velke hrste oskvarkov,mozarelu,tatarsku,kura,olivy a kesu oriesky. Naozaj mam pocit ze som za tie dva dni nabrala aj jedno kilo. Je to mozne? Vypila som este dce kavy ale bez cukru. Neviem ci mam pokracovat a cakat ze ketoza nabehne alebo racsej neexperimentovat?

shanis
autor
24. júl 2016

@janka1012 ahoj. Ako pokracujes? Nemala si prave vtedy pred menzesom?

18lenussa
24. júl 2016

KETO kakaovo-avokadovy kolacik so šlahackou
8ks
100g kakaove lupienky myprotein
60g kokosovy olej
3vajcia
150g avokado
60g kokosove mlieko huste
50g kakao
60g kokosova muka (nabuduce skusim pridat menej)
PDP + sol
Kakaove lupienky,kakao a kokosovy olej som si roztopila, avokado rozmixovala najemno s vajickami a zmiesala s ostatnymi surovinami. Piekla som to na 180° chvilku cas neviem skusala som spajdlou. Vyslo z toho 8ks. Na 2 kusy nutricne hodnoty T42,5g S18,5g B14,5g
Papala som to s 33% smotanou 40g ktoru som si vyslahala

tanikaa79
25. júl 2016

@18lenussa Vyzerá super, teraz nie som v keto, ale určite vyskúšam.

denka275
26. júl 2016

Ahojte chcem vyskúšať keto dietu, študujem ju zatiaľ, zdá sa mi trocha zložité to počítanie, dostali ste sa do toho rýchlo ? Niektoré články sa rozchádzajú niektorí hovoria že rajčiny áno, druhí nie. Vaše skúsenosti ? Rajčín mám plnú záhradu aj papriky tak preto sa pýtam

tanikaa79
26. júl 2016

@denka275 Ahoj, trošku zložité to je ale iba zo začiatku - potom sa do toho dostaneš. Rajčiny zo začiatku určite nie. Ja som zaradila rajčiny a papriku až v druhom mesiaci keto. V prvom mesiaci som keto striktne dodržiavala, v tom druhom som už trošku povolila, ale v keto som bola stále. Tak držím palce... 🙂

denka275
26. júl 2016

@tanikaa79 ďakujem, chcem túto dietu skúsiť, lebo máme veľa cukiet, tekvíc a čojaviem čoho ešte, takže vhodné obdobie asi, uvidím