icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

ivanka58
9. dec 2013

ahojte dievčata, tak už mám raňajky za sebou, chutili mi aj dcérke na obed brokolica tu tiež máme radi, tak to nebude problém, horšie to bude s tým šalátom na večeru no však uvidíme 😕

lucka1912
9. dec 2013

@ivanka58 Drzim velmi palce..mam len taky maly postreh..rozmyslam, ci je dobre zacat s detoxom pred Vianocami..aby prisiel zelany efekt, treba ozaj vsetko dodrzat, ako ona pise, je to 28 dni..myslis, ze to cez sviatky zvladnes???nejest kapustnicu, salaty, kolace???a tvoja rodina??budes to musiet asi varit..ja neviem, len sa pytam...ak ano..klobuk dole pred tebou....

ivanka58
9. dec 2013

@lucka1912 ďakujem za upozornenie 🙂 tiež ma to napadlo ale už chcem veľmi niečo zo sebou robiť a nechcem čakať po novom roku, veď uvidím či to vydržím a pri najhoršom trošku zhreším ale je to isto lepšie aspoň začať ako to odkladať 😕 teda aspoň ja si to myslím 😅
inak ja majonézové šaláty nejem ani normálne, koláče tiež nemusím horšie to bude s tou kapustnicou to neviem či odolám... 😀

lucka1912
9. dec 2013

@ivanka58 tak drzim palce...a ked aj zhresis, vzdy sa da zacat od zaciatku...

ivanka58
10. dec 2013

prvý deň úspešne za mnou 😅 , teda medzi obedom a večerou som si musela dať ten jogurt s medom a orechami lebo by som nevydržala do večere, šalát sa dal v celku zjesť, aj keď, že by to bola nejaká dobrota nemôžem povedať 😨
dievčatá a čo ste už dalej ako sa vám darí?

xsunx
10. dec 2013

tak ja mam detox uz za sebou, drzala som v novembri a schudla som 4 kila len sice ale na obleceni to dost vidiet, teda mne slo hlavne o brucho co som mala po porode otrasne, teda sama slanina, este keby som bola aj cvicila tak vysledok mohol byt lepsi ale aj tak som spokojna 🙂
no a ako predpokladam cez vianoce isto naberiem tak od januara zacinam druhe kolo 😉
tak drzim vsetkym co ste sa na to dali palce 🙂 🙂

ivanka58
11. dec 2013

druhý deň mám za sebou, môžem povedať, že sa dal zvládnuť ľahšie ako ten prvý, nepotrebovala som ani jogurt medzi obedom a večerou to asi preto, že obed som si dala dva razy 😀 , teraz mám na obed ten šalát z cvikly ten asi nebudem 2 x jesť 😝 a večerať budem už o 16:00
inak sa cítim fajn, brucho mám nafučané a na to, že som pojedla toľko vlákniny ani nejaké divý na wecku sa nediali, hádam sa to čoskoro upraví 😕 váhu mám rovnakú ale ako som viackrát čítala, väčšina mala rovnaký priebeh, takže viem, že je veľmi skoro na akékoľvek viditeľné zmeny, viem, že sa nemám vážiť ale mne to nedá...
hlava ma neboli a čo je hlavné nie som hladná ani podráždená len veľmi bojujem s tým aby som si nedala čerstvé pečivko 🤐
tak bojujem ďalej

anetan
11. dec 2013

@ivanka58 držím palce, nevzdávaj sa, dá sa to vydržať! ja som v polovici 3. týždňa a môžem povedať, že v pohode. Odolávam pokušeniu váženia sa a merania, ale myslím si, že sa už nejaké výsledky dajú badať! mysli na to, že to robíš pre seba!

ivanka58
12. dec 2013

@anetan ďakujem za podporu, zatiaľ sa držím, dnes na obed bol mrkvový perkelt, to mi celkom chutí, na večeru cuketu to sa celkom teším to mám rada, inak dala som si aj kávu s medom lebo neviem to bez nej vydržať, potom už nemám chuť na sladké, inak sa cítim dobre nie som unavená nič m nebolí, je mi fajn ....

ivanka58
15. dec 2013

čaute kočeny, tak dnes už 7 deň, celkom sa to dá aj keď chvíľami aj krízy ..... ale som veľmi rada, že už zajtra je v tom jedalničku aj niečo nové 🙂 , brucho už splaslo a sa mi zdá, že mi začína byť oblečenie o čosi voľnejšie, tak bojujem ďalej 😕

evina57
15. dec 2013

Baby a neviete akú detoxikáciu môžu chudšie žienky? Pretože všade čítam strašné úbytky hmotnosti a chcela by som detoxikovať..mám 48kg..preto si nemôžem dovoliť schudnúť 😒

anetan
16. dec 2013

@evina57 ahoj, ja si myslím, že sa kľudne môžeš pustiť do tejto metódy, pretože je zameraná na detox, nie celkom na chudnutie. Tuky sa míňajú u toho, kto ich má, ak ich nemáš, posilníš si svalovú hmotu. Ale možno by bolo dobré napísať priamo pani A. Mačingovej na FB, určite ti poradí, ako na to.

ivavat
24. dec 2013

ahoj,tak ja som dnes konecne uspesne s mensimi prehreskami ukoncila detox,na vahe minus 3kg, na obleceni vsak citim viac, obvod stehna -2cm,boky -2cm a brusko -8cm co ma tesi najviac,len dufam ze to cez Vianoce nenaberiem spat,po Novom roku si davam zavazok cvicit a spevnit brucho aby som bola uplne spokojna....drzte sa baby ,da sa to v pohode vydrzat 🙂

terez24
26. dec 2013

@xsunx ahpj, mozem sa Ta spytat? Po detoxe si sa stravovala podla semaforu alebo len si sa obmedzovala , resp. Zmenila si tak zivotny styl, ze si nepribral? Dakujem ;)

xsunx
27. dec 2013

@terez24 ahoj, no po detoxe som uz nesla na semafor, aj ked som sa chystala ale schudla som kolko som potrebovala a uz nemala taku motivaciu 😒 no a teraz sa stravujem normalne, tak ako som sa stravovala predtým s tym ze napr. na ranajky som si uz zvykla na mrkvu a jablcko 🙂 alebo na banak, kiwi a medik 🙂 tak si to robim dalej ale sem tam si kludne dam aj pecivo s niecim, no a inak papam vsetko (hlavne teraz cez vianoce, to neodolam, kolace tlacim len taky fukot 🙂
ja nemam problem si udrzat vahu lebo ja som moc nepapala ani pred detoxom, jedla som malo ale kila nesli dole, takze teraz ked som co to schudla tak ja si vahu v pohode udrzim (teda dufam) ale po sviatkoch sa chystam este na jednu detox kuru 😉 no a napr. na obed mi staci len polievka, alebo len druhe - obe naraz nedam, uz mam zaludok prisposobeny na mensie porcie 🙂

lululik
27. dec 2013

ahojte kocky vsade tu citam aka je skvela autorka ako ste to vsetky zvladli....ja dnes vecer idem ku kamaratke pozicat si knihu,nastudovat ju a pustit sa do toho....uz druhy den sa snazim nejest vela ale pit vela vody caju bez cukru...som zvedava na jedalnicek v nej,som po porode 4roky a stale vyzeram ako tehu,je cas s tym nieco ,,konecne,,naozaj spravit uz chudnem asi 333x,tak tentoraz uz o tom nebudem nahlas hovorit ale dufat ze si okolie nieco vsimne a ja sa zacnem citit skvele,je uzastne citat vase uspechy motivuje ma to.....tak idem na to.....vam holky drzim palce tiez... 😵

terez24
27. dec 2013

@xsunx dakujem krasne za taku rosziahlu odpoved - ale velmi si ma povzbudila a dodala silu 😉. Este sa Ta chcem spytat jedla si do bodky tak ako je napisane alebo si si dala aj nieco viac? PRiklad. Mala som dnes obrovsku chut na mandarinky tak som si dala. A vecer uz dost hlad - tak som si hodila do ust zopar mandli... NEchcem to hnat do extremu, preto asi obcas aj taketo si dam... A napriklad - ja kludne vydrzim bez masa, vobec mi nejde na chut, ale viem, ze rybu si urcite behom mesiaca dam. Asi aj 2x. Bez nej nevydrzim. Ci myslis, ze tym by som si ten detox moc pokazila? dakujem za radu 🙂

terez24
27. dec 2013

@haslerka31 ahoj - po jednej zmrzke isli 3kg spät? No ja viem, ez ak aj detox vydrzim, potoms i snad raz za tyzden aj slasdke dam, ale ak len budem mat chut smaozrejme 🙂. No snad sa nerozozeriem 🙂.

terez24
27. dec 2013

@adriana7 vaaaau Ty si mala uzasny vysledok po prvom detoxe!!!! 🙂 mozem sa spytat kolko si mala povodne obvod pasu? Ja by som bola stastna za 5cm v pase ako blcha! 😀 dnes prvy den mam za sebou, no kedze som zvyknuta neskoro chodit spat, uz som hladna ako vlk. Schrumala som kelarab, no akosi ma ide zaludok zozrat 😀

lululik
29. dec 2013

ahojte ja dnes druhy den a v pohodicke,jem to co je napisane,pijem caje cele dni,prevarena voda by mi asi nechutila.....na ranajka mi srtaci jedno jablko,hlad nepocitujem vobec nepotrebujem pomedzi jogurt,ani nic chrumat,sladke kava mi vobec nechyba,predtym to muselo byt....som len na zaciatku no musim sa drzat...a konecne to dokazat.......prida sa niekto?

xsunx
29. dec 2013

@terez24 myslim ze prvy tyzden som to drzala presne, ja som nebola medzi jedlami hladna (ako som uz pisala ja som ani pred detoxom vela nejedla) ale druhy tyzden som si myslim dala tiez sem tam ovocie navyse 🙂 myslim ze to nie je nic take strasne, ovocie je v pohode. inak ked si hladna tak supni do seba pohar vody a pomoze, teda ja som pila a pila a vôbec som nebola hladna 🙂 ale cista voda mi moc nechutila, ja som pila s citrónom. som rada ze som ta povzbudila, je to super pocit ked ti okolie povie ze vidno ze si schudla a ze ti to pristane 🙂 ja som dala asik 5cm v pase,ta pneumatika v oblasti krizov a brucha po porode mi zmizla, zapnem rifle co som ani nenatiahla. ale teraz jem piate cez deviate a je mi stale tazko, lebo som uz mala zaludok stiahnuty a teraz mlsam same nezdrave a teda citim sa unavena a prepchata, po Vianociach idem na to druhy krat, ja som sa citila ovela lepsie s tou jej stravou, nebola som unavena, necitila som sa nafuknuta, no super .....

xsunx
29. dec 2013

inak koceny vybrat si detox cez sviatky je teda odvaha, to by som nezvladla, vsade same lakadla (kolace, klobasky,zemiakovy salat 😒
mne sa to drzalo celkom fajin lebo cez tyzden mal tatino obed v praci a dcerka v skolke, tak som si varila len pre seba, horsie boli vikendy, ked som musela varit pre nich, piect kolac, pudingove pohare pre navstevu a nedat si 😒
ale po sviatkoch idem do toho znova 🙂
tak vam vsetkym drzim palce, aby bol výsledok co najlepsi 😵

terez24
29. dec 2013

@xsunx dakujem krasne este raaaaz 🙂. A inak, akosi som teraz uzasne nastartovana, ze napr. dnes mam treti den, a je pravda, ze podla detoxu som moc nejedela, jedine cviklu, ale aj tak som sa snazila napr. vobec som nejedla sladke a mastna atd., na navsteve som zjedla len kusom maska so zeleninou. Takze si myslim, ze hoci som "porusila" detox, aj tak som na tom stale dobre, od zajtra pokracujem. NEjdem to brat extremne a tak, ze sa zblaznim "ak porusim". Pretoze v podstate nic neporusim, ved nic take hrozne nezdrave nejem 🙂. Drzim palce aj ja Tebe 🙂

lululik
31. dec 2013

ahojte detoxacky.. ..ja som uz 4 den a citim sa dobre,no som uz v stadiu ze ma prehana......comu sa aj tesim,,mam pocit ze tym chudnem,,hi hi nemam chut ani na pecivo ani sladke,pomedzi si nedavam nic....nemam chut a hlad necitim,myslim ze je to o tom ze nam oci jedia....keby sme naozaj jedli len vtedy ked sme hladne,nevyzerali by sme takto.....

vieruna
1. jan 2014

Dievcata ja sa k vam znova pridam, ale az ked nam skoncia prazdninky a zacne normalny rezim. Ked som doma, tak by som to nedala ani keby co bolo. Mate moj velky obdiv, co to dokazete cez sviatky 😉 Po prvom detoxe som v podstate pokracovala v takom stravovani, vyhovuje mi to, ale tieto sviatkove kolace a dobroty... to si jednoducho ani nechcem odpustit 😀

lululik
2. jan 2014

ja sa sama divim,ja taky velky srotovnik sladksti a sviatky bez kolacov...citim sa lepsie myslim ze badam zmeny aj na nohaviciach,brusko sa zmensuje....nemeriam sa nevazim,aby ma to nedemotivovalo....dnes mam 6 den...uz ma neprehana.....nejem ani pomedzi yogurt,nemam potrebu nieco chrumkat a musim vam povedat holky ze vcera som napr.vecer nemala chut ani na veceru a vobec necitim hlad....ved ja vlastne uz niekolko rokov nepoznam hlad,to len bol zvyk asi z dlhej chvile stale nieco do seba ladovat,teraz po 335x to dokazem vzdala som sa vsetkych tucnych,sladkych vymyslov....a dokazem to...pridajte sa.....

summer_103
6. jan 2014

Ahojte kocky tak ja som sa konecne odhodlala a pridavam sa k 28 dnovemu programu. Cez sviatky som sa vyzrala na 63 kg co uz je u mna prilis moc. Takze dnes je moj prvy den, o chvilu ma caka brokolicovy obed 🙂 Ranajky mam za sebou, avsak boli mi strasne sladke, nie som zvyknuta na take chute. Drzte mi palce nech to zvladnem 😉

monciky
6. jan 2014

@summer_103
ahoj, ja mam dnes tiez prvy den, ranajky boli fajn, mrkvu s jabkom lubim, ale za chvilu som bola hladna, takze obed som si dala skor, brokolicka bola fajn, s tou cviklou na veceru to bude horsie, ale co uz...., moja vaha pri vyske 168 cm je 80 kg, uz musim so sebou nieco robit...., tak drzim palce

lululik
6. jan 2014

ahojte ja som uz dnes 10den a uz 5cm v brusku chyba......aj na ostatnych miestach chyba.to pisem aby som vas motivovala,baby vy co zacinate.....necuvnite....vydrzte tiez ste mojou motivaciou......tak podme dalej....na obleceni citim zmeny.....aj obuvanie je super...uz ma nenadrapuje...hi hi

zuzixx
6. jan 2014

Ahojte ja som dnes 4 deň na tomto detoxe.....celkom sa to dá zvládnuť,s pitným režimom nemám problém,jedlá celkom chutia,jem normálne porcie a davam si aj tie slivky doobeda a poobede jogurt s orechmi a škoricou.......dnes som akási unavená a bolí hlava,ale to sa už asi telo čistí......a ja sa chcem hlavne prečistiť a odkysliť organizmus,než schudnuť,s mojou postavou som spokojná.....tak uvidím ako mi to pôjde dalej 😉