Dá sa za 6 mesiacov schudnúť 25 kg?
Baby dá sa za pol roka schudnúť 25kg?
Strava taká že obmedzenie pečiva, sladkého pridanie zeleniny bielkovín a cvičeniebo fitku ( kardio a posilňovanie 3-4krat.do týždňa?
@natalienka12 takto to mám
Ak po 2-3 týždňoch to nepôjde dole tak si to znížim
Skôr sa sustred po mesiaci.Nedavaj si krátke ciele a neváž sa každý deň.Nakolko sa cyklus ženy mení.Ja napr.mam pri menštruácii +1/1,5kg ,pri ovulácii 1,5kg navyše.Takze mám určitý jeden deň v mesiaci kedy tesne pred menštruáciou kedy sa vážim.
@gubcikova
Áno to poznám že.too tak skáče
Tiež si myslím že reálne je tak 15kg za šesť mesiacov.
Ono vieš kalórie nemen po 2tyzdnoch,lebo nič nešlo dolu to je blbosť,lebo zrovna bude MS či menštruácia a bude to skreslené.Kolko meriaš?
@ckocka ozvem sa po 6 mesiacoch že ako to ide
@gubcikova 166
Držím ty palce.Ja som začala minulý rok v januári.Mam dolu 10kg ale ja som šla zo 75 pri výške 170.Ale ja mám silové cvičenia takže prišli aj svaly.
Urcite ano, ale nesvihaj s tym skrz kozu. Az Ti neovisne koza na tele, hlavne brusko a stehna mozu byt problemove.
@gubcikova ďakujem🙂 ako som písala tak budem chodiť aj cvičiť kardio + posilňovanie s váhami vo fitku
Dá aj nedá....25 kg za 6mesiacov je veľa hlavne ak nemáš nad sebou skúseného trénera a poradcu čo sa týka stravovania a výživy.....všetko záleží od toho ako si sa stravovala do teraz, či si cvičila, držala diéty, čo všetko vieš o stravovaní ak chceš schudnúť.....chce to pevnú vôlu nielen čo sa týka stravovania ale aj cvičenia, je to veľa odriekania, driny na úkor volného času...diétne stravovať sa neznamená zdravo, rovnako ako stravovať sa zdravo neznamená vždy diétne...ty vieš chudnúť aj ak si dáš občas zákusok, ale musíš to ubrať inde(zníšiť kalorický príjem v inom jedle počas dňa.....schudneš len ak DLHODOBO je tvoj kalorický príjem nižší ako výdaj...to znamená ubrať kaloricky v strave alebo zvýšiť kalorický výdaj cvičením, ideálna je kombinácia....nemali by to byť žiadne diéty, skôr rozumne vyvážene upraviť jedálny lístok.....ak sa dáš na diétu, tak síce schudneš ale dlhodobo je to neudržateľné a po čase je jojo efekt ako vyšitý....ja od 9.1.začína výzvu s Marošom Molnárom, ale u mňa je to vždy tak že ak cvičím dokážem si dať pozor na stravu a nemám nadváhu...
Ja keď som začala chudnúť tak som si tiež myslela, že rovnako schudnem každý mesiac. Ale nebolo to tak. Jeden mesiac som schudla 4, ďalší 2 nasledujúci 3, potom 1. Bolo to naozaj rôzne a pri chudnutí sa trošku aj pozastavuje ten proces chudnutia čo ja napríklad na sebe pozorujem vždy keď chudnem. Nie je to tak, že začneš a ide to. Mám pocit že prvý mesiac ide najviac dolu. Ale chudnutie je rôzne u každého. Niekomu to ide ľahšie niekomu ťažšie. Niekomu super a niekto môže potit aj krv a takmer žiadne výsledky.
Čo sa týka fitka, naozaj záleží na akého trénera natrafíš....či ti vysvetlí aj stravu alebo ti nanúti len nejaký jedálny lístok za predražené prachy, či ti povie len nežer či obmedz príjem alebo ti naozaj vysvetlí ako sa treba pri cvičení stravovať a vedieť si sama zostaviť jedálny lístok....veľa z nich ti dá nejaký skopírovaný jedálny lístok a je jedno či máš 100kg alebo 60kg....naozaj dobré sú kalorické tabulky len je málo ľudí čo si všetko čo vloží do úst bude vážiť a bez váženia nemajú veľký význam....
@gubcikova čiže pár dní v mesiaci si ľahšia a máš ideálnu váhu a vtedy sa vážis 🤣 ja som sa vazila denne a dokonca som si to zapisovala, začiatok mesiaca a koniec - stav, plus celkový stav, a každý deň, mne to dávalo takto motiváciu ... A dokonca aj keď som neschudla alebo mi ukázalo viac tak som to neriešila lebo som vedela že aj zajtra je deň. @autorka podľa mňa treba dať tomu taký uvoľnený príbeh, myslím myseľ... Bude to fajn... A hlavne koľko dáš, toľko dáš 👍
@gertrudaosem ja som sa na začiatku vážila skoro denne.Potom som to vzdala lebo ma to deprimovalo 🤣 tak som si dala že budem sa vážiť vždy 23.dna .
@gubcikova ja by som to nevydržala toľko 🤣 taká neistota
@gertrudaosem no ono ja som si to nastavila v hlave.Hybem sa zdravo jem a je mi už jedno čo ukáže váha,som spokojná že niečo vôbec pre seba robím 😁
Ja som po prvom pôrode za 7 mesiacov schudla 27 kg. Pri výške 172 cm som od začiatku októbra do konca apríla išla z 91 na 64 kg. Úplne som prestala jesť sladké a veľa som chodila s kočíkom, niekedy aj 12 km denne. Okrem toho som nerobila nič, ale asi pomohlo aj dojčenie. Od mája do októbra sa mi darilo udržať, potom som zase otehotnela, ale už som až toľko nepribrala.
@anniii wow máš môj obdiv ☺️
Ahoj, držím ti palce 🙂 aj ja som dneska začala. Chcem schudnúť tehotenske prejedanie sa. Je to okolo 20-25 kg, ale teda ja si dávam nato rok, počítam s tým, že to bude trvať aj dlhsie.
@vahcaac ahoj ďakujem tiež ti držím palce 💞
Myslím, že keď sa bude fakt veľmi snažiť, tak v lete budes so sebou spokojná, aj keď možno nebude dole celých 25 kíl a možno bude, kto vie 🙂
@vahcaac uvidím ak aj nebude tak stále. to bude lepšie ako teraz 😃
Presne 🙂
ktore tabulky používaš?? mne vyratalo na chudnutie 1850 kalorii pri 118 kg ked som zacinala :o a to som chudla 2kg mesacne. akoze urcite si urob podla seba, ale velmi pochybujem rychlost chudnutia 4,2 kg mesacne pri 1950 kaloriach. jedine ze by ssj cvicila ako drak kazdy den, isla na turistiku stale a pod. ja nachodim 10 km denne (2h chodze rychlejsej denne) - v kazdom pocasi, na 1800 kaloriach, terajsia vaha blizko tvojej, mam stepper, cvicim s vahami a okolo 4 mesacne dole sa ani nemihnem. to by som musela jest okolo 1500 na deň, aj menej. ale tak sama uvidíš. ak podla teba ti to pojde prilis pomaly, treba zraziť tie kalorie z 1950 dole.

@natalienka12
@elizabet173 baby nemusí to byť veľa ide z 95 kg ale nenapísala výšku. Ja som šla zo 75 pri výške 170 a mne dali 1680kcal .Pri strednej aktivite mám 1800kcal