icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

monciky
6. jan 2014

musela som si dat jogurt s orechami a medom pred chvilou, a uz som spokojna🙂 vydrzim az do vecere...., mala som nachystane este susene slivky, ale tie som s kludom odlozila do spajze, bude to zaujimave, nemam pevnu volu, ale nikdy som nemala tolko kil co teraz, aj ked to na mne nie je extra vidiet, nejsom nejaka velka, mam to rozlozene, ale je mi luto veci, do ktorych sa nevpracem a v tych novych nevyzeram dobre🙂

monciky
6. jan 2014

a nepomerala som sa, staci mi to, ze po detoxe vyskusam obliect rifle, v ktorych teraz vyzeram jak hurka a preto ich nenosim, len som sa odvazila, to musi stacit...
p.Macingova odporuca nevazit sa a nekontrolovat cm pocas detoxu, skusim to vydrzat...

monciky
6. jan 2014

@lenkove
@lucka1912
neviete co si mozem dat, namiesto tych fazulovych strukov? tie nemam rada, brokolicu zboznujem, ale bojim sa aby som si ju nezhnusila, ked si ju budem davat namiesto tych strukov, to uz bude viac odporucanych porcii v tyzdni...., dakujem🙂

summer_103
6. jan 2014

@monciky ahoj, to je super ze sme takto spolocne zacali 🙂 dufam ze to dotiahneme do zdarneho konca 😀
Brokolica mi chutila, ale co prislo asi po hodine od obeda, fuj tak ma zdulo, krce v bruchu, nebola som hladna az do teraz, aj to sa este stale citim nafuknuta.
Teraz veceriam a ta porcia cvikloveho salatu sa mi zda velmi velka. Urcite to cele nezjem... Kolko cvikly si kocky davate do toho salatu? Ja som dala 3 male, 2 uhorky a malu flasku sterilizovanej mrkvy s hraskom... aj tak sa mi to zda moc.

summer_103
6. jan 2014

@lululik super, diky za motivaciu 😵 uz sa tesim ked sa budem vediet normalne obut 😀

summer_103
6. jan 2014

@monciky ja som sa dnes odvazila a zajtra rano sa odmeriam, aby som videla po 28 dnoch vysledok aj v cm.

summer_103
6. jan 2014

@monciky skus prestudovat na fb - harmonicke stravovanie podla antonie macingovej, odpoveda tam na otazky, mozno sa uz niekto pytal.

monciky
6. jan 2014

@summer_103
no vyzera to, ze sme tu zatial len my dve co zacali dnes, tak si mozeme navzajom drzat palce, informovat sa a podporovat🙂
mne brokolica velmi chutila, ale mas pravdu, ja zduta sice nejsom ale s prepacenim asi budem spat mimo spalne, lebo manzel pri mne nevydrzi🙂
ja nemam rada fazulove struky, takze zajtra na obed som urobila ten mrkvovy perkelt, snad to nevadi ze som to prekombinovala inak, celkom to je dobre, snad nebudem hladna v robote..., nachystala som si do roboty orechy, med a jogurt...
na veceru som cviku nemala, nemam cerstvu ale mam vela zavaranej, tak spotrebujem tu, lebo cviklu jem len ja, ale cviklu moc nemusim- ten receprt mi nereze, tak uvidime, cukinu a brokolicu mozem bez problemov aj 3x za den🙂
od rana mam v sebe 3x caj vo velkej salke a asi 1,5 l vody, som zvedava ako to bude zajtra a uplne som zvedava ci to vydrzim, lebo manzel mi provokacne zahlasil, ze on si ide krupicnu kasu uvarit, odolala som zatial....🙂
daj vediet ako sa dari a Tvoje pocity, kludne aj do spravy, keby si nechcela niektore veci pisat🙂

summer_103
6. jan 2014

@monciky no mne nerobi asi dobre ten cesnak, aj bez brokolice mi ho zle travi, takze radsej by som ho nabuduce vynechala. mozno skusim radsej cibulu ako sa dava na tie lusky. Ja nastastie nemam problem so ziadnou zeleninou, takze aj ked sa mi ten cviklovy salat svojim zlozenim nepozdaval, nie je to zle.. da sa zjest. Jedine coho sa desim je ten mrkvovy perkelt, sice mrkvu lubim, ale neviem si to predstavit podla toho receptu. Dufam ze to bude dobre.
Ja som si na zajtra do prace uvarila tie lusky, beriem si aj jogurt, slivky, oriesky a med. Ozaj a uz som vypila 2l teplej vody s medom skoricou a citronom, velmi mi to chuti.
Tak sa drz a odolavaj, drzim palce ! 🙂

monciky
6. jan 2014

@summer_103
napodobne, drzim palce🙂
a ten mrkvovy perkelt je v pohode, ja som vynechala rozmarin a koriander, lubim velmi cibulu, a mrkvu som nepodusila uplne do makka....🙂

summer_103
6. jan 2014

kopirujem z FB stranky - kvoli tej cvikle 😉

- len v skratke : NIE JE TO DIÉTA

1., dodržujte pitný režim ( veľmi často to nerobíte, všetky problémy ktoré pretrvávajú sú spôsobené prave slabým pitným režimom )
2., cvikla je nenahraditeľná ( s očistou začnite až vtedy, keď budete pripravené aj na tento fakt )
3., strava má diagnostický charakter, ozývajú sa orgány, ktoré sú oslabené ( čítajte si www.lahkechudnutie.sk - píšem tam o tom )
4., počiatočné bolesti všetkého druhu odznejú, verte mi, len je potrebné dodržiavať bod č.1 a č.2
5.,úbytky sú individuálne, záleži od miery deficitu živín v organizme, kedy sa začnú prejavovať pozitívne účinky zmeny stravovania ( a bod 1. a 2. )
6., nevracajte sa do pôvodných stravovacích návykov, pretože sa logicky vrátia aj problémy, ktoré chcete zmenou stravovania odstániť.

S láskou,
Antónia Mačingová

monciky
6. jan 2014

@summer_103
diky🙂

lucka1912
7. jan 2014

@monciky ahoj...tak to netusim....ja som striktne dodrziavala ten rozpis...ale ked sa dochutia, tak su aj tie fazulove lusky perfektne..myslite, ze to nezvladnete???drzim palce

lenuska74
7. jan 2014

ahojte držím Vám všetkým palce je to super detox, len chcem upozorniť, že treba si skontrolovať podľa krv.sk. či môžete všetko jesť čo je tam uvedené a tiež ak ste na niečo alergické tak to nejsť, kľudne to nahraďte niečim čo je v receptoch v semafore 😉 a hlavne veľa veľa piť

gromkaver
7. jan 2014

ja vrelo odporucam, drzala som ho pred 7 rokmi a dlho som si udrzala vahu, potom som bola tehu a teraz po druhom porode, ked ma uz maly rok som ho zacala opat!! drzim palce kazdemu a hlavne si treba uvedomit, ze nejde o ziadnu dietu ale o zivotny styl! citila som sa po nom super!! 🙂

monciky
7. jan 2014

za sebou druhy den a uplne v pohode, cviklovy salat bol zaujimavy a velmi chutny🙂 mam ho este aj zajtra na obed sa tesim a aj na ranajky....

summer_103
8. jan 2014

@monciky ahoj, u mna tiez vsetko fajn, zatial mi vsetko chuti. Dnes mam obavy z toho mrkvoveho perkeltu, ale dufam ze mi bude chutit.

soniatko
8. jan 2014

Ahojte.ja som zacala v pondelok,takze dnes uz detoxikujem3.den.zatial sa to da zvladnut,aj ked musim priznat,ze mne chyba pecivo. A najhorsie je,ked varim muzovi a malej.fazulove struky s tou skoricou chutili zaujimavo,mala mi ich kradla z taniera,nabuduce musim spravit viac.
dnes som bola na internom vys.,tam sa musim vazit a zatial mam -1,3kg. Nechcem sa vazit,aby ma to nedeprimovalo.
Viete mi niektora povedat,preco musi byt ta voda prevarena?ja pijem neprevarenu.

majka373
8. jan 2014

@janielikk
....ja sa rada pridám, no nákup bude reálny až od zajtra...🙂)
Ta si už v ktorom dni?

majka373
8. jan 2014

Ach jaj kočky, tak ako vidíte, predstavila som sa vám s tým, že som začala čítať od začiatku a teraz sa dívam, že to bolo ešte niekedy v septembri 😉 .
Tak ešte raz......
Ahojte a rada by som sa pridala k vám a spoločnému chudnutiu podľa p.Mačingovej.
Je tu niektorá z vás, ktorá začne od zajtra?...Potešilo by ma, keby som sa mohla k nej pridať, aby nám to išlo jednoduchšie.
Držím palce všetkým začínajúcim a prajem veľa úspechov......... 🙂

monciky
8. jan 2014

@summer_103
ahoj, mrkvovy perkelt som mala ja vcera na obed kvoli tych fazulovym strukom, ktore nezjem a bol celkom ok, len som sala asi viac oleja a ten mi vadil, ja celkovo nemam rada olivovy olej- jeho vonu, ale inak ok, spravila som si ho s viac cibulami..., ja si dnes urobim brokolicu na veceru a bude aj na obed..., lebo mrkvovy zase nezvladnem..., dnes som sa zo srandy povazila, mam o dve kila menej, takze predpokladam, ze sa telo odvodnilo, co je dobre..., hodne zdaru...

monciky
8. jan 2014

@soniatko
ahoj, som rada, ze si dalsia co je s nami...🙂

monciky
8. jan 2014

@majka373
ahoj, to nevadi, ze zacinas az zajtra,a spon budes vediet nase postrehy🙂

majka373
8. jan 2014

Priznám sa ti monciky, že už som raz skúšala tento detox, ale nejako mi zlyhala pevná vôľa..🙂)
verím však, že návšteva na tomto fóre a vaša prítomnosť mi dopomôžu, aby sa to nezopakovalo.
Držím nám teda palce a už sa teším na vaše skúseností..... 😉

summer_103
8. jan 2014

@soniatko ahoj, ja mam dnes tiez 3 den detoxu. Mne tiez lusky chutili, nedala som vela skorice, lebo som sa bala tej kombinacie, ale vobec mi tam nevadila. U nas sa takto stravujem len ja, mm je zaryty masozravec, takze sa nemusim obavat ze by mi nieco zjedol 😀
O tej vode pise Macingova v knizke, aj na svojej stranke - kopirujem:
( 3,5 – 4 litre teplej, prevarenej vody ochutenej citrónom a medom, alebo mletou škoricou, medom a citrónom, alebo s čerstvým zázvorom a medom.. ) Prevarenej preto, lebo veľa žien pilo teplú vodu priamo z vodovodu, a následne mali črevné problémy a bolesti bruška. Čo najteplejšia preto, lebo je účinným rozpúšťačom. Nepodceňujte pitný režim. Práve to spôsobuje, že sa nedostavia očakávané výsledky.

summer_103
8. jan 2014

@majka373 vitaj medzi nami, ja som zacala v pondelok, ale rada ta podporim a poradim ked bude treba 😉

summer_103
8. jan 2014

@monciky no som zvedava ako mi bude chutit, ale snad to zvladnem. Ja vobec nemam odvahu ani stupit na vahu, citim sa este tazsia ako na zaciatku, ta zelenina mi dava zabrat, som zduta ako koza 😀 Ale za to sa asi rozbehol detox, na velku som bola dnes uz 3x 😀

majka373
8. jan 2014

@summer_103 .....Ďakujem krásne summer13 🙂
A ak môžem tak hneď jedna otázočka 🙂)...keď varíš cviklu, ošúpeš ju, alebo ju varíš v šupke?

summer_103
8. jan 2014

@majka373 ja varim cviklu v supke v tlakovom hrnci, supat sa ma az po uvareni, inak by vsetku vzacnu stavu pustila do vody 😉

monciky
8. jan 2014

@summer_103
ja som bola iba raz, vcera rano, ale bolo mi potom neskutocne fajn🙂 viac som nebola asi preto, lebo som zamenila jedlo mozno, ale vcera som mala taky divny pocit v bruchu, taky bruchabol alebo co...., uz to preslo🙂