Dajú sa legíny nosiť ako samostatné nohavice?
Kočky mám taký problém, snažím sa schudnúť, nemám až tak strašne veľa kíl na 170 cm / 62 kg, ale štve ma, že keď si dám na seba rifle, na bruchu keď si sadnem sa ukážu všetky moje faldy. Legíny v tomto smere sú lichotivejšie, ale aby som sa prípadne vyhla nejakému faux pas, chcem sa poradiť s vami. Tie legíny, ktoré sú hrubšie a majú vzadu na zadku vrecká, čiže sú tvarované ako nohavice a nie sú priesvitné, tie môžem nosiť ako nohavice aj s tričkami, ktoré mi nezakryjú zadok? Pozerala som napríklad v Bepone na webe GENERATION 3390, GLOVE Y234, či SILK Y233. Pozriete sa na ne, či by boli ok? 🙂 Ja si myslím, že áno, len pre istotu sa pýtam, nakoľko na webe je plno článkov, že legíny len v prípade ak je zakrytý zadok...Vďaka.
@stanislavao kde je pisane, ze tam musia byt tenke nohy? 🙂 ja nosim cez leto leginy a kratke tricka, nebudem sa potit v niakom tricku po rit 🙂
...a ku takým, čo vyzerajú fakt ako legíny, tak ku takým niečo do pol stehien.
Ahojte baby, ja mám legíny aj z calzedonie aj z tezenisu a tie z tezenisu sú podla mna lepšie sú také lesklé ale tenšie skôr na leto 🙂 Musím povedať že ich už mám takmer rok a nosím ich strasne často no takmer nevidieť známky používania 🙂 Žiadne žmolky, farba krásna čierna a ani nitka sa mi nezačala párať. Každému komu sa zdá dať veľa 20 EUR za legíny určte sa Vám to vráti 🙂 U mna spokojnosť na 100%, teraz na zimu používam tie z calzedonie no tam sa mi už pár zmolkov porobilo 🙂
musim pozriet, ci je ten obchod aj v TN, ale nic mi to nehovori... ja mam na leto aj vzorove, podobne ako je fotka na predchadzajucej stranke. teraz mam len cierne a riflove, ale tiez nie su do roboty vhodne. co ste tu dali fotky, to ani nevyzera ako leginy, krasne su.
Ja mam teda 161cm a 54kg, ale nosim ich aj tak, ked schudnem na 50kg, tak si dam aj kratsie tricko, zatial sa na to necitim, predsa len mam dve deti, postavu nie idealnu, nebudem si robit hanbu 😀
Ahojte, ja mam na predaj Slim Jeggings velkost S-M (sivo-cierne), kupene 21.4.2015 v TopShope v Bratislave. Bohuzial sa v nich nepacim sama sebe tak som ich ani nemala na sebe 😒 Ak by mal niekto zaujem napiste 😉
Ahojte, až kým som sa nestala mamičkou som nosila výhradne rifle. Po pôrode som potom cvičila a snažila sa opäť dostať do formy. Zháňala som vhodné legíny na cvičenie a našla som túto super stránku s legínamy http://www.bestform.sk/nebbia-leginy/ 😎
Mám tie s pásikom, aj tie jednofarebné a sú fantastické. Sú síce drahé, ale tá kvalita a komfort to kompenzuje. Tie, ktoré majú dole ako keby tetovanie nosím bežne a poviem Vám nikto by nepovedal, že mám za sebou 2 pôrody 😉 materiál je kvalitný takže skvele tvarujú stehná 🙂

@izabelkas ja v leginach chodim vsade .. 😀 uz to ani nevnimam 🙂